arian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Settlers 3 oynayanlar bilirler oyunda büyük bir bug var oda ironları eritiyorsun ve domuz olarak çıkıyorlar.Bu bugı yok etmek için bir patch çıkarmışlar fakat bu patchı bulamıyorum aranızda bu konu hakkında bilgisi veya patch bulabileceğim bir yer söyleyebilecek var mı acaba?[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Hiçkimse Settlers oynamadı mı yada böyle bir sorun olduğunu bilmiyor mu veya bununla ilgili çözüm mü bilmiyor?[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Settler 3 ü indirebileceğimiz bir yer var mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 bulamıyorum demişsin de aradın mı ki gerçekten ? gerçekten arayıp da bulamamışsan bravo takdir ettim o da bir beceri.. http://patches.gamexperts.com/s3new160.exe The update to version 1.60 eliminates the coal bug. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Aradım bendeki versiyon 1.20 bu yükselticek bulamadım.Ayrıca sanırım koyduğun linkte kırık,çalışmıyor.Ayrıca aramadan da ben paticiğe bişey sormam :)[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 www.google.com'a "settlers 3 patch" yaz. Bir sürü şey çıktı bende belki yardımı dokunur.[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 ftp://ftp.ubisoft.com/games/settlers3/patches/s3old160.exe Mesela bu yardımcı olabilirmi?[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 arayıp da bulamamış olmana imkan yok.link kırık doğru download programında menü çıkıyor diye çalışıyor sandım ama download u başlatınca bir türlü gelmiyor dosya işime yaramadığı için başlatmamıştım, her neyse herhangi bir arama motoruna girip "settlers 3"+patch yazarsan bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Tabiiki bende buldum ama çoğu "feyk" veya bozuk veya işime yaramıyan türden çıktı...Yinede teşekkürler yardımlarınız için...[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Settlers 3'ü oynamak istiyordum ne kadardır. Oyunu nerden bulabilirim bilen varmı? Kazaa'dan falan fakedir diye aratmıyorum. DC++ de buldum ama 1 kişide var oda online olmayınca çekemiyorum. Tavsiyeler?[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Bu arada yukarıdaki patchde olmadı :( Çünkü direk 1.60 atlamıyor, önden önce 1.20den yükselticek bişeyler lazım...[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Ulan ben bu patch'i aramıştım kaç zaman. Hemen oyunu yüklüyorum ve patchi çekiyorum. Ehm, thnx dude.[signature][hline]I wish none of this had happened.Sometimes I wish I was dead, and recognize I never wished I was dead.I wish everyone else was dead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Afterdeep istanbul yakınlarındaysan bir ara bana 2 cd verirsen CD'yi çekebilirim sana. Zamanının Legal - kopyalarından benim ki ;).[signature][hline]I wish none of this had happened.Sometimes I wish I was dead, and recognize I never wished I was dead.I wish everyone else was dead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Şimdi XP'de sorun çıkartıyorsa size oyun veya patch. Şunları yapıcaksınız. 1 -) Settlers 3'ü CD'den yükleyin. 2 -) s3old160.exe'yi download edin ve C:BluebyteSettlers3 (Defult Install yeri yada nereye koyduysanız) klasörüne atın dosyayı.Orda patch'i başlatın. 3 -) Eğer sorun çıkartırsa (Kernel32.dll hede hödö) s3exe.zip'yi çekip C:BluebyteSettlers3'te olması gereken s3.exe ile değiştirin. Ehe yardımcı olabildiysem sevindim.[signature][hline]I wish none of this had happened.Sometimes I wish I was dead, and recognize I never wished I was dead.I wish everyone else was dead. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 29 Nisan 2004 14:53 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj arcane tarafından 29 Nisan 2004 23:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Üçüncü şıktaki link kırık sanırım bende olmadı acaba [email protected] adresine dosyayı yollayabilir misin?[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Solunsun Alexi sayesinde olay çözüldü.İsteyenlerle birgün buluşup netten Settlers 3 Multisi yapabilirz...[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Arcane şunu belirteyim cici ;) ordaki crack değil merak etme. XP'ye uyarlanmış orjinal s3.exe. Serial soruyor zaten girerken ehehe.[signature][hline]I wish none of this had happened.Sometimes I wish I was dead, and recognize I never wished I was dead.I wish everyone else was dead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 yazarken belirtmediğin için crack olarak algılanır çekip de deneyecek değilim kimse kusura bakmasın bariz crack gibi duruyor zaten dl linki de bozuktu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Ehe doğru diyorsun. Seni aç bırakmayalım ;). Ekmek kapın burası =P.[signature][hline]BonePART, 01 Mayıs 2004 01:25 tarihinde demiş ki: ben fahisenin tecrübelisini severim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar