Karea Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ada da zombi keseyim dedim guard lar tepeme bindi saçmalığa bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 yannız argent dawn ın 40 necrotic rune a alınan trinketi süper. pet olarak "paladin" çıkıo atıyla fln. süresi bitince ölmüo bubble + hs yapıo lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozanbey Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 bu eventi hazırlayan kişiler ne kadar bilimsel davranmıştır bilmiyorum ama en azından olaya bi sosyologdan felan yardım alarak giriştikleri belli.. bi event bu kadar mı tutar.. biri zehri kaptıktan sonra "hay amk 2 dk sora ölücez" derken 2 dk sonra aynı insan da o zehri yaymaya şehirleri yok etmeye çalışıyor felan. çok başarılı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 dun burning stepsde yapalım bi saldırı bi pala ile partideydik bitirdik tam dönüyorduk server cöktü 22 runele gittim 185 runle cıktım her bi haltı aldımelimde bi suru rune kaldı bu arada saman seti fulledim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Dworgian said: yannız argent dawn ın 40 necrotic rune a alınan trinketi süper. pet olarak "paladin" çıkıo atıyla fln. süresi bitince ölmüo bubble + hs yapıo lol nerden alınıyo o? bi de rep lazım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 toggie said: Dworgian said: yannız argent dawn ın 40 necrotic rune a alınan trinketi süper. pet olarak "paladin" çıkıo atıyla fln. süresi bitince ölmüo bubble + hs yapıo lol nerden alınıyo o? bi de rep lazım mı? epl de demircinin orda argent quartermaster var rep gerekmio 40 necrotic rune gerekio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Valla çok zevkli eventti. Gerçi iki yüzlü yapıyo insanı biraz. Level 70sen ve zombiye dönüşürsen çok zevkli, millet orda canını dişine takmış level kasarken bi gidiyosun yanına, bi vuruşta zaten zombi oluyolar. Ama alt kasıyosan ve class trainera giderken level ?? zombiler saldırırsa kötü oluyo. Mesela dün bi tane lock kasayım dedim, SW'deki lock trainerların hepsi zombiye dönüşmüş. Ne gelen var ne giden, dolayısıyla guard da yok. Ortadaki ateşin üstünden geçe geçe yanıp öldüler sanırım. Ehe, bu screenshot da anı defterinde kalsın. Tam kuşa binerken yanımda bi zombi kendini patlattı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 http://upload.wowhead.com/images/screenshots/103018.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Dworgian said: toggie said: Dworgian said: yannız argent dawn ın 40 necrotic rune a alınan trinketi süper. pet olarak "paladin" çıkıo atıyla fln. süresi bitince ölmüo bubble + hs yapıo lol nerden alınıyo o? bi de rep lazım mı? epl de demircinin orda argent quartermaster var rep gerekmio 40 necrotic rune gerekio :D oh oh iyi, dün zaten baya bi kastık rarelerden epic dusurmeye. o arada 130 tane dusmus cantaya sdfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Auction house ları bombalayanlar tek tek öne çıksın bakayım!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 o zombilerden dolayı ne küfür ler ettim lan raid e gitcem ah den pot alam diom ölmüş.. o sıra kefalin biri patlıyor infection oluosun healer yok ortada durup dururken 4g repair bide zaman kaybı.. Ama bende az kesmedim değil zombi veya npc :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ben zombi goremiyorum bitti mi event Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Ya ben necrotic rune düşüren yaratık bulamıyorum Bugün haritada baktım tanariste saldırı vardı, gittim necropolisi buldum ama etrafında hiçbirşey yoktu. Sonra gittim etrafını aradım yerde parlak semboller filan vardı birkaç yerde, spawnlar orası dediler ama orada da bulamadım hiç. Bunların özel olarak bulundukları biryer varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 spawn oluyolar o pembeli yerlerde belli bi sayıda kesilince 4 tane summoner geliyo 8 tane o sharddan veriyosun her birine birer adet elite geliyo summoner yerine 4 elite i de kesince bitiyo summonlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 mulgear6 said: spawn oluyolar o pembeli yerlerde belli bi sayıda kesilince 4 tane summoner geliyo 8 tane o sharddan veriyosun her birine birer adet elite geliyo summoner yerine 4 elite i de kesince bitiyo summonlar pazartesi aksam burning stepsde attaga denk geldik toplam 3 kişi idik eliteleri summon icin tel tek konusarak sonucta 6 tane elite kestik toplam biz 2 kişi pala-enc saman kesene kadar tekrar cıktı adam 77 rune kaldı elimde alıcak bi seyimde yok trinket palayı bile aldım ki komedi o herkese lazım o trinket gülmek icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 lancelotdulac said: Auction house ları bombalayanlar tek tek öne çıksın bakayım!! 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 [quote toggie nerden alınıyo o? bi de rep lazım mı? epl de demircinin orda argent quartermaster var rep gerekmio 40 necrotic rune gerekio :D oh oh iyi, dün zaten baya bi kastık rarelerden epic dusurmeye. o arada 130 tane dusmus cantaya sdfdsf. bi gece bi druid le farmladık guildden 450+ onda 350+ bende rune oldu druide bi cloth bi leather full 2 set dizdik bana plate main rog da 300 civarı rune var :D farmlıycak tank bulsam onada dizcem full set :D
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 yanarım yanaruım dün npcler cıktı 6 kişi idik 3 bi parti 3 bi parti biri ile konustum npc nin öbür salak parti 3 ilede konustu al kes kesebilirsen 4 elite b sürü normal mob 2 kere cektik tekli birinde 1,7 k kaldı hp si evade oldu salak bliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 bende de 3 set parcası oldu. 2 tanesi zaten necrotic rune ile alınabiliyor quartermaster'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 toggie said: bende de 3 set parcası oldu. 2 tanesi zaten necrotic rune ile alınabiliyor quartermaster'dan. ben samana 4paracayı aldım rogue a gitim runlerle 2 paracayı aldım ki rogue da yesil item dolu idi iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Sosyal ağlarda paylaş