Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turnuva!?!

AnArko

Öne çıkan mesajlar

aman be abicim herkes takmis kafayi yok su ezer,bu üstün diyerek siz bu oyunu oynayarak kariyer yaptiginizimi saniyosun,eglenmek icin oynayin be abicim bi kerede.bu ne ego!?!bi turnuva yapalim eglenelim,tanisalim dedim herkes birinin üstünlügünden bahsetti.forumu inceledim sugosu'dan paranoid-eskiler bilir- kadar,Amilli ve Bmilli takimin yarisiyla oynadim yendim yenildim ki genelde yenildim ama bugün cagarsinlar yenilecegimi bile bile yine oynarim.biraz zevk almaya bakin,bu ne kapris!?!
Sosyal ağlarda paylaş

AnArko said:
aman be abicim herkes takmis kafayi yok su ezer,bu üstün diyerek siz bu oyunu oynayarak kariyer yaptiginizimi saniyosun,eglenmek icin oynayin be abicim bi kerede.bu ne ego!?! biraz zevk almaya bakin,bu ne kapris!?!

huhuhuh herkes değil be, ben diyorum.
kafayı taktığım da yok dalga geçiyorum. espri yapıyorum. geyik felan işte...
bunu anlamayıp kapris, ego felan triplerine girmişsin helal :D
Sosyal ağlarda paylaş

kendimi soyle aciklayayim;insanlarin zaaflarini belli etmemek icin saka yada tabiri caizse "geyik" adi altinda kendilerini ifade ettiklerini anlayacak kadar cok gördüm."sc oynayan varmi" sorusuna "ben oynamam bunlar eziyor" diye cevap veriyorsan isin icinde egodan baska birsey yoktur ama kapris zaten senin icin degildi fazladan üstüne alinmissin durumu.bunun disinda forum turnuva baslikli istersen karsilikli sidik yarisina cevirmeyip konuyu kapatalim.
Sosyal ağlarda paylaş

AnArko said:
huun arkadasim forumun mesajinda yazdigim gibi ben istedim ki kalabalik olalim tanisalim,eglenelim yani amacim 1w1 idman yapmak degil ama saol yinede bir sen olumlu yanastin olaya.

sürekli oynayan biri değilim, idmansızım, yine de oynamak isterim. onu belirtiyim de suçu bende bulmassın inşallah :)
Sosyal ağlarda paylaş

demek istediklerimi ya anlatamadim yada anlamadin.ben "kapris yapiyorsun" demedim aksine "fazladan üstüne alinmissin" dedim.simdi artik anlasilmis olmayı düsünürek bu luzumsuz konuya kendi acimdan son veriyorum.ayrıca farkettim ki konuya cvp yazan bile 4 kisi zaten.o yuzden basligi kapatsak bile olur.işin özü su ki-azmo'nun esprisinden alinti yaparak-kardan adam olur bizden adam olmaz:P
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...