Lexius Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 kollarımda açtığın kanatlarınla uçalı üç yıl oldu sevgilim göz yaşlarının her damlasında kaybolan hayatım senin kanınla hapis olan gözyaşlarıma karıştı bu gece sessizliğin bozulduğu anı hatırlatan tenim soluyor senin yokluğunda kopan kanatlarımın izleri duruyor hala meleklerin de melekleri olduğuna inanmamı sağlamıştın ellerimden kayıp giden kutsallığın sonucunda yok oluşun sarılırken bana seni seviyorum deyişinle kalbime hapis oluşun cennetin kapıları bile bana kapandıysa artık daha ne isterim keşke diyebilmek için eline tutuşturduğun metal parçasına o güne , o geceye , o yıldızlara , azraile herşeye lanet olsun melekler meleklerin ellinde ölür.. Sen öldün meleğim.. benim ellerimde Ölümünün 3.yılında sadece onu anmak istedim ^^ Şaka bi yana ağlayarak yazmak kadar iğrenç bişey yok ^^ Okuduğunnuz için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 manidarmış oldukça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 abi basin saolsun da kim oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 abov o kız mı bu :( pff çok kötü yaa :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Penthesilea said: abi basin saolsun da kim oldu? eski sevgilim di ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Şaka yapıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 başın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar