PZero Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Şu an 13 yaşında, 4 sevgilisi var. Annesi de her yaptığını onaylıyor... İngiltere, Hampshire kentinde yaşayan anne-kızı konuşuyor. Sam isimli 13 yaşındaki kız, 12 yaşında bekaretini kaybetti. Şu sıralar 4 sevgilisi birden var. İçki ve sigara tutkunu. 40 kez okuldan uzaklaştırma cezası aldı. Tüm bunlara rağmen annesi Tracy Holt (43), her fırsatta kızının yaptıklarını onaylıyor ve arkasında durduğunu söylüyor. Olay çıkarttıktan sonra ödül olarak kızına sigara veren Tracy, “Ortada kötü bir durum yok ki. Ben de küçük yaşta sigaraya başladım, günde bir paket (20 tane) içiyorum. Bu yaşa kadar kanser olmadım. Hem kızım daha az içiyor, 15’i geçmiyor. İçki içmesi de sorun değil. Uyuşturucu kullansaydı daha mı iyi olurdu yani? Kızım çok zeki biri. Komedyen olacak. Esprileriyle herkesi kırıp geçiriyor” dedi. Anne, aileyi işsizlik parasıyla geçindiriyor. habertürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 örnek aile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Bence de komedyen olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Bugun umut sarıkayanın buna benzer bi karıkaturu ardı uykusuzda rofl. gibi -Herıyıt kızım açtırdın mı kutuyu? -Sanırım hayır baba. -Mezara mı götürcen kızım bozdursana kumbarayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 videosu yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 turk medyası da bel altına vuruyor haberi,okuduktan sonra oha orda kızlar teklif ediyo/veriyo dicez ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 seksi fotoğrafları için tıklayınız dicektim ama habertürk'müş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 bir paket (20 tane) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Raincloud said: gibi -Herıyıt kızım açtırdın mı kutuyu? -Sanırım hayır baba. -Mezara mı götürcen kızım bozdursana kumbarayı. şunu bulsanıza nete düşerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Aradım bulamıyorum heryerde montla sıçtan başka bişey yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 tam da buna paralel bir konu açacaktım : Ozzy Ozbourne'nun karısı Sharon Ozbourne kızı Kelly Ozbourne ile yan yana poz vermişler -tipik mutlu aile tablosu- altında şöyle yazıyor: http://arsiv.sabah.com.tr/2008/10/10/gny/haber,4C94FF3D844E46FAB4C462FAE62618D5.html"Kavga ederlerdi. Büyüyünce uyuşturucu kullandılar. Ama yine de, onlarla hep gurur duydum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 evet bu tür konularda iğrençliklerin ülkesi ingiltere'ye hoşgeldiniz :D dünyada en çok çocuk hamileliğin görüldüğü, bunun dışında çocuklarına hamileyken eroin kullanıp da eroinman bebekler dünyaya getiren bunun gibi bilimum olayın görüldüğü bir ülke burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 ama york güzel yer diye duydum. o kadar kusur kadı kızında da olur sesu=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 sesu said: evet bu tür konularda iğrençliklerin ülkesi ingiltere'ye hoşgeldiniz :D dünyada en çok çocuk hamileliğin görüldüğü, bunun dışında çocuklarına hamileyken eroin kullanıp da eroinman bebekler dünyaya getiren bunun gibi bilimum olayın görüldüğü bir ülke burası Amsterdam FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 çogzel canım bir şey demedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Raincloud said: Bugun umut sarıkayanın buna benzer bi karıkaturu ardı uykusuzda rofl. gibi -Herıyıt kızım açtırdın mı kutuyu? -Sanırım hayır baba. -Mezara mı götürcen kızım bozdursana kumbarayı. abi bu karikatürün asıl kısmı babanın kendi kendiyle iç konuşması, annenin tipi ve onun kendi içersindeki konuşması hehe. Bu kız da muhtemelen ilerde o karikatürdeki anneye benzeyecek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Abi gecen hafta basladi bu muhabber gecen haftaki cok dha iyiydi ya yetkililerle bi konusalimda su 11 sikini bi 5 e 6 ya ckelim. yabanciyiz diye gelinlik cagdaki kizim kusku icinde kaldi. nede olsa kiz babasiyiz goygoycu basimiyiz. gibi bisidi bi kusku icinde kalmak ve goycoycu basi en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 said: Misafir 22.10.2008 21:29 anadoluda birkoç kız 11-12 yaşında evlendiriliyor. istemedikleri bir hayata aileleri tarafından zorlanıyor. bunlara niye ses çıkartmıyorsunuz. ingilterede olanın biraz farklısı türkiyede senelerdir yapılıyor, kızlarımız küçük yaşta başlık parası ile satılıyor. bunlarada ses çıkartın biraz. uzağa değil ülkemize bakın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 kızın resmini gördüm ben..kız sarışın bişeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 too old =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 guzel kiz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 çocuk daha kız. bizim burda onlara bayram haşlığı verip sevindiriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 pedobearlık yapmayın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 asıl maturebearlık yapmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar