ulfang Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ingiliz yapımı komedi dizileri arıyorum, izlediklerimi yazayım karışıklık olmasın ; Spaced Coupling Asylum Black Books the IT crowd Strutter (dizi olmasada bir dizide görmek istediğim karakter var Mike Strutter..) Danger 50.000 V! aklıma bu kadar geldi şimdilik , bunlar dışında önerebileceğiniz bir dizi varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 tnt de extras vardı. figüranları anlattığı için baya da bi konuk oyuncu alıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 güzele benziyo imdb 9 almış çekelim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Extrası ben hiç beğenmedim ama yine ben offiside hiç beğenmedim. Çok baya göze sokulan espiriler saçma salak şeyler var. Böyle coupling gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 up! haftalık izlediğim diziler harici dizim kalmadı yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Sadece komedi ile sınırlı kalma o zaman. Çok güzel bisürü dizi var. Mesela ben psych, gossip girl, bones + biton anime izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 lost key'i izledin mi bilmiyorum ama izlemediysen hemen indirmeye başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 yok ya saplantım var ingiliz komedilerine karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 izlemedim ama izlemek üzere indiriyorum black adder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 aksan fetişisti demekki:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 olabilir evet bloody hell! diye bağırasım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 you are bloody right mate! the office uk var mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar