Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kewell'ın kariyeri tehlikede

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yanlış hatırlamıyorsam Ahmet Çakır'dı söyleyen.
Gazeteciler biraz işlerini yapsın floryaya gitsin baksınlar çok uzak biyer değil gitsin antremanı izlesinler kim çalışıyor kim çalışmıyor görsünler diye isyan etmişti.
Yani bu kadar mı zor floryaya gidip antreman izlemek bakarsın harry kewell çalışıyor mu çalışmıyor mu ama bizim ülkemizde bi tarafından haber uydurup yazmak herhangi bir suç teşkil etmediğinden bazı insanlarda bunlara prim verip okuyup sağa sola taşıdığından böyle devam ediyor.
yalan transfer haberleri,yalan sakatlıklar hariçten takım içinde kavga olduğu söylentileri vs.
Alex için de bir sürü şey söylediler vakti zamanında adam çatır çatır oynuyor enteresandır o laflar çıktıktan sonra daha yüksek performansla oynamaya falan başladı adam.
Mesaj tarihi:
Benim anlamadığım basının tırt kalemlerinin tespit edip , Acıbadem'in,Alman hastanesinin vs.'nin tespit edemediği bir hastalık mı bu?

Eğer hastalık biliniyorsa , Messi olsun 2 küsür milyon euro gömülür mü bir adama? Tiraj kaygısı kötü şey.
Mesaj tarihi:
eldar said:
Birader hem "şu yazının özeti evet bir hastalığı var ama büyütülücek kadar bişey değil. oynuyabilir durumda" diyorsun hem de ŞOK! diye başlık açıyorsun. Ucuz gazeteci numarasıyla topice adam mı toplamaya çalışıyorsun?

okumadın heralde yazdığımı.

hee işim gücüm yok topice adam toplicam. heryerde ileti yaptım insanlar mesaj atsın diye. bi sen görememişsin :(
Mesaj tarihi:
Olabilir gülersiniz geçersiniz , çok ofansif davranmış insanlar. Karşılarındakine sürekli kompleksli muamelesi yapıyorlar gerçekten komik yani bu sadece kendi zayıflıklarını gösteriyor. Gülümsetiyor.
Mesaj tarihi:
Wishmaster said:
Olabilir gülersiniz geçersiniz , çok ofansif davranmış insanlar. Karşılarındakine sürekli kompleksli muamelesi yapıyorlar gerçekten komik yani bu sadece kendi zayıflıklarını gösteriyor. Gülümsetiyor.

Psikanaliz yapmışsın, felsefe değil.

Kewell sakat değil,sende Freud değilsin.

E bu thread baydı haydi gg.
Mesaj tarihi:
Cimbom'da Kewell sürprizi

Cimbom'da Kewell sürprizi
Skibbe’nin Ankaraspor’a karşı oynatmayı düşünmediği Kewell, "Sağlık sorunlarım olduğu yönündeki haberleri çürütmek istiyorum. Arkadaşlarımı yalnız bırakmam" dedi.

GALATASARAY’da Ankaraspor maçı öncesi Harry Kewell sürprizi yaşandı. Fortis Türkiye Kupası’nda Başkent ekibiyle deplasmanda karşılaşacak olan sarı kırmızılılarda Avustralyalı yıldız Ankaraspor’a karşı görev almak istediğini söyledi. Başkent’e birçok as futbolcusundan yoksun giden Galatasaray’da Kewell da kafiledeki yerini kendi isteğiyle aldı. Ankara’da yoğun maç trafiğinden ötürü yedek futbolcularına şans tanımayı planlayan teknik direktör Skibbe, Kewell’ın özel isteğini kırmadı ve yıldız futbolcuyu maç kadrosuna dahil etti.

Oynamak istedi

Eskişehirspor karşılaşmasının ardından karaciğer rahatsızlığı olduğu belirtilip, "Futbol hayatı tehlikede ve iki maçı üst üste çıkartamaz" iddiaları ortaya atılan Harry Kewell’ın bu dedikoduları fazlasıyla içerleyerek, Ankara’daki maçta yer almak istediği öğrenildi.

Hafta başında Avustralyalı yıldızı İstanbul’da bırakarak dinlenmesini düşünen teknik direktör Skibbe de kendisiyle özel olarak görüşen Kewell’ın, "Bu iddialar beni gerçekten çok üzdü. Kendimi gayet iyi hissediyorum. Sağlık durumum açısından hiçbir sorunum yok. Durup dururken neden bunlar yazıldı, anlamıyorum. Üstelik her maçta düzenli olarak elimden geleni yapıyorum. Bu haberlerden sonra mutlaka Ankaraspor maçında yer almak istiyorum. Takım arkadaşlarımı yalnız bırakmak niyetinde değilim. Sağlam ve sağlıklı bir futbolcu olduğumu sahadaki performansımla herkese göstermek istiyorum" demesi üzerine oyuncusunu kadroya dahil etti.

Yedek soyunacak

Futbol Şubesi’nin de Kewell’ın bu isteğine olumlu yanıt vermesi üzerine Baros ve Nonda’nın İstanbul’da kalmasına rağmen Avustralyalı yıldızın kadroya dahil edildiği açıklandı. Ancak Alman çalıştırıcı, Kewell’ın yaptığı duygusal konuşmaya rağmen zorlu Gaziantepspor ve Benfica maçlarını düşünerek bu akşamki maça yedek soyunduracağı ve oyunun gidişatına göre oyuna dahil etmeyi düşünüyor.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/10240296.asp?top=1
Mesaj tarihi:
abi yarın öbür gün o şok gerçekleşir hakkaten lafınızı yutmak zorunda kalırsınız o bakımdan ne bu heyecan?abi sende hiç kendini savunma olursa böle bişey hakkaten buyrun dersin insanlar ozaman konuşur bırak unutulsun gitsin..
  • Yeni Oluştur...