Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Guitar Hero alacam, hem de bundle (davullu mavullu afilli janjanli) benim gibi ilgilenen baskalari da varsa bu konu fiyat karsilastirma ve siparis kolayligi saglasin. Oyunun xbox versyonu region free, bundle versyonu da her versyonla calisir diye dusunuyorum. Sendit 178 Pounda satiyor, Play - asia ise 289 dolara. Su ana kadar gorduklerim bunlar... bu arada arastirdim biraz ama bulamadim, Guitar hero world tourda 2 gitar kullaniliyor mu? Bilginiz var mi? Davul, 2 Gitar bi de mikrofon mu var? biz 5 kisiyiz bir enstruman daha olsa ne guzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ben de almak istiyorum, fakat bundle ın büyüklüğü kargoda, gümrükte sorun çıkarır mı diye korkmuyo değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 o kadar parayi saymisken bi 50-60$ daha verip dhl ile getirtirim ben herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 o koyuyo işte bana (: bu arada amazonda fiyatı 190 dolar ps3 için, 214 dolar xbox 360 için. aslında en mantıklısı bir yakın aracılığı ile getirtmek imkan varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ben de almayı dusunuyorum alacagım, yalnız ben ps3'e alacagım sanırım... bundle'ın icinde bir gitar, bir davul seti, bir mikrofon var, cogu site pre-order yaptıgında ikinci gitarı da veriyor, yalnız, ben bundle'ı turkiye'ye getiren bir site bulamadım henuz... normalde turkiye'ye getiren sitelerden gameseek'le mail'lestim, uk dısına gondermiyoruz dediler, diger cogu sitede de durum boyle, sendit de normalde getiriyor turkiye'ye ama bundle'ı getiriyor mu bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 play asia cok pahali geldi, oraya basvurmak istemiyorum :( Poff. Rockband alip onun davuluyla idare etmek te bir opsyon aslinda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 abi rockband'in davulu 4+1 ama, yani uyumluymus, rockband davulu kullanınca en sondaki iki pad'i tek pad olarak gosteriyormus oyunda, bunun davulu daha zevkli olur bence... edik: niye hic biseyi yazmayı beceremiyorum artık pff ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 fark edip etmedigini bilemiyordum ben de iste. Bunun davullari daha guzel duruyor zaten... poff :( Cok zor bir is bu. Uygun fiyata mutlaka bulmak lazim. Amazon guzelmis, kuryeyle falan Turkiyeye getirmezler mi ki? Ebaye de bakmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 amazon hic oyun gondermiyor turkiye'ye (.co.uk dahil, .de gonderiyor mu bilmiyorum), ebay olayını da hic bilmiyorum ya, ogrenmek lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ebayde 350 kusur liraya denk gelen vendorlar var. Konusup daha da indirmek mumkun olabiliyormus bazen. DHL ile getirtmek lazim ama o zaman da 400 liraya kadar cikacak bunun fiyati. Tamamiyle degse de bu masrafa yine de plastik oyuncak olmasindna dolayi biraz koymuyor degil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ben iki sıfır gitarı ebayden alıp 270 ytl'ye satmıştım yazın; 100 ytl'ye yakın da kar etmiştim, xbox gitarları ve wireless'dı oyun dahil değildi... hala satarım isteyene ama 2 gitar + oyun 300 falan olur malum dolar =) edit: ps 3 gitarı da ebayden alıp cüzzi fiyata satarım =D edit 2: siyah wireless gitarlar evet edit 3: dolar 1.18-1.20 arasıydı tahminen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 senden kazik yiyecegime gider ebayden kazik yerim sddfdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ps3 icin bende almak istiyorum. yapalim bir organizasyon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 rock band eşyaları GH yi desteklioumuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 destekliyor da eksiklik var iste... davulu 1 pad daha az, gitarında o dokunmatik slide ıbızıtı yok, normal tuslardan hammer-on gibi yapman gerekiyor (bu eski gh gitarlarını kullanırsanız da gecerli tabii) falan iste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 hammer on zaten normal tuslarla yapiliyodu senin dedigin wah wah olayi slide yapiyosun. ben daha 1 hafta once guitar hero 3 aldim ebayden 100$ a ikinci el diye geldi ama burda lafta gittigidiyorda "sadece denemek icin acildi" diye satilan urunlerden daha temiz geldi. usps le 1 haftada (araya hafta sonu girmisti) geldi. simdi bende band kit alacam ozellikle davul cok istiyorum ama fiyat cok kotu. playasia kargoyla beraber 360$ istiyo ki bu 1,5 dan hesaplasan 500 kusur ytl. ebayde usps le kargo dahil 260$ a satan var. usps her ne kadar gitari sapasaglam getirmissede band kit olunca durum dusunuyo insan. ama ben cok buyuk ihtimalle gene ebayden alcam cunku playasia yazdigim gibi asiri pahaliya satiyo. senditin fiyati makul gibi hemde free shipping diyo ama sunu biliyorum zmaninda xbox 360 almak istemistim onada 50 gbp kargo parasi istemisti yani burda da pahalilik olabilir. ebay en ucuzu gibi simdilik. ama bir de wiki den girip okuyun sanirim ilk cikan aletlerde hata varmis. davullar hissetmiyomus ve gitarin strumi bozulabiliyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 yok iste hammer on normal tuslarla yapılıyor, eski gitarlarda slide kısmı olmadıgı icin ghwt'deki slide da hammer on gibi normal tuslarla yapılıyor demek istedim =)... yalnız bu ilk cıkan aletlerin hatalı olma durumu cok kotu ya, onu iyice arastırmak lazım, sonucta 1 kez nasıl getirtiriz diye dusunuyoruz, haydi hatalı oldu, yollayalım, yenisini gondersinler durumu cok daha kasıs yani =)... zaten daha avrupada cıkmasına 1 ay var sanırım, pek sanmıyorum da, onlarınkiler duzeltilmis olarak cıkartılabilir mi ? ya da bunun icin avrupa release'i ertelenir mi ? ufak bi bug degil sonucta durum, yazılımsal da degil ki patch cıkarasın... en mantıklısı ebay gibi gozukuyor cidden, ama ben hem ebay hem de paypal olayına cok yabancıyım eheh, en sonunda ona karar verilirse yardım edersiniz artık =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 soyle koyayim hatta usengeclerde okusun. wiki den said: Technical issues Users encountered several technical issues with the instrument controllers upon release of the game. Most often cited is the drum controller failing to register drum hits by the player.[53] Some users have also found that, despite the assurance of instrument compatibility, the Playstation 3 World Tour drum kit does not work with Rock Band 2.[54] Users have also noted that the wireless guitar strum bar may fail after a few hours of playing.[55] Activision has acknowledge that drum sets from earlier manufacturing processes may be prone to these errors,[56] and have set up several dedicated support threads on their Guitar Hero forums to address the issue and assist users in equipment replacement.[54] edit: burdaki commentlere bakarak ben band kit almayi erteleyecem sanirim. nerdeyse herkes sorun yasiyo davullarla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 wiki article beni de dusundurdu. Bir alete 500 ksuur lira vereceksem en azindan calisiyor olmali. Bekletecegiz anlasilan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 rock band de ilk cıktıgında olmus muydu boyle sorunlar, yoksa activision mı beceremedi davul isini eheh ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 sanirim onlar da bi sorun yasamis ama cok cabuk halledilmis diye duymustum. ne kadar dogru bilinmez. isin garibi 4. oyun olmasina ragmen gitarlarda bile sorun varmis. activision ucuzami kacti ne yapti anlamadimki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 rockband entrümanlarina fişsiz faturasiz garanti verdiler öyle hallettiler krizi diye biliyorum ben. türkiye de gözü karartip siparişi verip, sağlam cikmasi icin dua etmek dişinda yapilacak bişey yok heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 abi şunlara para vereceğinize gidin ikinci el bi davul alın ya hem işinize yarar xdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 davul evde olmuyo yalıtım falan lazım eha bu daha zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 PrudenT said: abi şunlara para vereceğinize gidin ikinci el bi davul alın ya hem işinize yarar xdfh eheh, boyle demeyin abi, ilk guitar hero cıktıgından beri var bu geyik, "ne ki bu, gercek gitarda calıyorum ben bunu hmpf" falan gibi =), bu, boyle call of duty falan oynayacagınıza gidin silah alın onunuze geleni vurun demek gibi bir sey =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar