robinson Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Mahkeme kararıyla yasaklanmış tüm sitelerin listesini görebileceğimiz bir sayfa mevcutmudur. İşte şu tarihte kapandı falan filan tarzı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 resmi olarak hayır.ancak oturup yazan varsa bilemeyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 http://www.ntvmsnbc.com/news/460394.asp Kaç adet oldugunu biliyorlar, demekki listesini tutan var, link üzerinden gidersen birşeyler bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 valla ben googledan araştırıp 60 kadar site bulmuştum fakat bunların sadece 2 tanesi için komünikasyon bakanlığında açıklama vardı (en leş bakanlıklardan biri olsa gerek). Bazı kaynaklara göre bu miktar 1000e kadar gidiyor, bunun sebeplerini bu işin yasama ve yürütmesindeki hatalardan nasıl kaynaklandığını açıklayan bir yazı koymuştu bone ona da bakabilirsin. çok lazımsa benim yarım sene kadar önce bulduğum 60 sitenin linkini de koyabilirim ama bazıları o zamandan bu zamana açıldı, bazılarının da sayfasına ulaşılamıyor vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Bilgi Edinme Yasası vasıtası ile, Telekomunikasyon Kurumu'ndan istenebilir listesi sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar