Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

serverımız açılmıştır player ve gm aranıyo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar sharddım kısmen açılmıştır ve gm arıyorum sharda oynamak için www.geocities.com/gokoucenk deki dosyaları yükledikden sonra login i ultimaya kopyalayın ve oyuna başlayın gm olmak için bana [email protected] dan email atın accler otomatiktir
Mesaj tarihi:
Siteyi faLan bo$ver siLencer daha serverIn adI yok...[signature][hline]icQ=135954330
Joe, 25 January 2004 02:03 tarihinde icq dan demiş ki:
Estel sen uyku ne biLiyon mu?
Estel, 25 January 2004 02:03 tarihinde icq dan gözü dönmüş şekilde demiş ki:
Evettt.Yataghh.
Mesaj tarihi:
ben karsıyım silencer dogru duzgun bi sponsor bulmadan site acmaya ne o öle.Shard acılmadan 1 gun önce alcan shard acılınca acılmıs olcak site işte babalar gibi oh =)[signature][hline]Unlive Online Gaming
www.unlive.net
Ultima Online değişiyor..

Mesaj tarihi:
Bence Servera güzel bir isim bul manace central bence pek çekici deil sphereın ilk açıldıgı gibi kurulmasıda ayrı bir konu ehe :D başarılar dilerim.[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) !
Mesaj tarihi:
Gm yok player yok site yok isim yok lol npc varmi?[signature][hline]
weroqsheth, 25 Nisan 2004 01:57 tarihinde demiş ki

tamam çozdum tencereye tıklicakmısız normal res olmuyo da

Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay
Coming soon Proxa The gimp Mercanery

Mesaj tarihi:
Sen bu işleri bu kadar kolaymı sanıyosun be güzel kardeşim.Daha hiç bi bilgin yokken server açmaya kalkarsan işte böyle insanların şaklabanı olursun..

Bence önce biraz bişeyler öğrenmeye çalış, 2 gün önce server nasıl açılır diye post açıyodun,2 gün sonra açtın :) kutlarım valla çok hızlısın..

Bu arada sponsor bulamazsan , bizim ev telefonunu sana bağlayablirm.. :D[signature][hline]I Only Die For This Woman

Mesaj tarihi:
Arklar Hic birinize Katılmıyorum Cünkü Hepimizin Deneyimi Olmustur Bakın Ben Orion Actım 1 günlügüne Bu bir zevktir yani Oyle Deyeyim illaha yani bir sciript biliginiz olması lazım deil sphere acmak icin yani AMA SERVER ACAN ARKADASIM SENDE BİR GÜNLÜGÜNE ACIP İNSANLARA PLAYER ARANIYOR FELAN DEME DARKREALM DONMESİN OLAY BİR GÜN ACILIR SAAT 1 DE KAPANIR 8DE :) ARKDASIM OGREN SPHERE AC BABALAR GİBİ SERVER Bu Arada Orion Cok Yakında O acamazsın Diyenlere :) :) :) Hadi Kardes Yinede Basarılar

Orion Acıldı IP=127.0.0.1,2593 :) :) :o ZUZUZUZ
  • Yeni Oluştur...