Reksa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 arkadaşlar 12 yaşında piç-velet karışımı bi kardeşim var. ve administrator a password koymuş kullanıcı hesaplarından onu nasıl kaldırabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 güvenli kipte açıp bişeyler yapıyodun yanlıs hatırlamıyorsam f8 spam yap açılırken pc güvenli kipte baslat admine gir sifresiz girer sonra da sifreyi kaldır (edit: tam boyle oldugundan emin degilim ama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 şimdiii rapidden atiim dicem yayın yapıyorum buffer yapacak upload etmeye kalkarsam. e-mail'ını ver bana, sana bi program atiim. onu cye yazıyosun, o cdden boot et diyosun. sora -hiç bişey yüklemiyo bu arada merak etme- işletim sistemi ve accountu seçiyosun. şifresi sıfırlanıyo. o ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 mulgear6 said: güvenli kipte açıp bişeyler yapıyodun yanlıs hatırlamıyorsam f8 spam yap açılırken pc güvenli kipte baslat admine gir sifresiz girer sonra da sifreyi kaldır (edit: tam boyle oldugundan emin degilim ama) administrator dışındaki hesaplara şifre konulduğunda yapılıyor bu. admin'e koyduysa yemez. bu arada mr_hand e-mail'le atınca upload yapmamış olacağını mı düşünüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 PrudenT said: ...bu arada mr_hand e-mail'le atınca upload yapmamış olacağını mı düşünüyorsun? hazır duruyo mailda. uyanık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 bunu belirtmen gerekirdi. imdat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 -ÖM- Reksa said: beceremedim :S zip halinde dosya, içinde iso var. o iso dosyasını neroya dicen ki image'dan cdye yaz. o zaten gerisini hallediyo. ayrıca dosyayı burada paylaşırım yayınım bitince. ya da reksa paylaştırır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 eahehahe nero yok. poweriso var işimi görürmü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 cd'ye iso image basabilen her program isini görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 bu işlerden pek anlamam anlatabilecek olan varsa da rep basarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 sdf poweriso kullanmış veya kullanan biri var mı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 abi kurcala yaparsın ya. inanıyoruz sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 boş cd tak ve burn'e tıkla. ben de istiyorum programı bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 en etkili yöntem kardeşimizi hafiften pataklamaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 fastreloader said: boş cd tak ve burn'e tıkla. ben de istiyorum programı bu arada ahada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar