BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 shipping vs ile uğraşmamak için guild'den bir arkadaşın amerikada adresine ToA siparişi verdim, bana keyleri 1 haftaya yollamış olacak, bunlardan bir tanesi boşta, almak isteyenlerin mesajlarını bekliyorum kendisi 30 dolar, 3 dolar da amerika içi kargosu var bana 33 dolara mal oluyor yani, fiyatını da söylemiş olim :)[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 arkadaşın eu bulabilirmi =)[signature][hline]Oski Kivanc Arda - Master Doctor of New Rebel Navy / Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 bu arada belirtmeyi unutmuşum gerçi amerika demişim ama yine de yazayım, bu US versiyonu arkadaşlar ehe oski arkadaşım amerikada olduğu için bulamaz tahmin etmiyorum :p[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 böhühühü tahmin etmiştim =P[signature][hline]Oski Kivanc Arda - Master Doctor of New Rebel Navy / Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Bende var sıfır toa key necro yada bb ma kullanacaktım oyun cok pohtan bi hal alınca acmadım bi fiyat verin dusunelim eu version :)[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 bu arada ben bendekini sattım, umarım sen de bu vesile ile satarsın :)[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar