AnArko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 ya gencler bi turnuva yapalim;eglenelim,sampiyon olan "nasi ezdim?!?" kalanlarda kendi aralarinda "nasi koydum sana" gibi dostluk mesajlarıyla bir kaynasalim,tanisalim istedim.hem belki devamini geitiririz eglenirsek.bilgilerinize arz ederim...hadi bakalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Cuce ve Huun varken oynamam ben... 3vs1 yapsak bile alıyor herifler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnArko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 olur oyle seyler,maksat o zaten ya!?!hem bu cuce ve hun isimli arkadaslar kimler yani sc accountlari nedir ben tanirim belki o kadar iyilerse:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 huun = bug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnArko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 yanılabilirim ama bu "bug" zerg oynuyodu galiba,dogrumu?bu arada bi turnuva yapalim dedim ses seda ciklmadi.millet bu kadarmi korkuyor yenilmekten yoksa foruma kimse takilmiyormu?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 çok denendi bu turnuva olayıda fail oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 yoo fail olmak derken huun'un üstünlüğüyle sonuçlanmasıysa, o ayrı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnArko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 aman be abicim herkes takmis kafayi yok su ezer,bu üstün diyerek siz bu oyunu oynayarak kariyer yaptiginizimi saniyosun,eglenmek icin oynayin be abicim bi kerede.bu ne ego!?!bi turnuva yapalim eglenelim,tanisalim dedim herkes birinin üstünlügünden bahsetti.forumu inceledim sugosu'dan paranoid-eskiler bilir- kadar,Amilli ve Bmilli takimin yarisiyla oynadim yendim yenildim ki genelde yenildim ama bugün cagarsinlar yenilecegimi bile bile yine oynarim.biraz zevk almaya bakin,bu ne kapris!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 turnuva yapacak kadar adam çıkmaz; ama akşama kurayım sc, kapışırız bir ara AnArko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 AnArko said: aman be abicim herkes takmis kafayi yok su ezer,bu üstün diyerek siz bu oyunu oynayarak kariyer yaptiginizimi saniyosun,eglenmek icin oynayin be abicim bi kerede.bu ne ego!?! biraz zevk almaya bakin,bu ne kapris!?! huhuhuh herkes değil be, ben diyorum. kafayı taktığım da yok dalga geçiyorum. espri yapıyorum. geyik felan işte... bunu anlamayıp kapris, ego felan triplerine girmişsin helal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnArko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 kendimi soyle aciklayayim;insanlarin zaaflarini belli etmemek icin saka yada tabiri caizse "geyik" adi altinda kendilerini ifade ettiklerini anlayacak kadar cok gördüm."sc oynayan varmi" sorusuna "ben oynamam bunlar eziyor" diye cevap veriyorsan isin icinde egodan baska birsey yoktur ama kapris zaten senin icin degildi fazladan üstüne alinmissin durumu.bunun disinda forum turnuva baslikli istersen karsilikli sidik yarisina cevirmeyip konuyu kapatalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnArko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 huun arkadasim forumun mesajinda yazdigim gibi ben istedim ki kalabalik olalim tanisalim,eglenelim yani amacim 1w1 idman yapmak degil ama saol yinede bir sen olumlu yanastin olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 hehe komik ya, gülen yüz koymuş olmama rağmen "hayır ben daha iyi biliyorum, sen kapris yapıyorsun" diyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 AnArko said: huun arkadasim forumun mesajinda yazdigim gibi ben istedim ki kalabalik olalim tanisalim,eglenelim yani amacim 1w1 idman yapmak degil ama saol yinede bir sen olumlu yanastin olaya. sürekli oynayan biri değilim, idmansızım, yine de oynamak isterim. onu belirtiyim de suçu bende bulmassın inşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnArko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 demek istediklerimi ya anlatamadim yada anlamadin.ben "kapris yapiyorsun" demedim aksine "fazladan üstüne alinmissin" dedim.simdi artik anlasilmis olmayı düsünürek bu luzumsuz konuya kendi acimdan son veriyorum.ayrıca farkettim ki konuya cvp yazan bile 4 kisi zaten.o yuzden basligi kapatsak bile olur.işin özü su ki-azmo'nun esprisinden alinti yaparak-kardan adam olur bizden adam olmaz:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 turnuva olsa arada çok bütük bir fark olcağını sanmıyorum.sonuçta burda kimse sabah akşam sc kasmıyor eskiden olsa tmm dişediş maçlar olurdu. micro desen bende yerlerdedir.ama çok eğlenceli olucağına eminim 2v2 lerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Burdan devam lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar