BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Onun herhangi bir rate'i yok.Saylanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 arkadaş totti'yi youtube'dan mı öğrendik yani biz öyle mi diyosun? futbol duayeni kesildin şimdi de. toggie said: alla allah totti ile ne alakası var konunun anlamadım ki ben. toggie said: youtube goruntuleriyle futbolcu degerlendirmeyi bırakın artık yahu. maldonado bile yazsanız oraya güzel seyler cıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 toggie said: youtube goruntuleriyle futbolcu degerlendirmeyi bırakın artık yahu. maldonado bile yazsanız oraya güzel seyler cıkar. burdan totti oldugunu nasıl anladın. bi önceki mesajda totti'nin videosu var diye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 İyi ki bi totti demişim lan =) olay çıkmış burada. bence overrated. hadi bakalım yeniden polemik başlasın. bu sefer daha iyi laf sokmaya çalışın +rep verirler. :) david beckham bu konunun en önemli örneğidir onu da söylemeden edemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Fizban bayağı overrated. Kafa topuna çıkamıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ahaha fizban'ın bitirişler iyi ama. iki maç öncesinde kender'i aynı köşeden defalarca kez mağlup etmişti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ben çok overrated ım. "çok koşuyo bu herif hem futbolu da biliyo kesin iyi oynuyodur" diye kadroya alırlar her seferinde turnuvalarda falan. sonra ben gider çalım atçam diye her seferinde topu kaybeder bi de tam son anda pas veriyormuşum da adamlar son anda engellemiş efekti yaparım çok uyuz olurum kendime. herkes uyuz oluyo aslında ama sonra unutuyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 arcane said: Fizban bayağı overrated. Kafa topuna çıkamıyor zaten.kafa topuna çıkarsam FAZLA iyi olacağım için çıkmıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 toggie said: youtube goruntuleriyle futbolcu degerlendirmeyi bırakın artık yahu. maldonado bile yazsanız oraya güzel seyler cıkar. dün gece tv8 de bi filme denk geldim. bana komik geldi. MALDONADO MUCİZESİ http://img526.imageshack.us/my.php?image=dsc00235kf4.jpg http://img207.imageshack.us/my.php?image=dsc00236wu2.jpg http://img207.imageshack.us/my.php?image=dsc00237us0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 amuhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 pek over-rated olmıycak gerçi ,ankaragücünde telefon direği gibi bir santrafor vardı , hüseyindi sanırım adı , ümit milli takımın ilk 11inde falan oynuyordu bi ara.. şimdi nerelerde bilmiyorum gerçi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Drogba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 DarKRideR said: Drogba Bi yol al! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 takoz recep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 tunch said: pek over-rated olmıycak gerçi ,ankaragücünde telefon direği gibi bir santrafor vardı , hüseyindi sanırım adı , ümit milli takımın ilk 11inde falan oynuyordu bi ara.. şimdi nerelerde bilmiyorum gerçi.. taa sittin sene önce fenere yarısahaya yakın bir yerden plase ile gol atmıştı da, ertesi gün fener hüseyin'i transfer edecek diye haberler çıkmıştı, o hüseyin mi? eski ama bu baya, 90 ların sonudur. çünkü adamın gol attığını gördüğüm tek maç oydu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 90ların sonu civarı olabilir , tam hatırlamıyorum.. ama imkansız yani orta sahadan gol atması o adamın.. öle fenerin falan transfer listesine girmemişti benim hatırladığım (fotomaç listesi hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 nasri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 yaser yıldız..hani lan topu önüne atınca köpek gibi koşuyodu? yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 top oynarken goremedik adami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 bide şunlar var. volkan demirel deniz barış selçuk şahin burak yılmaz gökçek vederson guiza ali bilgin tümer metin maldonado deivid ilhan parlak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 aquila said: top oynarken goremedik adami. yaser geldiğinden beri hazırlık maçları da dahil 6-7 maçta oynadı.ligde de oynadı bikaç maçta ama sağ kanatta daha çok.bi kerede koşarken görmedim.artislik peşinde hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 antikor said: bide şunlar var. volkan demirel deniz barış selçuk şahin burak yılmaz gökçek vederson guiza ali bilgin tümer metin maldonado deivid ilhan parlak deivid, guiza ve tümer dışındakilere okey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 maxim tsigalko >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 cm de bombaydı o adam maxim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 knoxville said: anelka neler yapiomuş premier ligte. keyfi falan nasılmış diye bi sorsana.. bana da annatırsın sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar