Kalten Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 bu aralar azıtan terör olaylarıı insanımızın canını çok sıkmakda...ve bendee bu durmdan çok rahatsızım artık herkez birbirine ya ergenekoncu yada terörist gıbı bakıyoo toplumm huzuru sıfır kım nerde hangi bombayla ölecegini düşünüyooo...gidişatt ii deılll ortak görüşş...osman pamukoğlu bi çözüm müü acabaa ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ne dion olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 eti negro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 seç begen al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ben kime verecegimi gayet iyi biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Masakari said: ben kime verecegimi gayet iyi biliyorum kime? kime? bana ver... 100 puan bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 başlık mesajdan daha uzun hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Kalten said: bu aralar azıtan terör olaylarıı insanımızın canını çok sıkmakda...ve bendee bu durmdan çok rahatsızım artık herkez birbirine ya ergenekoncu yada terörist gıbı bakıyoo toplumm huzuru sıfır kım nerde hangi bombayla ölecegini düşünüyooo...gidişatt ii deılll ortak görüşş...osman pamukoğlu bi çözüm müü acabaa ??? eksikler: -imla kılavuzu -noktalama işaretleri bu tarz yazılar gözlerimizi acıtıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Kalten said: bu aralar azıtan terör olaylarıı insanımızın canını çok sıkmakda...ve bendee bu durmdan çok rahatsızım artık herkez birbirine ya ergenekoncu yada terörist gıbı bakıyoo toplumm huzuru sıfır kım nerde hangi bombayla ölecegini düşünüyooo...gidişatt ii deılll ortak görüşş...osman pamukoğlu bi çözüm müü acabaa ??? eksikler: -imla kılavuzu -noktalama işaretleri bu tarz yazılar gözlerimizi acıtıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 fastreloader said: ne dion olmokuman yok muu hödük görmüyon mu ne dediğimii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 konu bambaşka yerlere gidio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ahahaha adam başlıkta bütün içeriği vermiş. konunun içinde "hadi" gibi bişey bekliyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Kalten said: fastreloader said: ne dion olmokuman yok muu hödük görmüyon mu ne dediğimii... hahahahahaha çok iyi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Kalten said: fastreloader said: ne dion olmokuman yok muu hödük görmüyon mu ne dediğimii... lafı gediğine oturtturuvermiş haaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Kalten'e bir ünvan gerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Kalten said: fastreloader said: ne dion olmokuman yok muu hödük görmüyon mu ne dediğimii... düzgün konuşmasını ve yazmasını öğren önce sen. orcish aye aye? türkçe okuma yazma var bizde kusra kalma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Kalten said: fastreloader said: ne dion olmokuman yok muu hödük görmüyon mu ne dediğimii... ga? ongava? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 bonzi budi pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 hahaha.. ne bu be? "hajı osmna mı werseq oyumusu bu secmde yaff..Ortm da coq karishk ama neyse baqıcas...Kime vericeqsenz bnada söleyn bnde ona vereym.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Kalten said: bu aralar azıtan terör olaylarıı insanımızın canını çok sıkmakda...ve bendee bu durmdan çok rahatsızım artık herkez birbirine ya ergenekoncu yada terörist gıbı bakıyoo toplumm huzuru sıfır kım nerde hangi bombayla ölecegini düşünüyooo...gidişatt ii deılll ortak görüşş...osman pamukoğlu bi çözüm müü acabaa ??? Bu aralar azıtan terör olayları insanımızın canını çok sıkmakta ve bende bu durumdan çok rahatsızım. Artık Herkes birbirine ya Ergenekoncu ya da terörist gibi bakıyor. Toplum Huzuru sıfır. Herkes Nerede hangi bombayla öleceğini düşünüyor. Gidişat iyi değil ortak görüş , Osman Pamukoğlu bir çözüm mü acaba? demeye çalışmış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Kalten said: fastreloader said: ne dion olmokuman yok muu hödük görmüyon mu ne dediğimii... sadasafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Ortam bozuk... Eğitim sistemi bozuk e haliyle imlada bozuk...aslında kasarsak arkadaşın mesajındaki bozuklukların sebeplerini yine aynı mesajdan çıkartabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar