hunterx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Diger konumu editleyemedigimden acc uda satmayı dusundugumden yeni bir konu acmak zorunda kaldım.(O konuya bakan kisiler birdaha oraya bakmayacagı icn o konuya eklemek istemedim ne baslık ne icerik degistirmeme izin vermediginden) Kusura bakmayın... Grim Batol serverında BE Roguesatmak istiyorum.Armory de PvP gear ıyla kaldıgından pve gearın statlarını buradan belirticegim.Zaten bu saatten sonra gear a bakıp char alınmaz.Combat spec le ~2k ap civarında, ~28.95 crit, ~300+ hit. hit itemlarıyla 2k ap nin altına dusmeden rahatlıkla arttırılabiliniyor.Zaten 300 hit heryere yetiyor.İtem larda badge ve za droplarıdır.Char BT, MH ye girdi fakat bişey almadım guildlere sonradan katıldıgımdan... Ayrıyetten aynı serverda 65 BE mage de bulunmaktadır(70 yapmayı dusunuyorum ama su sıralar hiç oyuna giresim olmadıgından oyle beklemede rested xp de)Birde Boulderfist ally tarafında 68lvl NE hunter bulunmakta.Hepsini birden uygun bir fiyata vermeyi dusunuyorum.Boxlar cd keyi herseyi elden vermeyi dusunuyorum o yuzden istanbul ici olursa cok iyi olur guven bakımından acc 15 kasıma kadar acıktır ilgilenenler PM den ulasabilir. - Ayrıca Boulderfist(Ally) ve Grim batol(Horde) serverında gold satılır. PM den istediginiz miktarı belirtebilir, ücretlendirmeyi öğrenebilirsiniz... Not: Acc ile birlikte goldlarıda satabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 buraya yazsana fiyatını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 80ytl max öl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunterx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 kkthxbb... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 kaç lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunterx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Up! "Diger acc satıs konuları gibi gereksiz seyler yazında yukarda kalsın, gorsun millet." Şimdiden TEŞEKKÜRLER... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunterx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Bump! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 fiyat verin abi şu acc satışlarında. sonra millet 100 yetale veririm deyince kızıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunterx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Yoo kızmıyorum yukardada belirttim bak ondan sonra kimse yazamadı zaten sana verdim pm den fiyatı ilk msjında bana soledigim sekilde ulasan herkeze gerekli bilgileri en acık sekilde veriyorum zaten,herseyi buraya yazmam tabikide daha kolay bi yol ama birebir gorusup dusunceleri paylasarak anlasmak daha iyi bi yol gibi gozuktu.2 kisiyle gorustuk/anlastık bazı seyleri kısarak istedigi fiyata indik,yada biseyler ekleyerek fiyat ayarlaması yaptık sonra biri gitti baska uygun buldum dedi biride pazartesi alabilirim dedi istedigi fiyata indik tamam dedik geri donus olmadı bugun belki biseyler yazar ama ben konuyu yinede uplamak istedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misroiz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 sold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunterx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 hehe:D:)-DX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar