^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 İnventus;Hazır sistemlerinde doları 1,5tan sabitledi. Firebal;Her ürününde doları 1,4ten sabitledi. Vatan;Hp,ve Compaq Laptoplarda dolar 1,5tan sabitlendi. Mavi Bilgisayarda;bu haftasonu dolar 1,45ten sabitlendi,devam eder mi bilmem. Gördüklerim bunlardı,başka gören,duyan varsa eklesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 dolar 1.15 ken doldurdular kasayı şimdi kampanya ayağı yapıyorlar :) neyse yararlı konuymuş mavi tamam diğerleri ne kadar sürecek bir bilgi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 mavi devam etmiyor görünüşe bakılırsa kuru 1.63 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Mavi nin 1.45 e sabitlediğine inanmıyorum. yada internet sitelerinde güncellemediler. 5+1 alıcam fiyatlar mühtiş pahalı... ben sürekli maviden alışveriş yapıyorum msj geldi 1.45 e sabitledik diye. Gidip bakmadım sadece netten baktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 mavi sabitlemis iyi de hicbisey bulamıyorum ben mavi'de. exa da sabitlese de rahat etsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 exa sabitlemiş 1.71 e dolar sapıtmadan once 500 e aldığım t220 samsung simdi 770 olmuş inanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 inventus ve firebalın kampanyaları uzun soluklu olucak. vatanla mavi konusunda bilgim yok,ama haftalık,yada haftasonuluk kampanya olarak devam ederler sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Vatanın kampanyalı laptoplarına baktım kur 1,7 ytl gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 dolar bugun ıtıbarıyle 1.53 e indi, biraz beklemek daha mantıklı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 aa dolar düşmüş baya. oh çabuk atlatalım nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 fastreloader said: aa dolar düşmüş baya. oh çabuk atlatalım nolur. ya yine zıplarsa :) kumar bu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 O kurlara hic bakmayin. 30 dakikami Yazicioglu'nda gecirdim bu aksam. O sabit kurlar falan hikaye. Oturup pazarlik edeceksiniz. Tek tek gidip fiyat soracaksiniz. Size tavsiyem pazarliginizi YTL uzerinden ve son fiyattan yapin. Size $30 derler, sonra uzerine kdv'si eklenir, bi de kur'u istedikleri gibi artirirlar, gereksiz sinirler gerilir. Gidin 3 5 yere, hepsinden fiyat alin. Hepsine birbirinin verdigi fiyati soyleyin ve acik kapiniz olsun daima. Bi yere "istemiyorum kardesim" dedikten sonra tekrar o mekana girerseniz ayni fiyati alamazsiniz haliyle. En azindan "Ben bi babama sorayim" veya "Ben bi patrona danisayim" gibi bir mazeretle cikarsaniz sonra dondugunuzde adamla konusmaya kaldiginiz yerden devam edersiniz. Tabi bunlar pazarlik vs. muhabbetine giriyor iyice. Neyse diyecegim o ki, sabit kur yalan. YTL uzerinden pazarlik rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 büyük yerler pazarlık edecegını hıc sanmıyorum, hele kı tek tük bişiler alıosak. yanı ben adama gidip bu ekran kartı 325 ytl dedı mavi bilgisayar, sen bana 300 e wer alıyım dersem git oradan al der gibi gelio bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar