la_bombonera Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 yarın sabah itibariyle 8 aylık bursa maceramı bitiriyorum. burada fazla iyi anılarım olmadı ama iş ve hayat tecrübesi olarak bana çok şey kattığı kesin. eker'de açık büfe sabah kahvaltısı yapmak güzeldi. bunun yanında hakiki iskenderden yemek, su kayağı yapmak, uludağ krater göllerinde kamp yapmak gibi yapmak isteyip de içimde kalan şeyler de vardı ama napalım başka bahara artık. havasıyla suyuyla etiyle sütüyle beni 8 ay boyunca ağırlayan bu güzide ilimize teşekkürü borç bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Kestane şekeri yemedim deme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Düşünsene aylarca senle aynı havayı solumuşuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 yazık ki hepimiz aynı oksijeni soluyoruz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 iskendeeeer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 bi gün ertele dönüşünü, istediğin bikaç şeyi yap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 havlu al. kurulanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 sağlamsın demi . bur sa lı yızz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 zafere gittin di mi klasik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 PZero said: sağlamsın demi . bur sa lı yızz bekliyodum 3 yaşında biri gelsin diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 rica ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Bursa ve insanı güzel değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 gerçi söylenmiş de, bursa ve insanına güzel diyen arkadaş kaldıysa, geceleyin bir yıldırım turu tavsiye ediyorum. gerçi kanberleri dağıtmışlar da, eskiden çok eğlenceli vakit geçirebiliyordunuz gecenin geç saatleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Kamberlere park yapıyolar. İçkici parkı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 bi dk anlamaım sen 8 ay kalıp iskender yemedin mi:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar