Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guitar Hero World Tour: Bundle

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

Guitar Hero alacam, hem de bundle (davullu mavullu afilli janjanli) benim gibi ilgilenen baskalari da varsa bu konu fiyat karsilastirma ve siparis kolayligi saglasin.

Oyunun xbox versyonu region free, bundle versyonu da her versyonla calisir diye dusunuyorum.

Sendit 178 Pounda satiyor, Play - asia ise 289 dolara. Su ana kadar gorduklerim bunlar... bu arada arastirdim biraz ama bulamadim, Guitar hero world tourda 2 gitar kullaniliyor mu? Bilginiz var mi? Davul, 2 Gitar bi de mikrofon mu var? biz 5 kisiyiz bir enstruman daha olsa ne guzel olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de almayı dusunuyorum alacagım, yalnız ben ps3'e alacagım sanırım... bundle'ın icinde bir gitar, bir davul seti, bir mikrofon var, cogu site pre-order yaptıgında ikinci gitarı da veriyor, yalnız, ben bundle'ı turkiye'ye getiren bir site bulamadım henuz... normalde turkiye'ye getiren sitelerden gameseek'le mail'lestim, uk dısına gondermiyoruz dediler, diger cogu sitede de durum boyle, sendit de normalde getiriyor turkiye'ye ama bundle'ı getiriyor mu bilmiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

ebayde 350 kusur liraya denk gelen vendorlar var. Konusup daha da indirmek mumkun olabiliyormus bazen. DHL ile getirtmek lazim ama o zaman da 400 liraya kadar cikacak bunun fiyati.

Tamamiyle degse de bu masrafa yine de plastik oyuncak olmasindna dolayi biraz koymuyor degil :P
Sosyal ağlarda paylaş

ben iki sıfır gitarı ebayden alıp 270 ytl'ye satmıştım yazın; 100 ytl'ye yakın da kar etmiştim, xbox gitarları ve wireless'dı oyun dahil değildi...

hala satarım isteyene ama 2 gitar + oyun 300 falan olur malum dolar =)

edit: ps 3 gitarı da ebayden alıp cüzzi fiyata satarım =D

edit 2: siyah wireless gitarlar evet

edit 3: dolar 1.18-1.20 arasıydı tahminen
Sosyal ağlarda paylaş

hammer on zaten normal tuslarla yapiliyodu senin dedigin wah wah olayi slide yapiyosun. ben daha 1 hafta once guitar hero 3 aldim ebayden 100$ a ikinci el diye geldi ama burda lafta gittigidiyorda "sadece denemek icin acildi" diye satilan urunlerden daha temiz geldi. usps le 1 haftada (araya hafta sonu girmisti) geldi. simdi bende band kit alacam ozellikle davul cok istiyorum ama fiyat cok kotu. playasia kargoyla beraber 360$ istiyo ki bu 1,5 dan hesaplasan 500 kusur ytl. ebayde usps le kargo dahil 260$ a satan var. usps her ne kadar gitari sapasaglam getirmissede band kit olunca durum dusunuyo insan. ama ben cok buyuk ihtimalle gene ebayden alcam cunku playasia yazdigim gibi asiri pahaliya satiyo. senditin fiyati makul gibi hemde free shipping diyo ama sunu biliyorum zmaninda xbox 360 almak istemistim onada 50 gbp kargo parasi istemisti yani burda da pahalilik olabilir. ebay en ucuzu gibi simdilik. ama bir de wiki den girip okuyun sanirim ilk cikan aletlerde hata varmis. davullar hissetmiyomus ve gitarin strumi bozulabiliyomus.
Sosyal ağlarda paylaş

yok iste hammer on normal tuslarla yapılıyor, eski gitarlarda slide kısmı olmadıgı icin ghwt'deki slide da hammer on gibi normal tuslarla yapılıyor demek istedim =)... yalnız bu ilk cıkan aletlerin hatalı olma durumu cok kotu ya, onu iyice arastırmak lazım, sonucta 1 kez nasıl getirtiriz diye dusunuyoruz, haydi hatalı oldu, yollayalım, yenisini gondersinler durumu cok daha kasıs yani =)... zaten daha avrupada cıkmasına 1 ay var sanırım, pek sanmıyorum da, onlarınkiler duzeltilmis olarak cıkartılabilir mi ? ya da bunun icin avrupa release'i ertelenir mi ? ufak bi bug degil sonucta durum, yazılımsal da degil ki patch cıkarasın... en mantıklısı ebay gibi gozukuyor cidden, ama ben hem ebay hem de paypal olayına cok yabancıyım eheh, en sonunda ona karar verilirse yardım edersiniz artık =)...
Sosyal ağlarda paylaş

soyle koyayim hatta usengeclerde okusun.
wiki den said:

Technical issues
Users encountered several technical issues with the instrument controllers upon release of the game. Most often cited is the drum controller failing to register drum hits by the player.[53] Some users have also found that, despite the assurance of instrument compatibility, the Playstation 3 World Tour drum kit does not work with Rock Band 2.[54] Users have also noted that the wireless guitar strum bar may fail after a few hours of playing.[55] Activision has acknowledge that drum sets from earlier manufacturing processes may be prone to these errors,[56] and have set up several dedicated support threads on their Guitar Hero forums to address the issue and assist users in equipment replacement.[54]

edit: burdaki commentlere bakarak ben band kit almayi erteleyecem sanirim. nerdeyse herkes sorun yasiyo davullarla ilgili.
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:
abi şunlara para vereceğinize gidin ikinci el bi davul alın ya hem işinize yarar xdfh

eheh, boyle demeyin abi, ilk guitar hero cıktıgından beri var bu geyik, "ne ki bu, gercek gitarda calıyorum ben bunu hmpf" falan gibi =), bu, boyle call of duty falan oynayacagınıza gidin silah alın onunuze geleni vurun demek gibi bir sey =)...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...