eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 divx planetten altyazıları indiriodum... sanki bütün flimlerin altyazıları orda varmış gibiydi... ama son 1 aydır aradıım hiç bi şeyi bulamaz oldum... örnek olarak şimdi izlemek istediim yamakasi 2 filminin altyazısı yok orda... böle güvenebilir bi türkçe altyazı sitesi varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 indivx.net filmlerin veriyomu bilmiyorum ama dizilerin ertesi günü veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 yok vermio :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 walla divxplanet ta yoksa hiçbiyerde yoktur. genelde öyle ama olmayanlar için yedinci gemi ye bakabilirsin. divxplanettan ayrılan çevirmenlerin sitesi. bazıları kendi altyazılarınıda beraberinde götürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 orijinal ismi farklı olabilir mi bazen sorun ondan dolayı olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 orjinal adınıda yazdım ama bi türlü bulamadım :( off yaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 www.turkcealtyazi.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 divxplanet çokta yavaş çevirmeye başladı nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Flameoffear said: www.turkcealtyazi.org oha lan buldum... çok saol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ağlamak istiorum... altyazıyı buldum ama film ispanyolca... bütün şevkim kaçtı izlerkene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 zuaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 büyük bir acı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 corazon corazon mu diyolar paso yoksa bailamos mu vamos a bailar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 new york? si amigo... böle bi dialog geçti ve bende sildim filmi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 divxplanet son zamanlarda cok uyuzlasti. hadi cevirmen o kadar ugrasiyo olsun o kadar egosu ama sadece orjinal altyazi yollayan heriflerde bile oyle ego var ki. populer bir dizinin 2 kere kontrol ettigim ingilizce altyazisini yolladim. 5-6 saat sonra benim altyazi silindi ama ayni altyazi siteye daha yakin biri tarafindan yollandi. 3-4 gun oldu hala duruyor. 1 haftada ceviri yapan herifler var. bir ornegi house mesela. kagni gibi ceviri, kac gun oldu daha %10. oysa eksi'de ki cocuklar oturup cevirmisler. ertesi gun cikardilar. kontrol ettim super ceviri olmus. isin ilginc yani divxplanet'de ceviren cocuga demisler iste biz 4 kisi bu dizinin faniyiz. altyazi ciktigi an 4 kisi bolup cikartiyoruz birkac saatte. buyur gel aramiza. tabi bu arkadas kabul etmemis. isin en salak yani divxplanet de kalite degil hatir isi var. kagni gibi ceviren arkadas eski uyeymis de baskasi onun rizasi olmadan upload edemezmis de. elindeki guzellikleri yok etmede bizimkilerin ustune yok valla. boyle abukluklarla ugrasmayin, keyfinize bakin. buyrun alternatiflere: http://www.turkcealtyazi.org http://www.altyazi.gen.tr http://altyazi.yedincigemi.com http://eksi-tercume.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 yamakasi 2'yi migrostan 2,5yetaleye almış idim bu yaz.. gidin alın dvd'sini falan işte.. altyazıyı bırak dublaj bile vardır herhal. bi de adını hatırlamadığım eğlenceli ama uyduruk bi dövüş filmi almıştım.. eski, boş, tv dövüş filmlerini saygıyla anıyorum buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 aslında şimdi cna yerimden vurdunuz. çok umursamıyodum bende bu konuyu. bende çevirmenlik yapıyorum.ama keyfimce öyle sürekli bişeyleri çevirmiyorum. geçenlerde mesela Superman ieotdeon sanai filmini çevirip atmıştım. 1 hafta falan kaldı orda. ardından benimki silinip yerine baska bi altyazı koyulduğunu gördüm. sonra indirdim ne iş diye. çeviri benim çeviri. ama sonunda baskasının nick yazıyor. :S boşver neyse para mı kazanıyoruz dedim umursamadım. gecende dear friends diye bi japon filmi çevirdim. aynısını buna da yaparlarsa ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ego manyagi bir grup capulcu iste. isin komik yani da adamlar sonucta ne kadar hizli orjinal altyaziyi alirsa o kadar hizli basliyorlar. mesela darkopal super cevirmendir ama heroes gibi su an en populer diziyi bile 5-6 gunde ceviriyor. adamlarin niyeti en kaliteliyi en hizli degil, "biz agayiz" tripleri. isin kotusu arada iyi cevirmenler yaniyor. bir kac tayland sinemasi cevirim vardi yuklemedim siteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ya nasıl bi çeviri 5-6 gün sürer allahını seversen. 1200 satırlık yazıyı 2 saatte bitiyorum. canı sıkılınca 20 30 satır mı ceviriyo bunlar. yalan dolan hepsi. ego işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 çok salak salak çeviriler var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 birde diziden bahsediyoruz 40 dk. ortalama 600 satır'dır bi dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 dasaaa said: yamakasi 2'yi migrostan 2,5yetaleye almış idim bu yaz.. gidin alın dvd'sini falan işte.. altyazıyı bırak dublaj bile vardır herhal. bi de adını hatırlamadığım eğlenceli ama uyduruk bi dövüş filmi almıştım.. eski, boş, tv dövüş filmlerini saygıyla anıyorum buradan. ''Vurucu Tim'' filmini görmüştüm ben de aynı fiyata, geyiğine alıcaktım da, sonradan vazgeçtim. Ama o dvd kampanyaları baya iyi oluyor, Jjakpae'ı Kipa'dan 5 ytlye almıştım. Ayrıca aynı şekilde The Punisher ve The Boondock Saints'i de DnR'dan 5er ytlye edinmiştim. Yakınlarınızda, ya da sürekli uğradığınız çevrede DnR veya büyük alışveriş merkezleri varsa sürekli takip edince pek iyi filmler baya ucuza bulabiliyorsunuz. Ama kimi filmler kesinlikle ucuzlamıyor, Oldboy'a paşa paşa 20 ytl ödeyip almıştım mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 cebimde para yok... o yüzden dışarı çıkıp bişi alamıom :( bende severim orcinal filmi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Orda bi tek Kojiro ile takaya hızlı çevirior. Kojiro hele süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Çoğu çevirmen dandik bi de, hani bazen acıyorum anneme babama sevgilime, alternatif senaryolu birşey izliyorlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar