Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2001 he nası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insomnia Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 uo.cfg açılır ------ den önce rememberacctpw=on satırı eklenir[signature][hline]www.tech4life.net Admin Raven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 *!dumur olur* *!nicke bakar ikinci bir kez dumur olur* ya senin nickini 1nfeqted diye gösteriyordu "internet" bölümünde.. ama buraya girdim baktım Infeqted yazıyor.. ne nasıl, niçin? anlamadım[signature][hline]i'll kill you myself. i see you have an appetite for destruction it is a good day to die! i sense a soul in search of answers. honor guide me! [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 30 Nisan 2004 00:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Harbidende öle yaw... İlginç..Hoş ve...Boş..[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar