alperozg Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 hamachi de LAN üzerinden oyun oynarken host olan evden istenilen sayıda oyuncu girebiliyor ancak host dışında bir evden bağlantı olduğunda sadece 1 kişi katılabiliyor diğer kullanıcıları görmüyor. bunun bir çözümü var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 sürümleri kontrol edin. herkes aynı sürümü kullansın. sorun yaratabiliyo yoksa bunun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 ben de farklı bir soru soracağım, şimdi hamachi üzerinden pc'me girebilir mi biri? dosya transferi falan filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 ayarlarda vardı o bahsettigin sey. normalde acık ama kapatman gerekiyo. seceneklere bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Hamachinin IP ayari falan yapiliyor gorulmedigi zamanlarda. Kendi sitesinde mevcut turklerin yapmis oldugu. Yok bulamadim dersen aksama ben yollarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 bu kodumun hamachisinde herşey tamam kurduk ettik. pingde atabiliyom. girdi arkadaşda oyun kurduğumda görünmüyo sebebi nedir ? çok sinir oldum bu hamachiye zaten pc kafayı yedi cevabımı alana kadar her 10 dk da uplıycam bu konuyu çok sinir oldum yahu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 surum farkliysa olabilir. 0.9.9.9 ya da 1.0.1.3 kurun ikiniz de. ya da guvenlik duvari acik oldugu icin sorun cikariyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 metric problemi olabilir, tcipv4 ayarlarinda gelismis sekmesinde metric i agdaki herkes 10 a esitlesin. sonra NIC lerinize reset atin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 1.0.3.0 kurulu ikimizde de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 gecen sene worms oynarken biz de cok cekmistik hamachiden. bu ikisi herkeste duzgun calisan versiyonlariydi. tabi 1 sene icinde 1.0.3.0 da stabil hale gelmis olabilir bilemem. forumlardan falan da bakmistik. nedense son surumlerinde hata alindigini okumustuk gecen sene. diger tavsiyeler ise yaramazsa bunu bir denersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar