MeSh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Khelben said: Kalten said: fastreloader said: ne dion olmokuman yok muu hödük görmüyon mu ne dediğimii... düzgün konuşmasını ve yazmasını öğren önce sen. orcish aye aye? türkçe okuma yazma var bizde kusra kalma. KEK diyesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 fenris said: lan nick in nerden olduğunu axedice söyleyince hatırladım :P beni de aydınlatsana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 yanlış hatırlamıyorsam david eddings in elenium serisinde anakarakterin kankasının ismiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 bende karray gibi bir nick sanıyodum, hevesim kursağımda kaldı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 axedice o yüzden güzel demiş :) ha sonu iyi olmadı kendisinin ayrı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 oha yslnız bu acc benim ve açalı çok uzun zaman geçti.Benim acc ile kim nasıl girip buraya konu açtı bilmiorm ama kaba uslup ve yaptıgı terbiyesizliklerden dolayı kusura bakmayın.Sifre degiştirmenin bi yolu varsa yardımcı olursanız sevinirim.Mod larda mümkünse iyice çirkinleşmeden kilitlerse konuyu sevinirim.Tekrar kusura bakmayın. Edit:neyse deiştim sifreyi.Konuyu görünce bende sasırdım.Acayip bi konu olmus benlede bi alakası yok nick e gelince de ozamanlar 15-16 yasında filandım anca bu kadar çıkmıs.Bu arada evet David eddings in romanından araklamıstım ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 o romanı bende okumuştum :) sorun değil . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 eregorn2 said: hödük!!!! one man... against all paticik... they know to much!!! they went to far!!! only at paticik... coming soon.. Benimde aklıma direk geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 aynı film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 baba iyi laflardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 dostum sorry yörüngeyi eline vericekler yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 niye yav nick isabetli olmus, bak misal banleyecektim ama cok severim ben o karakteri, o yuzden ellesmiyorum =P saka bir yana, dikkat edin acclariniza. onceki mesajlarina baktim, cidden alakasi yok, cafe faciasi falan herhalde. gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar