Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 arkadaşlar bana çooook acil bikaç anime tavsiye edin lütfen, şööle vampire hunter d ve hellsing ayarında. bekliom :) öpüldünüs tarafımdan[signature][hline] IN THE NAME OF GOD, IMPURE SOULS OF THE LIVING DEAD SHALL BE BANISHED INTO ETERNAL DAMNATION !!!
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 cowboy bebop izle.. vampire hunter d ve hellsing gibi vampirli birsey yok bildigim.. ama hellsing'i sevdiysen cowboy bebop'u da seversin.. ruroni kenshin güzel ama çok bölüm tabii.. fantastik bisi istiyorsan, mmorpg dünyasinda geçen hack sign var.. sonracima çizgi dünyasinda "tavsiye" topiclerine bakabilirsin, aklima su an bunlar geliyor..
arian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 "Blood the Last Vampire" var eğer yoksa indir gerçekten güzel...[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 ok saolun,mucxxx hepinise[signature][hline] IN THE NAME OF GOD, IMPURE SOULS OF THE LIVING DEAD SHALL BE BANISHED INTO ETERNAL DAMNATION !!!
hired_gun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Noir'ı izle Berserk'i izle yenilerden de Gungrave ve Ghost in the SHELL stand alone complex'i izle[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum
DaRKSaGa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Blood the Last Vampire gerçekten çok güzel izlemeyen warsa mutlaka izlemeli diyorum..Birde bişey soriym bu vampire hunter d nin 2 farklı versiyonu varmış bu konuda bilgisi olan varmı..?? ben sadece bi hatunu kurtarmaya çalıştığı hatununda vampir elemana aşık olduğu versiyonu serettim..??[signature][hline]The boundaries which divide Life from Death are at best shadowy and vague. Who shall say where one ends, and where the other begins?
grifter Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Dark, senin seyrettiğin "Vampire Hunter D: Bloodlust" oluyor. Vampire Hunter'ın ayrıca bir eski versiyonu daha var. Ancak o kadar çok etkileyici değil...
DaRKSaGa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Eywallah grifter bende birden çelişkiye düşmüştüm noluyo diye...Çizimler falanmı kötü yoksa senaryo kurgu falanmı ??? Ben yinede seyretme taraftarıyım yaw kaybedecek bişey yok nasıl olsa..[signature][hline]The boundaries which divide Life from Death are at best shadowy and vague. Who shall say where one ends, and where the other begins?
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Blue Seed.[signature][hline]Benim tanrım yok.Ben varım.
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 berserk kesinlikle superdir onu izle evet evet[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Moss Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Senden orenecek deilim ciddiligi bu bi forum istedigimi yazma hakkına sahibim begenimez ise silinir ne tekeim yetkili kisi gerekeni yapmıs ole sazanlama atlama herseye[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim....
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Kızdırmayın kardesimi..:)[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 devam ettirmeyin mumkunse Trojan in topige yazik olucak kitlicem..[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 bugün bi kaç topik altında bööle ses yükseltme hadiselerine şahit oldum. hayırdır? forum genelinde bi asabiyet mi söz konusu??[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 yaz geliyor ondandır.. yaz gelince hep tansiyon yükseliyor genelde..
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Bunu burada deil konu disinda tartisin bi msg daha bu konuyla ilgili atılması halinde kitlicem haberiniz ola..[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Creel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 said: Bonecrusher, 27 Nisan 2004 00:52 tarihinde demiş ki: yaz geliyor ondandır.. yaz gelince hep tansiyon yükseliyor genelde.. tami tamina bunu dicektim pis kemik kiran benden uzun yasayacak olman sinir bozucu :P[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?"
Moss Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Ya kimi nereye kitliyon durlag adam laf devimis bende cevap verdim ne yani yoneticiysen herseyi kitlemenmi gerek ee bundan once de ben yoneticiydim baska bi yerde hic kitledim mi!!![signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim....
Creel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 senin kitlememish olman baskalarininda kilitlemiyecegi anlamina gelmez? :)[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?"
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Hayirdir Moss? nedir abi bana ne patlion? adam sana laf atmısh eyvallah cevap verdin bisey mi dedim ona ?? demedim burada bu tip tartısmalar yapilmasini istemiyorum bu kadar basit abi haksızmıyım?[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Moss Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 said: Creel, 27 Nisan 2004 02:15 tarihinde demiş ki: senin kitlememish olman baskalarininda kilitlemiyecegi anlamina gelmez? :) Yok benim kitlemem durumunda ne olur oda bilinmez dimi ?[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim....
Moss Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Durlag ayrıca bu bi forum deil mi insanlar istedikleri yerde istedikleri tartısmayı yaparlar senin isin onların tartısmalarında ki seviye duzeyini belirlememek tartısıp tartıslamarına karısmak deildir. Ha seviyesiz bisey oldumu basım ustunu istedigin sekilde davran ama bu sekilde bi tavır yanlıs..[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim....
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 eyvallah haklısın tartısma belirli bi seviyede belirli sekillerde olur ama istedigin yerde kısmı biraz yanlıs kannımca ? Cizgi dunyasi Moss biliosun abi burası yeri deil sonucta bu topic hic alakasi olmayan bisey sende takdir edersin..[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Öne çıkan mesajlar