Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 alien pistol nerden alınıyo ya ammosunu buldum orda burda yerden topladım 5-10 tane ama silah yok bende :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Sam said: umarım editör çıkarırlar da insanlar power armor'ları filan elden geçirebilir. yoksa bethesda forumlarinda female karakterler icin power armor isteruuuuk topigini acan senmiydin sam? :p siskebap super bu arada adsfadsf bir oyunda gordugum en super silah isimlerinden atiesh de iyidide tam turkce olmadigindan klasik turk boburlenmesi yasatmiyordu siskebap bunu yapabiliyor :p (kullanimi filanda super ayrica) bu arada o linki verilen review asiri kolpa "oyunun azina ediyim yerden yere vuriyim ama yerden yere vurmadan once bir oyunu hizlica oyniyimki kimse oynamadigin oyunu nasil begenmedin demesin" zihniyetinde yazilmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 "OMFG Fallout 3'e, Bedesta'ma laf etmiş" zihniyetiyle okuyunca öyle gözükebilir, evet. Tabii bunun üstesinden gelebilmek için belirli bir Fallout birikimi lazım, halfass-RPG temelli arkadaşlar zorluk çekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Hani Sam'in zevkinin dandikliğini sağır sultan da biliyorda Viktor'dan beklemezdim. O previewda söylenen herşey gayet doğru ve cuk diye yerine oturuyor. NMAcı birinin Badhestayı fanboylarından bile iyi tanıması da ayrı bir güzellik tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 lol yok, memnunum power armor'dan bu haliyle. morrowind'de imperial steel'i female'e özel plug-in yapmışlardı da yüklediğime pişman olmuştum. ayrıca çok güzel tespit etmişsin adamın niyetini heh. bu arada şişkebabı sevdiysen pyromaniac al kesinlikle. X( ha ayrıca "morrowind'i fate/stay night modu için yükledim sadece" diyen insan bethesda ve zevk kalitesi hakkında yorum yapmasın lütfen. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Yok Morrowind kendi başına güzel oynanıyordu. Modsuz bi halta benzemiyen Nooblivionu Saber modu ile oynuyordum. Morrowind için öyle bir mod varmı bilmiyorum :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Kaede said: Morrowind, Oblivion. Bilgisayarımda 2 gün yüklü kalmışlardır ki bunun da tek sebebi Fate/Stay Night modu için ilginç tabii. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 arcane said: Bu konuya yazılanlar aleyhinize delil olarak kullanılabilir. :P Ne kadar ileri görüşlüyüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Morrowind, oblivion konu başlığı için. Seveni çok olan, sevemediğiniz oyunlar diyor konu başlığında. Ben sevmiyince oyun kötü mü oluyor ? Oynanamaz mı oluyor ? Olaya objektif yaklaşıp "Morrowind oynanabilir bir oyun, seveni çok var anlarım ama ben en fazla 2 gün oynayabildim" diyemiyormu bir insan. Ruh hastasımısın arkadaşım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 sadece fate/stay night için yüklediğini söylemişsin, 5 ay sonra her nasılsa bu mod'dan haberin bile yok. gene "anal/randomly_generated_insult olma, sabahın köründe yazmıştım" gibi bir bahane bekliyordum ama ona bile zahmet etmemişsin bu sefer. ruh hastası kısmını bilemeyeceğim de bir zeytinyağı sendromu var belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 fo1&2 i kendi charlarımızla aynı pc de yan yana oynadığım, şu anda oyun yapımcısı, tanıdığım en iyi oyunculardan birisi bir arkadaşımla bugün msnde yazışırken laf arasında "fo3 oynuyorum" dedi, "sonunu söyleyeyim mi lan" dedim, "söyle anasını satim, lvl 6 yım baydım zaten" dedi. yaa işte aynen böyle valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Amacın Laf sokmaya çalışmak olmasa da biraz araştırsan FSN modunun sadece Oblivion için olduğunu görürsün. Sadece FSN modu için oynananın Oblivion olduğunu anlarsın. Morrowind çıktığı zaman FSN diye birşeyin olmadığını bile görürsün. Konu başlığının insanların sevip, senin sevemediğin oyunlar olduğunu görürsün. Niyetin düzgün olsa bu başlıkta yazılanın "Morrowind oynanıyor" olduğunu "Morrowind oynadım" olmadığını görürsün ama tabi amacın konu saptırıp sağa sola laf sokmak olduğu için bunları anlıyamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 huun said: fo1&2 i kendi charlarımızla aynı pc de yan yana oynadığım, şu anda oyun yapımcısı, tanıdığım en iyi oyunculardan birisi bir arkadaşımla bugün msnde yazışırken laf arasında "fo3 oynuyorum" dedi, "sonunu söyleyeyim mi lan" dedim, "söyle anasını satim, lvl 6 yım baydım zaten" dedi. yaa işte aynen böyle valla mod yapsın o arkadaşın söyle hemen. özellikle de çocuklar öldürülsün alsşdjka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 arcane said: arcane said: Bu konuya yazılanlar aleyhinize delil olarak kullanılabilir. :P Ne kadar ileri görüşlüyüm. hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 F3 allmap - yeto biraz doru düzgün birleştiremedim şöle bişi heryer acıkken bıraktım az önce dahada açmam. surda ne var burda ne var diye saatlerce bagladı kusucaktım neredeyse. fallout bible okim biraz daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ben niye araştırayım, sen "Morrowind, Oblivion. Bilgisayarımda 2 gün yüklü kalmışlardır ki bunun da tek sebebi Fate/Stay Night modu için" demişsin. hata varsa sende. kendi lafını bana yıkacaksın neredeyse. gene ilk dediğime geliyoruz, morrowind'i beğenmeyen zevk hakkında, 2 gün oynayan da bethesda hakkında yorum yapmasın demişim. benim 3,5 yıl oynadığım oyun hakkında konuştuğumdan fazlasını söylüyorsan 2 gün oynadığın oyun için, bütün oyunlarını 5 yıla yakın bir süre oynadığım şirket hakkında söylediğimden fazlasını oyunlarını 4 gün oynadığın şirket hakkında söylüyorsan, böyle de söylerim ben. zevk konusunda daha sözüm var aslında ama anime bölümüne ait olduğundan tek cümleyle geçeyim. aria'nın saber modu yok mu? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Bazı noktalarda hiçbirşey yok. Yine de bayağı bir playtime çıkarabilecek gibi duruyor. Zaten başka türlü ding 20 mümkün değil bu sistemle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 o haritadaki yerlerin çeyreğini görmedim daha ve 16'yım, rahat rahat 20 olunur mysterious stranger ve dogmeat'e dövdürmüyorsanız milleti. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 pek cok yeri açmadım bende kücük kücük şeyler uniqe ve secret herşeyi buldum sayılır wikiye göre 1 tane bobblehead ve 1 tanede silah kalmıs heralde. handmade silahlarinda hepsini yaptım quest sanırsam "babamı bul :(" tarzı 2-3 şey kalmıstır dahada dayanamam meraktan oynadım bu kadar bütün altarnatif sonlarıda oynadım capital post capital post u buldum dedim süper tonla 2077 haberi okuruz 3 sayfa bisi cıktı pclerden sadece f1 oynıycam biraz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 herkes grafik, harita büyüklüğü, vats, dialog diye karşılaştırmış hiç bişeyi karşılaştırmadım öne yargım olmadı sanırım oyunu ölesiye savunan ve eleştiren tipler görüyorum ama şunu söylüyorum daha geçen ay ki zamanı da belirtmek istedim yaşlandınız artık zevk vermiyo oyunlar, değiştiniz geyiğini es geçmek için f1 ve f2 deki zevki f3te alamadım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 2002 yılında oynadığım bir oyunu 2004 yılında çıkacak bir visualnovel karakteri modu ile nasıl oynıyacam ? Bunu anlamak bu kadar zor mu ? Nasıl insanlar 2 gün oynadıkları fallout3ü hakkında yorum yapıp yerlere göklere sığdıramıyorsa, 2 gün oynadıkları nooblivion hakkında da yorum yapıp yerin dibine geçirirler. Anime konusuna hiç girme. 10 fırın ekmek yemen lazım tartışma randevusu isteyebilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 son 2 sayfayı okumamıştım mesaj bana zannettim afallattı bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 eroge piyasaya sürülüş çetelesi tutmadığım gibi alıntılanan söz sana ait. "neredeyse" demiştim son mesajda, kendi sözünü bana mal ettin nihayet. onlara da aynısını derdim ama burada göremedim henüz, görünce söylerim. 10 fırın ekmek yemekle olmuyormuş demek ki, dengeli beslenmek lazımmış beyindeki tadları algılayan kısmı bozmamak için. ha kaldı ki incir çekirdeğini doldurmayacak konularda lafının ölçüsünü tutturamayan insanla ciddi tartışma gibi bir isteğim olmaz, isabet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Oyun zevkli, guzel ama Fallout 2 den sonra beklentilerimi karsilamadi. Fallout 2'yi kurdum yeniden acaip ozlemisim iyi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 dün ev arkadaşımla 2 farklı sonla oyunu bitirdik.Bir çogunuz fo2den sonra fo3 için çok büyük hayaller üretti sebepli yerede bu hayalleriniz yıkıldı...Oyun benim gözümde 10üzerinden 8 alır eğlendiriyor,merak ettiriyor,dialoglar güzel,mekanların %60ı hoş güzel geri kalan %40lık başı boş gereksiz yerler ise sıkıyor birde hiç bitmeyen metrolar var tabi... yerin 7kat altına indiriyorlar insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar