solidhammer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Bu proffun ne gibi bi ekstrası olucak ? Mesala enchanting yüzüklere ench yapmayı jewelcrafter kendine has trinket yapmaasını hatta wotlkta BS nin kendine gem slotu yapmasını sağladılar inscriptionun artısı ne acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 fazladan bir tane major glyph soketi olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ozmn enchin yanına güzel gider end gamede çünkü craft itemlar genelde yeni itemlar gelince gg oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emokhan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 sadece kendinin kullanabileceği özel offhandler yapıyor diye okuduydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Simdilik pek bir artisi yok. 1 fazla major glyphs slotu, 15dk cd'si olan recall scrollu (bildiginiz heartstone 15dk da bir) var. Dandik dandik offhandler yapiyor su an, ama end game'de best in slot offhand'i yapmasi olasi. Ancak blacksmith'in bracer, belt ve boot'a ekstra socket acmasi ustunden atlayabilir inscription'in. Bekleyecez gorecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 oha recall iyiymiş. AGA RECALLUK REG VERSENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 walla major değişiklik yapılmazsa gereksiz bi profession jewelcrafting yönetiyor herhalükarda p.s. level 80 beta döneminden gözlemim budur. ama sanırım değişikliklr yapılacak örneğin potion master da ölü meslek durumunda yeni potion sickness yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 En önemli şeyi atlamışsınız. İnscriptionun süper umuzluk enchantı var. Normal rep ile alınan, level 80 enchleri 40 attack power and 15 critical strike rating , 24 spell power and 15 critical strike rating şeklinde iken. İnscription ile alınanları 104 attack power and 15 critical strike rating , 61 spell power and 15 critical strike rating şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ya bende enchanting jewelcraft vardı cok kararsız kaldım birini silip ins mi kassam acaba ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Cons said: oha recall iyiymiş. AGA RECALLUK REG VERSENE Reroll mage yap en kralı.Bas teleporta git. 2-3 golda portal da açarsın.Deli gibi gold kasılıyo,hafife alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ana artı major mu veriyor? e güzel bişiy bu, gerçi göremedim nerde benim bonus majorum. 50 lvl ım 2 minor 2 major slotum var, ortadaki yuvarlak da socket mi acaba hmm offhandleri çok kötü, ve kasması çok pahallı şu aralar. bi dahaki aya insan gibi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Enc. iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 abi ekstra major gylph den öte bişey yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 yalnız freemoon'un söylediği omuzluk enchantindeki fark da biraz abartıymış yahu gerçi lvl 80 olunca su anda ki hali kadar abartı olmaz meybi tam hesap etmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 omuzluk enchanti degisir bence; simdikinden sadece 5ap ve crit farki var ogle birakicaklarini sanmiyorum. Inscription la gelen arasinda yine fark olur ama bu kadar cok olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 FreEmoon said: En önemli şeyi atlamışsınız. İnscriptionun süper umuzluk enchantı var. Normal rep ile alınan, level 80 enchleri 40 attack power and 15 critical strike rating , 24 spell power and 15 critical strike rating şeklinde iken. İnscription ile alınanları 104 attack power and 15 critical strike rating , 61 spell power and 15 critical strike rating şeklinde. Ha evet bi de bu vardi unutmusum yazmayi, 80 de shoulder enchantlari nasil olacak ama bilemiyoruz ama benim tahminim bundan iyi olmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 İlk yazdıklarım şuan oyun codlarında bulunan level 80 sholder enchleri zaten. Tabi bunlar bufflanabilir ama betada bunlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatal_error Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 scorch said: walla major değişiklik yapılmazsa gereksiz bi profession jewelcrafting yönetiyor herhalükarda p.s. level 80 beta döneminden gözlemim budur. ama sanırım değişikliklr yapılacak örneğin potion master da ölü meslek durumunda yeni potion sickness yüzünden. aynen katılıyorum potion masterdım kaldım ortalıkta oyle pç gibi afedersiniz. potion satamıyorum 5 super mana potionları patchten sonra elimde patladı 5 golddan satabildim stackini. şu an kullanamıyorum adam gibi bi el atmaları lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 alchemistler icin su combatta gelecek potion debuffini kaldirsalar cok guzel olur aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Bende hazir boyle bi konu acilmisken sorim, elimde suruyle mining ve herb malzemesi var bunlari satsam mi yoksa elimde tutsam mi? 1000tane adamantite ore oldu elimd suruyle de cicek var napsam karar veremiyrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ben 500-600 golduk bir herb çıkardım elimden inscription kasanlar yüzünden piyasada fiyat yükselince belki sonra düşer diye ittirdim. bir 200-300 goldluk daha var onları da sürecem. özellikle rare gemlerin matlarını satıyorum komple. badgeleri de epic gem'e çeviriyorum adeta batan geminin malları yetiiş vatandaaş durumundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 FreEmoon said: İlk yazdıklarım şuan oyun codlarında bulunan level 80 sholder enchleri zaten. Tabi bunlar bufflanabilir ama betada bunlar var. Gelecekten bahsediyorum, su an ki beta'dan degil. Belki daha iyileri gelebilir ve tadini kacirabilir bu inscription enchantlarinin diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Cons said: oha recall iyiymiş. ucuz recaller bela :D +lvllardaki recallerin mathların dan emin değilim sonradan eklendiydi onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 ahhahaa teleported you randomly ne abi ololo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Inscription kendine offhand kitapda yapabiliyor =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar