Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

snowboard!


seras_victoria

Öne çıkan mesajlar

sadece futbol muu hadi yapmayın ya! elbet snowboard yapanlar vardır en azından bir kere denemişinizdir çoğunuz..
snowboard benim için hobiden öte bişey.. size ne ifade ediyor kaysanız da kaymasanız da yazın gördüklerinizden duyduklarınızdan.. ben başlıyım;
ben öyle senelerdir kaymıyorum aslında 2 senedir kayıyorum fakat benim için hobi olmaktan çıkmasına yetti! bu sezonun başında boardumu aldım ve şu an depresyondayım sezon bittiği için! :( karın üzerine ilk çıktığım an bir kabusa dönüşmüştü..lift fobim vardı (uludağ yazıcı liftleri sağoolsun) bir daha kayıcağımı zannetmiyodum. 2. seferinde uludağdansa kartalkayayı tercih ettim isabetli bi karardı.. timo snowboard school dorukkaya otelde süper hocaları sayesinde bana snowboardu 1 günde öğretti.liftten tek başıma çıktım ve pistten tek başıma freeride yaparak indim.. tanrım hayatımın en güzel anlarıydı!! oberje oturdum ve salep içtim çoktan bi hobi olmuştu bile.. sonra kendi boardımı aldım freestyle ı seçtim yerde olmaktansa havada olmak çok daha eğlenceli bence..çok çalıştım gerçekten çok çalıştım şimdi yarışlara katılıyorum derecelerim var..
hayata bakış açımı değiştirdi snowboard.. eskiden hiç bir amacım olmadan yaşıyan bi tiptim...takılıp içip sızan abuk subuk insanlarla birlikteydim! şimdi herşeyim değişti dinlediğim müziğe kadar her şey gelecekle ilgili planlarım değişti..
timo snowboard school un broşüründe bi laf var çok hoşuma gitmişti find your spot on earth and ride it! :)[signature][hline]snowww beatleee!!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
Valla bu sene bursada çıktım ilk deniycektim arkadaş 2 gündür deniyom dedi adam kayıyo ama bi türlü duramıyodu kaymasıda öle aman aman deil 3-4metre gidip yapısıyo kara o yüzden çekici gelmedi ögreticek bi ark bulsak deneriz de kayak baya zevkli geldi illk kaymamam ragmen 1 ssaatte iyi kayıyordum valla başta 2 kere düştüm bidaha düşmedim 5-6 saat kaydık uludagda tavsiye edilir
bide rüzgar sörfünün merak ediyorum bi ara kilyosta yapılmıştı değişik bişi tam adı rügar ssörfümü bilmiyomda uçurma türü bişi ile hızlanıyosun[signature][hline]:))) !!!
........................
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...