seras_victoria Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 sadece futbol muu hadi yapmayın ya! elbet snowboard yapanlar vardır en azından bir kere denemişinizdir çoğunuz.. snowboard benim için hobiden öte bişey.. size ne ifade ediyor kaysanız da kaymasanız da yazın gördüklerinizden duyduklarınızdan.. ben başlıyım; ben öyle senelerdir kaymıyorum aslında 2 senedir kayıyorum fakat benim için hobi olmaktan çıkmasına yetti! bu sezonun başında boardumu aldım ve şu an depresyondayım sezon bittiği için! :( karın üzerine ilk çıktığım an bir kabusa dönüşmüştü..lift fobim vardı (uludağ yazıcı liftleri sağoolsun) bir daha kayıcağımı zannetmiyodum. 2. seferinde uludağdansa kartalkayayı tercih ettim isabetli bi karardı.. timo snowboard school dorukkaya otelde süper hocaları sayesinde bana snowboardu 1 günde öğretti.liftten tek başıma çıktım ve pistten tek başıma freeride yaparak indim.. tanrım hayatımın en güzel anlarıydı!! oberje oturdum ve salep içtim çoktan bi hobi olmuştu bile.. sonra kendi boardımı aldım freestyle ı seçtim yerde olmaktansa havada olmak çok daha eğlenceli bence..çok çalıştım gerçekten çok çalıştım şimdi yarışlara katılıyorum derecelerim var.. hayata bakış açımı değiştirdi snowboard.. eskiden hiç bir amacım olmadan yaşıyan bi tiptim...takılıp içip sızan abuk subuk insanlarla birlikteydim! şimdi herşeyim değişti dinlediğim müziğe kadar her şey gelecekle ilgili planlarım değişti.. timo snowboard school un broşüründe bi laf var çok hoşuma gitmişti find your spot on earth and ride it! :)[signature][hline]snowww beatleee!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serkanow Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 aynı topiii bende buz hokeyi için açtım merak etme bi işe yaramıo kafanı takma[signature][hline]En büyük Cimboooomm http://linkler.8m.com Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik !!!! Kitapyurdu İlişkiler.Net Mynet Arkadaşlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 karizmatik spor :p[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 şu karı bi görebilsek bizde bi kayma sporu yapacazda antalya işte... su kayağı yapıyoz bizde eheh[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 antalyada meşur bi olay vardı haatta haberle çıkıyodu kayak yapıp suya giren insanlar filan[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Ben yapıyorum ama kite-snowboard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 7 senedir falan board yapıyorum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 tee seneler önce kaykay yapardım bu sınovbort kay kay gibi bir şey mi?[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mantık benziyor ama tek sorun ayaklar sabit :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 said: Fistan, 07 Nisan 2004 14:08 tarihinde demiş ki: ...karı bi görebilsek bizde bi kayma sporu yapacazda... :yapma: cık cık cık..[signature][hline]I will live forever! Or die trying... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 hehe bende geliyim ;) Ama siz Boardla inerken ben bisiklet inerim :P Tabii,45 Euroluk çivili lastiklerimi saymıyorum bile :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Valla bu sene bursada çıktım ilk deniycektim arkadaş 2 gündür deniyom dedi adam kayıyo ama bi türlü duramıyodu kaymasıda öle aman aman deil 3-4metre gidip yapısıyo kara o yüzden çekici gelmedi ögreticek bi ark bulsak deneriz de kayak baya zevkli geldi illk kaymamam ragmen 1 ssaatte iyi kayıyordum valla başta 2 kere düştüm bidaha düşmedim 5-6 saat kaydık uludagda tavsiye edilir bide rüzgar sörfünün merak ediyorum bi ara kilyosta yapılmıştı değişik bişi tam adı rügar ssörfümü bilmiyomda uçurma türü bişi ile hızlanıyosun[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Bız cesmede actık sezonu. Kitesurfculer toplandık. Wind surfculerde vardı. Buyrun gelın beklerız. Yapabılecegınız en ıyı yerdır cesme surf ıcın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar