vimpir Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Arkadaslar elimdeki donanimlar bunlar hdmi kablo aldim ama goruntu daha kotu gibi oldu ayarlarla oynadim iyice dagittim cpu+ram de baya iyi hangi ayarlari yapmam gerekiyor acaba:( SAPPHIRE ATI HD 4870X2 2GB 2x256BIT GDDR5 (DirectX 10.1) PCI-E x16 2.0 SAMSUNG SYNCMASTER T260HD 26" 5ms (Analog+DVI+2HDMI) WIDE SCREEN LCD HDTV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 hdmi kablo ile dvi-d arasında görüntü farkı yok. beklentin fazlaydı herhalde ondan sana öyle geliyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 neye gore, neyin goruntusu kotu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 araba alsaydın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 o karta o kadar para verilirmi yav yazık,1 sene sonra aynı performansı veren yarı fiyatına kartlar çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 e ondan sonraki sene de senin dediğin kartın yarı fiyatına aynı performansı veren kart çıkıcak? böyle gider bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Arkadaslar neden baska seylere takiliyorsunuz bir ara goruntu cok guzel oldu neyle oynadiysam ayni ayari yakaliyamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Gamer sitelerinden oyunlar için olan ayarları bir yokla istersen bende işe yaramıştı. Max görüntü için bak. Performans için değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Dragonfire said: Gamer sitelerinden oyunlar için olan ayarları bir yokla istersen bende işe yaramıştı. Max görüntü için bak. Performans için değil.tesekkurler tavsiye edebilecegin biryer varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar