Laraken Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 olm atlayım masaya diyince bi an zıplayıp geldiğini düşündüm masaya hatunu görünce. öyle bi hayal kurdum ki labda güldüm lan. edit: kerim tanımam etmem kızı, böbreğinden ben sorumlu değilim yani : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 cdhbdo şekvwev vm eheueheu :D ediyle büdü gibi ne güzel atışıonuz siz. çok güldüm ya muhabbete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 olm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Spastik_Serce said: yok olm vazgeçtim ya. ayar olurum ben edit : olm 2 haftadır bı kızı bulamadın lan bana. ayıptır. o malmsteenle kuramadınmı arayı :S abi ben sana gitme dediğimde gitme git dediğimdede gitmedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Laraken said: edit: kerim tanımam etmem kızı, böbreğinden ben sorumlu değilim yani : D banada böle demişti şu an 3 böbreğim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 evet bunlar iyi mafya, fazladan fazladan organ takıyorlar arsız gibi : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 kerim sen 80lv ol soz sana eli yuzu duzgun bi orc shaman alacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 80 oldu onu sattım bile. meltem bu serkandan şikayetçiyim. çok acı konuşuyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 pascalnouman said: kerim sen 80lv ol soz sana eli yuzu duzgun bi orc shaman alacam. eli yüzü düzgün derken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Spastik_Serce said: 80 oldu onu sattım bile. meltem bu serkandan şikayetçiyim. çok acı konuşuyor bazen. süriyim mi biberi ağzına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 valla sür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 urfadan isot söyledim..gelsin sürcem söz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 acıyıda severim haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 can bu arada rüyamda seni gördüm. mor bi ceket giymiştin. birde direk cemil ipekçi bıyığı bırakmıştın. noluyor fılan demiştim, sakal kötü oluyor böyle daha iyi demiştin. birisi fotoşapla cemil ipekçi bıyığı yapsın larakene .dsfdgdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Spastik_Serce said: 80 oldu onu sattım bile. 83 geldi agali satmasaydın keske (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 nefes alsın yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 msn konferans var dediler geldim. selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Hardter said: nefes alsın yeter olmaz yakışmaz artık kızlar anlatıyor durumları ortam bu durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 çıkmam da yatmam da teorik değil tecrübeyle sabit bu cevabım aptalı geçtim hayatında yerine getirmeyi planladığı amaçları idealleri bile yoksa uzaklaşırım ben o ortamdan. boş boş dolaşan kızı napcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Ardeth said: çıkmam da yatmam da teorik değil tecrübeyle sabit bu cevabım aptalı geçtim hayatında yerine getirmeyi planladığı amaçları idealleri bile yoksa uzaklaşırım ben o ortamdan. boş boş dolaşan kızı napcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 sağlam= vurdun mu sarsılmıycak. (tokatı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 niye çıkmım ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 SoulCube said: sağlam= vurdun mu sarsılmıycak. (tokatı) şöyle değilmiydi o. taktınmı koluna yakışıcak çaktınmı duvara yapışıcak. (tokatı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Kadının karnından bebeği sırtından köteği eksik etmemek? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 abi aptal kızla çı-kıl-maz! yani çıkılsada gerçek bi ilişki olmaz heralde adam gibi bişi paylaşamıyosun edemiyosun falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar