Spidee Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Daily yapamıyorum lan, MGT'ye raid yapmışlar bildiğin her yer zombie. Ama o SS süpermiş, feci hoşuma gitti o sahne. Zombie olup Scourge ruhunu yaşatırız biz de. BRAAIIIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 hehe iyiki actırmışım accountu süper bi event :D cok komik yaa :D ... bu arada birinde "Swift Spectral Tiger" gördüm nedir ne degildir bilen var mı ? nerden düşer ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 gamecard. 500 euro+ gibi uçuk fiyatlara ebay'dan alabilirsin çok paran varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Masquerade said: gamecard. 500 euro+ gibi uçuk fiyatlara ebay'dan alabilirsin çok paran varsa. üfff blizzard daha cok para verene böyle bi avantaj saglamazdı ne olduki ? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 way bee millet demek 500 euro verebiliyo bi mounta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Bildiğiniz rare kart işte, şansınıza kalmış alıp alıp durursanız sizede çıkabilir =p ama 500$ harcarmısınız çıkarken onu bilemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 slywanasda bir grup horde zombi olup shattan swye geçip pusuya yattık yarım saat boyunca her portaldan gelen allyi indirdik. Yarım saat sonra allyli hordeli 40-50 kişilik zombi ordusu vardı.Aktık sw sokaklarına her yeri ele geçirdik önümüze geleni zombi yaptık. Ordan geçtik ifye önce bg odasını ordanda ah/bankı ele geçirdik . rahat 35 dakika allyle kapışmışızdır. Herkes zombi oluyordu , ortalıkta adam kalmamıştı.Daha önce bu kadar hiç eğlenmedim oyunda. faction bosslara dalmaya maçamız yemedi tabi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Darksun said: Bildiğiniz rare kart işte, şansınıza kalmış alıp alıp durursanız sizede çıkabilir =p ama 500$ harcarmısınız çıkarken onu bilemeyeceğim. yaa ben olayı tam anlamadım yada fiyat ucuk olunca kavramakta güclük cekiorum :D yada gecenin bi vakti kafam calışmıyor :D şimdi blizzard bu mountu 500 - 600 € gibi bi fiyata mı satıor ? ben rare kart olayınıda tam bilmiorum acıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 bildiğim kadarıyla açıklamaya calişayım, wow'un trading card game'i varya, o kartlardan alınca kimi zaman içinden hediyeler ödüller çıkıyo. mount fln cıkıyo. bu da o ödüllerden biri yanlış hatırlamiyosam. satanlar nası satıyo dersen, adam alıyo kartını içinden ödül kodu çıkıyo, ödülü karakterine almak yerine ebaydan kodu satıyo. bi de bu spectral tiger'ı bi screenshot contest'te hediye etmişlerdi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 alpg said: bildiğim kadarıyla açıklamaya calişayım, wow'un trading card game'i varya, o kartlardan alınca kimi zaman içinden hediyeler ödüller çıkıyo. mount fln cıkıyo. bu da o ödüllerden biri yanlış hatırlamiyosam. satanlar nası satıyo dersen, adam alıyo kartını içinden ödül kodu çıkıyo, ödülü karakterine almak yerine ebaydan kodu satıyo. bi de bu spectral tiger'ı bi screenshot contest'te hediye etmişlerdi sanırım teşekkür ederim aydınlandım sayende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 blizzarda para vermek gibi bi olay yok mount için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ciddi ciddi kaos var yanlız, hiç çoktan dün akşam vardı, adım atılmıyo şehirlere.. tam bir plague senaryosu, inanılmaz başarılı olmuş event. kontrol edilemiyo, devamlı yayılıyo falan felaket eglendim ben. :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 allahtan şehirlerde işim yok ama dün bi gaflet içinde avlandım. artık shatta herkes uçan bineklerde direk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKINCILAR Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 c.m.w said: slywanasda bir grup horde zombi olup shattan swye geçip pusuya yattık yarım saat boyunca her portaldan gelen allyi indirdik. Yarım saat sonra allyli hordeli 40-50 kişilik zombi ordusu vardı.Aktık sw sokaklarına her yeri ele geçirdik önümüze geleni zombi yaptık. Ordan geçtik ifye önce bg odasını ordanda ah/bankı ele geçirdik . rahat 35 dakika allyle kapışmışızdır. Herkes zombi oluyordu , ortalıkta adam kalmamıştı.Daha önce bu kadar hiç eğlenmedim oyunda. faction bosslara dalmaya maçamız yemedi tabi ^^ Bizim arkadaslar cagirdi gelin sw de senlik var diye. Gelmez olaydim, sehirde 1 tane saglam adam/npc yokdu. Kalkdigin gibi tepene 3432432 zombi cullaniyor. Koca sw de bir tane guard kalmamisdi yahu. Sonra 4-5 paladin geldi de temizlendi sw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 yanniz efsane olmus. palalar temizliyor falan. orcun olsa rp yapardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 babam şerefli bir demirciydi ailemi zombiler yedi zombileri yoketmeye and içtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 o değil de. zombie olunca paso hp gidio yeşil büyüden atıorum ama heallanmıo benim zombim ölüorum sora zort die bende mi hata var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 orgrimmardaki bankada teror estirdim dun gece, bankerlari kestim muahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 birilerine melee saldırdıkça doluyor hp. yoksa ölüyosun zamanla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Dorn said: birilerine melee saldırdıkça doluyor hp. yoksa ölüyosun zamanla :) hııııııııııım benim n00bişliğime gelmiş tenk you :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 yeter abi ne salgınmıs gına geldi bu istiladan blizzard cokmu aramıs napmıs zombie salgınını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 bitmiş mmo öyle diyo ama anlamadııgm sw de champion hallsın kapıyı kapatmıslar pis zombiler iceri giremiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Yalnız şöyle bişey var,bazı zombileri npc keser gibi kesiyorum.Bazıları ise bg de kapışır gibi 2k fireball critliyo falan.Tam araştırmadım varmı anlayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 playerların donustugu zombiler belki oyle vuruyodur. tam bilmiyorum ben salladım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar