Gangren Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Sizin de fikirlerinizi almak istedim. Zealotum var, ona Curio ve Dust (biraz da Salvage edicek item) sağlamak amacıyla, boş vakitlerde oynayabileceğim bir alt açmak istiyorum. Marauder açtım bir tane, dedim Monstrosity olsun, Demo ile 4'er 4'er dövsün, hızlı hızlı keseyim. Ama şimdi bir de Black Orc şeyettim bi anda, onların da DPS tree'si fena değil bildiğim kadarıyla, daha yüksek Survival söz konusu falan filan. Bu karakterin - Zealottan baymadığım sürece - tek amacı level kasıp, Scavenge etmek. MDPS olarak geldiğinde Choppa oynicam çünkü. Ne dersiniz? Siz olsanız hangisini açardınız? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 WE aç , ama bak baştan uyarayım bağımlılık yapar sonra asıl charını fln bırakırsın beni suçlama şimdiden söliyem ben ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 O iş için Marauder iyi gider gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Tabii ki Black Orc. Bir kere atmosferi, görevleri, diyaloglarındaki eğlence ve mizah yeter. Aç bir black orc, Tome'u oku arada bir, baya eğleneceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Greenskin atmosferini doyasıya Choppa ile yaşamak istiyorum, hedefim o :p Bu karakter sadece Scavenge edicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Kesinlikle WE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar