Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu aralar hayvani bi emo aşkı var içimde.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Griswold said:
Alexi_Septimus said:
Dynun said:
Rica ediyorum Topike daha fazla TRAP resimleri koymayın.

Corrected.

Lütfen

Dismissed, siktimus 7 noktayi koymus basliga, dagilin.
Mesaj tarihi:
Taksimde bi kafeye girdiydik ara sokakta beğenmedik mekanı çıktık o daracık merdivenlerde karşıdan siyah pelerinli hafif tombul bir emo gelmez mi!

Çok fena tırsmıştım
Mesaj tarihi:
cerebralis said:
aaaaa bi kaza sonucu saçlarımı siyah yapmak zorunda kaldım..şimdi ben de mi bi emoyum
oleyyyyyyyyy

anne ben emo oldumX(

ss or didn't happen.

şaka maka turuncuydu senin saçlar,direk siyaha geçince çok garipsenir etrafındakiler tarafından :)
Mesaj tarihi:
Emo aslında anadolu kültürüne yakın bi isim hani emrah'a yakıştırılan kısaltma gibi 'Emo'

Elif - Elo
Mehmet - Memo
Mahsun - Maho
...
...
...
...
Emrah - Emo
Mesaj tarihi:

hayır arkadaşlar bakın öyle demek istemedim ben. tabiki bizimde kendimize ait bi gururumuz bi dengemiz var o kadar iğrenç ötesi insanlara ıyk diyebilicek bi yapım var allaha çok şükür :D o kadarda ezmeyin beni.

bahsettiğim tip şu tarz cicişler.

ahada

Mesaj tarihi:
eskiden bu tip makyaj yapan insanlara emo denmiyodu işte. şimdi kendilerine "lan bi kabile bulduk sonunda oh çok şükür" diyipte aynı bayrak altında toplandılar kendilerinede emo dediler. o yüzden zaten emo aşa emo yukarı diyoruz bizde. yoksa göz makyajı hele ki gözü iri olan dişi varlıklar için son derece şaheser bi güzellik verir. of ulan. yanıyorum.
Mesaj tarihi:
ya abi bu kizlar hep tek tip ama ya bildigin eski sevgilimi goruyorum ben orda kapiyorum sonra aptal abi bunlar akilli bi kiz bole pozlar vermez zaten bence neye kime neyi begendirmeye bu kadar kasiyosun
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...