-Aragorn- Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 şu an itibariyle hangi exp pack yüklenebilir? notum wars mu shadowlands mi?[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 hayda free 7 days de kredi kartı istio bunlar benden?[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 7 gün deneme oyunu için geçerli bir kart numarası vermen lazım eğer 7 gün sonunda accountu dondurmassan direk ordan para çekiliyor. En son expansioın NW. Shadow lands yaz ortası gibi satışa sunulcak deniyor.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 peki 7 gün sonunda ne kadar para ödemem lazım oyuna devam etmek için?[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 İlk sefer 19 dolar yanılmıyorsam sonra her ay 12.5 dolar.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Yaw bende bi enteresanlık var account infoma bakıyorum siteden active expansions bölümünde notum wars diyor fekat ben öyle birşey upgrade ettiğimi hatırlamıyorum geçen gün bir upgrade ediim diye niyetlendim alla alla dedim aradaki farkı nasıl anlarım ben böhü...[hline]--------------------------------------------- RK1 "Onzac" The Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Acc. unu açtığında NW ile birlikte açmış olabilirsin... Şu anda açılan bütün acc. lar Notum Wars ile birlikte açılıyor bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 evet NW yi insanlarin denemesi icin biraz kisitlanmis NW veriorlar bildigim kadariyla[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar