Milamber Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 bişi sorcam ciddi ciddi bu filmden bir beklentiniz mi vardı? 1-2 kötü filmlerdi 3 te kötü. tamam tüm vampir hikayelerinde biraz erotizm vardır da bir ile ikiyi biz sırf onun için izledik yoksa konu, oyunculuk fln iyi değildi. şu yeni dönemde karanlık filmler çekiliyor ama bunlar kesinlikle korku/gerilim türü değiller(daha çok gothic/emo takılan genç kuşağa hitap ediyor). korku/gerilim ve vahşet olmadıktan sonra zaten vampirin erotik bir öğe olması dışında hiç bir anlamı kalmıyor ki. deri kıyafet giymiş seksi dişi ingiliz vampirleri izleriz o kadar. beklenti yapmayın bence 4 te gelse cacık olmaz underworld serisinden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Dün aksam izleyebildim filmi, gayet güzel olmus serinin diger filmleri gibi begendim, devamini bekliyoruz merakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 underworld 4 rise of the penis çekilsin bence. film iice erotizme aşka meşke kayıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Underworld 4 : Hunt for Lycans 3 ile 1'in arasını bağlasın, Kate Beckinsale sahalara geri dönsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 bi elder vampir tabutu daha var galba açılmayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 @Milamber Daha iyi bir önerin var mı? Tartışma yaratmak için sormuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 son zamanlarda çıkmış şu var mesela let the right one in benim istediğim tamam fantazi olsunda şu filmler hiç gerilim mi var ne olcak diye merak mı ediyoruz? sıradan bir aksiyon filmi gibi izliyoruz o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 lucian ın hikaye nedense warcrafttaki thrall ın hikayesini anımsattı bana, yada bana öyle geldi.. bilindik bir konuyu ele almışlar, yani filmin akışında hiçbir süprizle karşılaşmadım gibi birşey. üstüne üstlük sonunda ne olacağını bile bile gittim :) çünkü malum bu filmde olan biteni özetle ilk filmde anlatıyor zaten. sonuçta beklentim fazla değildi, vakit geçirmek için gidilir yada serinin takipçisiyseniz. eğer bu filmi serinin en başından verselerdi bazı karakterlere bakış açım değişirdi biraz en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar