Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ToA Key satıyorum...

BlackRose

Öne çıkan mesajlar

shipping vs ile uğraşmamak için guild'den bir arkadaşın amerikada adresine ToA siparişi verdim, bana keyleri 1 haftaya yollamış olacak, bunlardan bir tanesi boşta, almak isteyenlerin mesajlarını bekliyorum

kendisi 30 dolar, 3 dolar da amerika içi kargosu var bana 33 dolara mal oluyor yani, fiyatını da söylemiş olim :)[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada belirtmeyi unutmuşum gerçi amerika demişim ama yine de yazayım, bu US versiyonu arkadaşlar

ehe oski arkadaşım amerikada olduğu için bulamaz tahmin etmiyorum :p[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Bende var sıfır toa key necro yada bb ma kullanacaktım oyun cok pohtan bi hal alınca acmadım bi fiyat verin dusunelim eu version :)[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...