Head Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 karı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 bi tane kızla çıkmıştım işte böyle emo gibiydi emo değildi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 bende hatta o ilk resimdeki kiza baya benziyodu ama cok salakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Griswold said: Alexi_Septimus said: Dynun said: Rica ediyorum Topike daha fazla TRAP resimleri koymayın. Corrected. Lütfen Dismissed, siktimus 7 noktayi koymus basliga, dagilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 dunkelzahn said: bi tane kızla çıkmıştım işte böyle emo gibiydi emo değildi ama bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Taksimde bi kafeye girdiydik ara sokakta beğenmedik mekanı çıktık o daracık merdivenlerde karşıdan siyah pelerinli hafif tombul bir emo gelmez mi! Çok fena tırsmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 zenci emo enteresan olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 dunkelzahn said: bi tane kızla çıkmıştım işte böyle emo gibiydi emo değildi ama ne güzel ete vuruyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 aaaaa bi kaza sonucu saçlarımı siyah yapmak zorunda kaldım..şimdi ben de mi bi emoyum oleyyyyyyyyy anne ben emo oldumX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 karı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ee bişiler yapman lazım sadece böyle diyip geçiştirme çık merkeze bi kaç ekşın yap :D sigara iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ondan daha vahimi emo gibi olmayıp emo olanlar var hiç çekilmiyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 cerebralis said: aaaaa bi kaza sonucu saçlarımı siyah yapmak zorunda kaldım..şimdi ben de mi bi emoyum oleyyyyyyyyy anne ben emo oldumX( ss or didn't happen. şaka maka turuncuydu senin saçlar,direk siyaha geçince çok garipsenir etrafındakiler tarafından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 yok ya kimse renk değiştirdiğimi farketmio artık.2 ayda bir değiştiğinden senelerdir alıştı insanlar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 E, o zaman buraya bekleriz bütün emo sever arkadaşları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Apis said: E, o zaman buraya bekleriz bütün emo sever arkadaşları... yeter artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Emo aslında anadolu kültürüne yakın bi isim hani emrah'a yakıştırılan kısaltma gibi 'Emo' Elif - Elo Mehmet - Memo Mahsun - Maho ... ... ... ... Emrah - Emo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 hayır arkadaşlar bakın öyle demek istemedim ben. tabiki bizimde kendimize ait bi gururumuz bi dengemiz var o kadar iğrenç ötesi insanlara ıyk diyebilicek bi yapım var allaha çok şükür :D o kadarda ezmeyin beni. bahsettiğim tip şu tarz cicişler. ahada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Beslenir ki bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 bu kızın emo olmasııyla güzel olmasının alakası yok.buna normal kıyafet giydir normal makyaj yap yine çok güzel olur. edit: çok güzel lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 aaa guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 eskiden bu tip makyaj yapan insanlara emo denmiyodu işte. şimdi kendilerine "lan bi kabile bulduk sonunda oh çok şükür" diyipte aynı bayrak altında toplandılar kendilerinede emo dediler. o yüzden zaten emo aşa emo yukarı diyoruz bizde. yoksa göz makyajı hele ki gözü iri olan dişi varlıklar için son derece şaheser bi güzellik verir. of ulan. yanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ya abi bu kizlar hep tek tip ama ya bildigin eski sevgilimi goruyorum ben orda kapiyorum sonra aptal abi bunlar akilli bi kiz bole pozlar vermez zaten bence neye kime neyi begendirmeye bu kadar kasiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar