dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 yuh... burada gastronomi okuyan biri vardı galba.. ben gene diyorum yeme içme buluşmaları yapalım ve güzel yimehler yemeye gidelim işte
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 The choosen one who will cook the ultimate meal!
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 benim acil olarak tutam,çimdik,bi çay kaşığı terimlerinin ingilizcesini öğrenmem lazım öyle gramaşla yemek yapmak beni kasıyo ahefuaehfa:D
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 yaşasıııın istanbulda mısın? yaw öküzcan bütçelere gerek olmadan ufak ufak atıştırabileceğimiz böle mini bi bölgede (mesela kadıköy) kokoreçti, kanatçısıydı, kaburga dolmasıydı, lahmacunuydu vs. gezip tıkınabileceğimiz bi zirve örgütleyelim lam.. adı da yergenekon olabilir, olmayabilir de..
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 e bende bostancıda oturuyorum:D valla övünmek gibi olmasın ama neyi neresi güzel yapıyo genelde bilirim istanbulda:D
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 adamınbiri said: benim acil olarak tutam,çimdik,bi çay kaşığı terimlerinin ingilizcesini öğrenmem lazım öyle gramaşla yemek yapmak beni kasıyo ahefuaehfa:D Tutam= pinch çimdik=pinch bi çay kaşığı= a teaspoon of
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 tutam, çimdik picnh diye geçiyor yemekte.. öteki de tea spoon, table spoon, daha büyükleri de Julia Roberts spoon diye geçiyor.. o ağıza böle kepçe ile yemek verilir zaten
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Kadıköy rıthımda neresi güzel yapıyor lol?
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 anam şençam mı ?? abawıt ! aoç deki en kral kokoreç onlarda ya, hele o yaşlı ve bir okadar da espirili amcam, çok gusel yapıyor. kahretsin canım çekti. artık çok pahalı yaw 7.5 milyon olmuş yarım ekmek.. ayıp günah lan ne yediğimizi bizde bilioz sizde bilionuz !
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Ankarada aydınlıkevlerde direk girişte bir yer güzel yapıyor baya =)
Öne çıkan mesajlar