smash Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 yahu diyet yapıyorum dmeiyorum ki ben patlamış mısır yiyorum ama kalorisi az diyorum diyet derken de yemeğin cinsine diyorum onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 dasaaa said: diyet yaparken yağı %40 azaltılmış diyet ürünü hamuduyla götürüp diyet yaptığını sanmak, spor yapmadan ilaç desteği kilo vereceğine inanmak, matematik veya kimya falan bilmiyor gibi "su içsem yarıyor yahu!!" saçmalıkları ile ömür tüketmek, 2seanslık vücudun su kaybı ile verdiği kilonun kalıcı olarak gittiğini düşünmek, doğru düzgün beslenmek varken sunta kemirmek... ne akıllıca şeyler... oyle deme, tadi guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 bu başlığı ben açıcaktım ya tüh. ayrıca normal yemeğinizi yiyin ara öğününüze atın bunları evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 lan fıstık topiğimi gördünüz kıskandınız di mi ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 de gedin ınsan gibi seyler yiyin mideniz bayram yapsın ne ole abudık gubudık seyler yıyonuz deger mı manıta yapcaz dıye cekcegınız ıskenceye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 6 saattir essay yazıyorum bu kadar illet pis bişey yok:S Fıstık olsa sunta olsa tahta olsa yesem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 hem kızım hem de 'manita'm var hem de midem bayram yapıyo yeteri kadar, arada da kalorisi düşük patlamış mısır görsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 operin konusunu ele geçirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 kalorisi düşük diye yirmi tane yiyorsunuz sonra ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ya yok valla aklımda vardı bunu yazmak yiyince çok şaşırmıştım senin topiğin daha güzel merak etme Fly, (bak virgül koyuyorum, anlamıyosun sonra) valla 3 tane yedim 20 tane yemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 lan tadı güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 midem bayram yapıyor arada plastik, toprak falan da yiyom.. mehmet yaşin bunları duysa ne derdi, tuğrul şavkayın kemikleri o gevrilen suntalar gibi sızlıyordur.. allah rahmet eylesin.. paper shredder yerine 2tane anoreksik kız besliycem bak evde.. daha ucuz hem! elektrik yakmaz, yemek istemez.. diyet yapanları öküz gibi yiyor! diyeti sonuca ulaşmış olanlardan, anoreksiklerden işe almalı.. ötekiler üzerine diyet stickeri yapıştırsan dev bi arabayı bile yerler!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 pogodi said: lan tadı güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 bana anoreksik demiyosun dimi :) düşüncesi bile komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 tereyağı yok anladığım kadarıyla... alıp kendimiz tereyağlasak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Troold Kızarmış ekmek üzerine mis gibi tere yağı yanına taze demlenmiş çay of:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 GwindonSurion said: tereyağı yok anladığım kadarıyla... alıp kendimiz tereyağlasak? LAM GİT DOĞALINI YE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 fırından yenı cıkmıs pıde ve tereyagı alayım ben ama tereyagı bızım köyün yagından olacak tuzsuz ve beyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 pide eskiden çok seviyodum sanki tadları bozuldu bi iki senedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 öff dersanede bütün kızların elinde var bundan. ne kadar mısır tadı olursa olsun koskocaman kaba eli/kolu daldırılarak yenen mısır kadar olamaz ki. heryer yağ olcak, klavyeye bile dökçen bilgisayar başındaysan. ağzın burnun heryerin tuz ve yağ olcak. kabın dibinde patlamamışları kalınca dişleri kırarmışçasına onları çiğnicen ağızdan falan. öf mısır yiyesim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 tadı çok güzel onun.. hatta biz üstüne salça sürüp yiyoduk=) yemeklik olandan değil ama ekmek üzerine sürmelik olandan,bide ceviz içi..mmmmmmmhh..oof of olsaydı da yeseydik keşke. Satılmıyo ki burda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 we have a winner here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 mükemmel bişi bence.. ivy arkadaşamızın bana kattığı mükemmel tadlardan biri :D bi de patos critos 3 boyutlular var ya onlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 at yemi gibi tadı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 haaa... onun için at gibi hatunlar yiyooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar