Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 3

arcane

Öne çıkan mesajlar

Sam said:

umarım editör çıkarırlar da insanlar power armor'ları filan elden geçirebilir.

yoksa bethesda forumlarinda female karakterler icin power armor isteruuuuk topigini acan senmiydin sam? :p

siskebap super bu arada adsfadsf
bir oyunda gordugum en super silah isimlerinden
atiesh de iyidide tam turkce olmadigindan klasik turk boburlenmesi yasatmiyordu siskebap bunu yapabiliyor :p (kullanimi filanda super ayrica)

bu arada o linki verilen review asiri kolpa "oyunun azina ediyim yerden yere vuriyim ama yerden yere vurmadan once bir oyunu hizlica oyniyimki kimse oynamadigin oyunu nasil begenmedin demesin" zihniyetinde yazilmis
Sosyal ağlarda paylaş

lol yok, memnunum power armor'dan bu haliyle. morrowind'de imperial steel'i female'e özel plug-in yapmışlardı da yüklediğime pişman olmuştum.

ayrıca çok güzel tespit etmişsin adamın niyetini heh. bu arada şişkebabı sevdiysen pyromaniac al kesinlikle. X(

ha ayrıca "morrowind'i fate/stay night modu için yükledim sadece" diyen insan bethesda ve zevk kalitesi hakkında yorum yapmasın lütfen. (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

Morrowind, oblivion konu başlığı için. Seveni çok olan, sevemediğiniz oyunlar diyor konu başlığında. Ben sevmiyince oyun kötü mü oluyor ? Oynanamaz mı oluyor ? Olaya objektif yaklaşıp "Morrowind oynanabilir bir oyun, seveni çok var anlarım ama ben en fazla 2 gün oynayabildim" diyemiyormu bir insan.

Ruh hastasımısın arkadaşım ?
Sosyal ağlarda paylaş

sadece fate/stay night için yüklediğini söylemişsin, 5 ay sonra her nasılsa bu mod'dan haberin bile yok. gene "anal/randomly_generated_insult olma, sabahın köründe yazmıştım" gibi bir bahane bekliyordum ama ona bile zahmet etmemişsin bu sefer.

ruh hastası kısmını bilemeyeceğim de bir zeytinyağı sendromu var belli ki.
Sosyal ağlarda paylaş

fo1&2 i kendi charlarımızla aynı pc de yan yana oynadığım, şu anda oyun yapımcısı, tanıdığım en iyi oyunculardan birisi bir arkadaşımla bugün msnde yazışırken laf arasında "fo3 oynuyorum" dedi, "sonunu söyleyeyim mi lan" dedim, "söyle anasını satim, lvl 6 yım baydım zaten" dedi. yaa işte aynen böyle valla
Sosyal ağlarda paylaş

Amacın Laf sokmaya çalışmak olmasa da biraz araştırsan FSN modunun sadece Oblivion için olduğunu görürsün. Sadece FSN modu için oynananın Oblivion olduğunu anlarsın. Morrowind çıktığı zaman FSN diye birşeyin olmadığını bile görürsün. Konu başlığının insanların sevip, senin sevemediğin oyunlar olduğunu görürsün. Niyetin düzgün olsa bu başlıkta yazılanın "Morrowind oynanıyor" olduğunu "Morrowind oynadım" olmadığını görürsün ama tabi amacın konu saptırıp sağa sola laf sokmak olduğu için bunları anlıyamazsın.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:
fo1&2 i kendi charlarımızla aynı pc de yan yana oynadığım, şu anda oyun yapımcısı, tanıdığım en iyi oyunculardan birisi bir arkadaşımla bugün msnde yazışırken laf arasında "fo3 oynuyorum" dedi, "sonunu söyleyeyim mi lan" dedim, "söyle anasını satim, lvl 6 yım baydım zaten" dedi. yaa işte aynen böyle valla

mod yapsın o arkadaşın söyle hemen. özellikle de çocuklar öldürülsün alsşdjka
Sosyal ağlarda paylaş

ben niye araştırayım, sen "Morrowind, Oblivion. Bilgisayarımda 2 gün yüklü kalmışlardır ki bunun da tek sebebi Fate/Stay Night modu için" demişsin. hata varsa sende. kendi lafını bana yıkacaksın neredeyse.

gene ilk dediğime geliyoruz, morrowind'i beğenmeyen zevk hakkında, 2 gün oynayan da bethesda hakkında yorum yapmasın demişim. benim 3,5 yıl oynadığım oyun hakkında konuştuğumdan fazlasını söylüyorsan 2 gün oynadığın oyun için, bütün oyunlarını 5 yıla yakın bir süre oynadığım şirket hakkında söylediğimden fazlasını oyunlarını 4 gün oynadığın şirket hakkında söylüyorsan, böyle de söylerim ben.

zevk konusunda daha sözüm var aslında ama anime bölümüne ait olduğundan tek cümleyle geçeyim. aria'nın saber modu yok mu? (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

pek cok yeri açmadım bende kücük kücük şeyler
uniqe ve secret herşeyi buldum sayılır wikiye göre 1 tane bobblehead ve 1 tanede silah kalmıs heralde.
handmade silahlarinda hepsini yaptım
quest sanırsam "babamı bul :(" tarzı 2-3 şey kalmıstır

dahada dayanamam meraktan oynadım bu kadar
bütün altarnatif sonlarıda oynadım

capital post

capital post u buldum dedim süper tonla 2077 haberi okuruz 3 sayfa bisi cıktı pclerden sadece

f1 oynıycam biraz :P
Sosyal ağlarda paylaş

herkes grafik, harita büyüklüğü, vats, dialog diye karşılaştırmış
hiç bişeyi karşılaştırmadım
öne yargım olmadı sanırım
oyunu ölesiye savunan ve eleştiren tipler görüyorum ama şunu söylüyorum
daha geçen ay ki zamanı da belirtmek istedim yaşlandınız artık zevk vermiyo oyunlar, değiştiniz geyiğini es geçmek için
f1 ve f2 deki zevki f3te alamadım
.
Sosyal ağlarda paylaş

2002 yılında oynadığım bir oyunu 2004 yılında çıkacak bir visualnovel karakteri modu ile nasıl oynıyacam ? Bunu anlamak bu kadar zor mu ?

Nasıl insanlar 2 gün oynadıkları fallout3ü hakkında yorum yapıp yerlere göklere sığdıramıyorsa, 2 gün oynadıkları nooblivion hakkında da yorum yapıp yerin dibine geçirirler.

Anime konusuna hiç girme. 10 fırın ekmek yemen lazım tartışma randevusu isteyebilmek için.
Sosyal ağlarda paylaş

eroge piyasaya sürülüş çetelesi tutmadığım gibi alıntılanan söz sana ait. "neredeyse" demiştim son mesajda, kendi sözünü bana mal ettin nihayet.

onlara da aynısını derdim ama burada göremedim henüz, görünce söylerim.

10 fırın ekmek yemekle olmuyormuş demek ki, dengeli beslenmek lazımmış beyindeki tadları algılayan kısmı bozmamak için.

ha kaldı ki incir çekirdeğini doldurmayacak konularda lafının ölçüsünü tutturamayan insanla ciddi tartışma gibi bir isteğim olmaz, isabet.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
dün ev arkadaşımla 2 farklı sonla oyunu bitirdik.Bir çogunuz fo2den sonra fo3 için çok büyük hayaller üretti sebepli yerede bu hayalleriniz yıkıldı...Oyun benim gözümde 10üzerinden 8 alır eğlendiriyor,merak ettiriyor,dialoglar güzel,mekanların %60ı hoş güzel geri kalan %40lık başı boş gereksiz yerler ise sıkıyor birde hiç bitmeyen metrolar var tabi... yerin 7kat altına indiriyorlar insanı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...