kenzap Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 yemedim desem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 yuh... burada gastronomi okuyan biri vardı galba.. ben gene diyorum yeme içme buluşmaları yapalım ve güzel yimehler yemeye gidelim işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 gastronomi okuyan kişi benim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 The choosen one who will cook the ultimate meal! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 benim acil olarak tutam,çimdik,bi çay kaşığı terimlerinin ingilizcesini öğrenmem lazım öyle gramaşla yemek yapmak beni kasıyo ahefuaehfa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 yaşasıııın istanbulda mısın? yaw öküzcan bütçelere gerek olmadan ufak ufak atıştırabileceğimiz böle mini bi bölgede (mesela kadıköy) kokoreçti, kanatçısıydı, kaburga dolmasıydı, lahmacunuydu vs. gezip tıkınabileceğimiz bi zirve örgütleyelim lam.. adı da yergenekon olabilir, olmayabilir de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 e bende bostancıda oturuyorum:D valla övünmek gibi olmasın ama neyi neresi güzel yapıyo genelde bilirim istanbulda:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 adamınbiri said: benim acil olarak tutam,çimdik,bi çay kaşığı terimlerinin ingilizcesini öğrenmem lazım öyle gramaşla yemek yapmak beni kasıyo ahefuaehfa:D Tutam= pinch çimdik=pinch bi çay kaşığı= a teaspoon of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 tutam, çimdik picnh diye geçiyor yemekte.. öteki de tea spoon, table spoon, daha büyükleri de Julia Roberts spoon diye geçiyor.. o ağıza böle kepçe ile yemek verilir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 bilmiyodum cidden teşekkürler=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Anelor said: ama ayıp ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Kadıköy rıthımda neresi güzel yapıyor lol? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 oy oy oy oy kokokokokokokreç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 anam şençam mı ?? abawıt ! aoç deki en kral kokoreç onlarda ya, hele o yaşlı ve bir okadar da espirili amcam, çok gusel yapıyor. kahretsin canım çekti. artık çok pahalı yaw 7.5 milyon olmuş yarım ekmek.. ayıp günah lan ne yediğimizi bizde bilioz sizde bilionuz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Ankarada aydınlıkevlerde direk girişte bir yer güzel yapıyor baya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar