Bief_Lord Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Evet Ben Bir Servera sponsor Olmak istiyorum. P4 3.0 1024 RAM[signature][hline]Sahsiyetli İnsan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bief_Lord Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Prd Arklar Terardan Baslıyorum P4 3.0 1024 Ram 2048 adsl baglantı Bir Makina Felan Aldım Kendim Ugrasamıyacam ben sadece basına gecicem sponsoru olmamı isteyen varsa burdan veya [email protected] Gorusebilirizi...!!![signature][hline]Sahsiyetli İnsan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuLL Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 said: Bief_Lord, 30 Nisan 2004 10:21 tarihinde demiş ki: Prd Arklar Terardan Baslıyorum P4 3.0 1024 Ram 2048 adsl baglantı Bir Makina Felan Aldım Kendim Ugrasamıyacam ben sadece basına gecicem sponsoru olmamı isteyen varsa burdan veya [email protected] Gorusebilirizi...!!! :) 2048 adsl yetmez. Pc Güzel ama baglantı kötü.[signature][hline]Yuva Yıkan Oyunlar SihirliSayfalar Ring Of Life Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Adsl Olması Biraz Kötü Cablo Olsaydı DAha Iyi Olurdu Serv Icin..[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bief_Lord Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Valla boyle Aldık Yeter Diye[signature][hline]Sahsiyetli İnsan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuLL Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Server'ların kullandıkları minimum baglantı 4mb ve daha fazlası neyse sen şansını dene.[signature][hline]Yuva Yıkan Oyunlar SihirliSayfalar Ring Of Life Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 kablo ve adsl gibi ev-kullanıcıları için verilen sistemlerdeki frekans genişliği genel olarak kullanıcılar download yapacağı için 4/5 download 1/5 upload gibi verilir. Yani modeminizin upload bandwidth genişliği yaklaşık 512K civarlarındadır.[signature][hline]Silencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Makinayi vererek Troya UO Shardinin sponsorlarından biri olabilirsin oyunda plevel7 yetkin olur ama erişimin olmaz.[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuLL Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 2048 adsl baglantıya vereceğin parayı co-location yapmaya harcarsan hem web server in olur hem de güzel bir bağlantın. co-location için sabancı telekom koçnet ttnet ile görüşmeni öneririm.[signature][hline]Yuva Yıkan Oyunlar SihirliSayfalar Ring Of Life Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Artı Teklan.:) Doruk.Net'e de pek güvenme derim. Bağlantı sınırı koymamışlarsa, bağlantın arttıkça vereceğin para da artar. Mesela biz, 250$ a anlaştık 3000$ a çıktı :D . Ama denizde kum bende para diyorsan orasını bilemem. (Silencer yanlış anlama :) )[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! Amentes Admin Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Admentos 6 aylik peşin para verdik diyerek açmişti serveri. Benmi yanliş hatirliyorum?[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Admetos 6 aylık parayı verip aldı tamam. Ama 6 ay olmadan bir e-fatura aldık. 3000$+KDV ödeme yapılması gereken miktar diye. Sorduğumuzda ise gereken bağlantı sınırını aştığımızı söylediler. Halbuki sözleşmede öyle birşey yoktu. Dava açmaya karar verdik. Bu seferde dava süresince Co-Location makineye erişim hukuksal olarak imkansız kılınıyordu. Bi de Türkiye'deki davaların ne kadar sürdüğüü düşünürsek hiç de gerek olmadığını düşündük. 2000$+Kdv şeklinde anlaşıp makinayı satın aldık.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! Amentes Admin Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Anladim.Geçmiş olsun :)[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Geçirenler sağolsun. :)[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! Amentes Admin Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xheana Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 2048/512 kbit genişliginde bir bağlantıda hatta bu adsl inişli çıkışla bir bağlantıda oynayacak kişi sayısı en fazla 40 kişidir bundan sonrasını bırak adsl i 512 leased lyne hatla oynayacak kişi sayısı 40 dan fazla değildir buna göre seçiminizi yapmanız gerekir. Ultima Sunucularınıza 3d tools programlar yuklediğinizde anlık bağlantınızı ölçmek için burdaki iniş ve çıkışları göreceksiniz ortalama 40 kişi oynarken 512 kbit hat yersiniz yalnız bu bağlantı yerınde durmaz 512 ortalamasi ile olur ama hat 1 anda 1 mbite cıkar sizin bağlantınızda anlık sınır var ise 1 mbite anlık cıkamadığı için lag problemı yaşarsınız yanı benım sıze soylemek istediğim bağlantı sınırı olan bir makinanızda ultima online sunucusu açarsanız her zaman lag problemleriyle karşılaşırsınız . biz bunu belirli bir süre yaşamış bulunduk o süre zarfında çok sıkıntı cektik velasılkelam bağlantı sınırı olan bir makınada ultima shardi açılmaz nihayetinde adsl cable gibi bağlantılarda her zaman problem yaşarsınız ..[signature][hline]Lost Land Owner . www.Lostland.gen.tr www.sphereturk.com Bilge Adam Bilgi Teknolojileri Mcp [ Microsoft ] System Eng. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 bir arkadaş 4mbit baglantı demiş sen tek basına 4mbit harcıorsun ha ? Onl gamingi geç sen millet dialup erişimi sagla ozaman bırak uo shardını? 4mbiti biryerden alıyorsun en az 100 kişi kullanıyor, 4mbit parasi ile ev satin alirsin be, 2048 adsl 40 kişi için ideal ama 15 gün sonra direk cökersin.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 40 kişi için ideal diosun zaten bi server ilk açıldıında kaç kişi oynar ki bi referans için gerekli olabilir bence bu iş 15 gün sonra ne die çökersin ki[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla ----------- The words of a banished king "I swear revenge" Filled with anger aflamed our hearts Full of hate full of pride We screamed for revenge ----------- Ardenia FRP Sitesi|Sözlükçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 adsl 2048 bağlantıda 100 kişiyi rahat oynatırsın... bir arkadaşımız 40 kişi demiş ama abartmış gibi biraz.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 larethian eminmisin? hemen kiralıyorum ozaman 2048 ? Adsl bw sorunları yaşıyor hayatta yetmez 100 kişiye zırt pırt cöker , lagdan ölürsün 15 gün sonra. Bivrip 40 kişi referans için haklısın güselde biz 70 kişi başlamıştık :) bide öle düşün güsel bi sistem kurarsa hayal kırıklıgına ugrar ben derimki , 2048 cable olsun 200 kişi oynasın =)[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 adls alt yapısını düşünmediğimizde tam verim aldığımızda bu sayı 100 olur ama tabi telekom alt yapısını düşünürsek 100 kişi oynarken gümleyebilir. Kablo ise tamamen katılıyorum anlık veri transferi upload download aynı anda yapabilmesi ile avantajlı . adslede olan ölçeklendirme ile ancak yüksek bağlantı sahibi iseniz olabilir. 4096 gibi ...[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 yüz kişi imkansiz adsl'de.. adsl upload 512kb/s fakat bu leased line 'lardaki gibi full duplex bir hat değil.. half duplex olan adsl hatlarinda download'a abaninca 512 upload çöker.. 512kb/s upload'a asilincada download gider.. bu sebeple saglikli bi sunucu ortaya cikmaz.. + ADSL'de surekli hat problemleri cikiyo ttnet baba sagolsun guncellemelerini iş saati içinde yaptigi için madur oluyoruz.. ben şirkete backup için 2048/512 adsl aldim.. suan o hattan radyo yayini yapmaktayim fakat radyoda 20 kişiden fazla oldugu zaman lag kesilmeler basliyor.. mevcut download'da yavaslamalar oluyo vs. Radyonun yedigi kisi basina 32kbps bu 3kb/s download demek.. Ultima online'da bu rakam daha fazla yani bu tür sunucu bazli uygulamalarda ADSL ile pek saglikli bi secim değil ki tahminime göre o 2048k baglantiyi bir internet cafede kullaniyorsunuz.. Bu müşterileriniz için de sorun teşkil eder performans yavasligi baslar ultima online sunucusu acarsaniz[signature][hline]nedir bu avp? hangi şehirdesin daha uçmadım brite gidiimmi uçmadinmi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuLL Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 said: Kronosh, 30 Nisan 2004 16:17 tarihinde demiş ki: larethian eminmisin? hemen kiralıyorum ozaman 2048 ? Adsl bw sorunları yaşıyor hayatta yetmez 100 kişiye zırt pırt cöker , lagdan ölürsün 15 gün sonra. Bivrip 40 kişi referans için haklısın güselde biz 70 kişi başlamıştık :) bide öle düşün güsel bi sistem kurarsa hayal kırıklıgına ugrar ben derimki , 2048 cable olsun 200 kişi oynasın =) 2048 Cable Pehhhhh :) Yokki.!!! 4mb baglantı 100 online player ı kaldırır... Başka bir husus 250 kişi ne kadar Bw harcar ? 250 kişi için bw hesabına girersen amentes in düştüğü duruma düşer ve ayda 3000 $ +kdv (kdv de ne içinse Usd hesabı için İlginç) öder ve bir bardak soğuk suyu içer hatta o soğuk suyla banyo bile yaparsın. :) En saglıklısı Aylık sabit co-location yapıp bir yere makineyi bağlamaktır.[signature][hline]Yuva Yıkan Oyunlar SihirliSayfalar Ring Of Life Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 en iisi internet sağlıyıcısı bi sponsor bulmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar