Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Settlers 3 Patch...

arian

Öne çıkan mesajlar

Settlers 3 oynayanlar bilirler oyunda büyük bir bug var oda ironları eritiyorsun ve domuz olarak çıkıyorlar.Bu bugı yok etmek için bir patch çıkarmışlar fakat bu patchı bulamıyorum aranızda bu konu hakkında bilgisi veya patch bulabileceğim bir yer söyleyebilecek var mı acaba?[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth!
A Elbereth Gilthoniel
o menel palan-diriel
le nallon si di'nguruthos!
A tiro nin,Fanuilos!
Arian Elwing
Sosyal ağlarda paylaş

arayıp da bulamamış olmana imkan yok.link kırık doğru download programında menü çıkıyor diye çalışıyor sandım ama download u başlatınca bir türlü gelmiyor dosya işime yaramadığı için başlatmamıştım, her neyse herhangi bir arama motoruna girip "settlers 3"+patch yazarsan bulursun.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi XP'de sorun çıkartıyorsa size oyun veya patch.
Şunları yapıcaksınız.

1 -) Settlers 3'ü CD'den yükleyin.
2 -) s3old160.exe'yi download edin ve C:BluebyteSettlers3 (Defult Install yeri yada nereye koyduysanız) klasörüne atın dosyayı.Orda patch'i başlatın.
3 -) Eğer sorun çıkartırsa (Kernel32.dll hede hödö) s3exe.zip'yi çekip C:BluebyteSettlers3'te olması gereken s3.exe ile değiştirin.

Ehe yardımcı olabildiysem sevindim.[signature][hline]I wish none of this had happened.Sometimes I wish I was dead, and recognize I never wished I was dead.I wish everyone else was dead.

[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 29 Nisan 2004 14:53 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj arcane tarafından 29 Nisan 2004 23:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...