Head Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 selam, aquakeeperlara 180 ytl vereceğime daha uygun bir kaleci eldiveni arıyorum. iyi durumda olan iyi eldivenlere veya uygun fiyatlı (25-50 ytl) eldivenleri önerseniz dahi işime gelir. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 profesyonel bir eldiven mi istiyorsun yoksa halısaha vb. için mi kullanıcaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 boyle ligspor lescon falan satan 3. sinif spor malzemecileri vardir. Sirkecide, kadikoyde falan bulursun onlari. 15-20 lira ya tutar ya tutmaz alirsin. ama eli berbat kokutuyorlar, soylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 bu arada bizim hali sahalara kaleci lazim oluyo, kadikoy tarafinda oturan, top cikartma ve gol yememe niteliklerine sahip olan kaleci adaylari bana ba$vurabilir. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 halı saha için kullanacağım. zaten 20 ytl'ye lotto eldiven aldım. parçalanmak üzere. o yüzden daha İYİ bir eldiven arıyorum. esbpl liginde bir takımın hali hazırda kalecisiyim zaten, ama ek maçlar gerekebiliyor form korumak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 yankı ben müsait oldukça gelirim maçlara =) bana en uzun dayanan eldiven nike t90 classic oldu şimdiye kadar. 1 sene haftada ortalama 2 maç yaparak kullandım ve anca parçalandı. yine gidip aynısından alıcam. siyah olanı ekstra güzel tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 bu da linki hatta. bunu alıcam gibi ben. tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar