NoS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Bakalım pele ve maradonaya ne zmn gelicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Wishmaster said: totti bence. ayrica o nick benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 kısa ve net bir şey söylemek istiyorum burdaki mesajların %80'i overrated ne demek bilmeden atılmış mesajlar olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 milan baros bence. adam bi turnuvada 8 tane attı direk aldı liverpool ztn ordan beri iş yapmıo. bide yunanistanda charisteas mıydı neydi ole bi adam wardı. o adamda cok over rated mesela bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 delgado Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 CthuLhu said: Cons said: Dynun said: Fatih Durgut saçmalama abi adam yıllarca barcelonayı taşıdıaynen.. bari şu tarz yorumlarda çıkartın at gözlüklerinizi.Adam türk olarak çıkmış en iyilerden lan o kadar uykum var ki, şu adam acaba ben değilmiyim diye 5 dakika düşündüm abartısız. hala da şüpheleniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 semih türkiyedeki en iyi golcü bence şahsi fikrim istatistikler zaten ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 o zaman 1 Pele (Brazil), 2 Ronaldo (Brazil), 3 Romario (Brazil), 4 Luis Figo (Portugal), 5 Zinedine Zidane (France), 6 Diego Maradona (Argentina), 7 Lothar Matthaus (Germany), 8 Gerd Muller (Germany), 9 Franz Beckenbauer (Germany), 10 Cafu (Brazil), 11 Roberto Carlos (Brazil), 12 Marco van Basten (Holland), 13 Michel Platini (France), 14 Rivaldo (Brazil), 15 Paolo Maldini (Italy), 16 Zico (Brazil), 17 Raul (Spain), 18 Ruud Gullit (Holland), 19 Eusebio (Portugal), 20 Ferenc Puskas (Hungary), 21 Johan Cruyff (Holland), 22 Alfredo di Stefano (Argentina), 23 Bobby Charlton (England), 24 Jurgen Klinsmann (Germany), 25 Kenny Dalglish (Scotland). 26 Ali Daai (Iran) 27 Karl-Heinz Rummenigge (Germany) 28 Gabriel Batistuta (Argentina) 29 Michael Laudrup (Denmark) 30 Hristo Stoichkov (Bulgaria) 31 Dennis Bergkamp (Holland) 32 Frank Rijkaard (Holland) 33 Thierry Henry (France) 34 Pavel Nedved (Czech Republic) 35 Gheorghe Hagi (Romania) 36 Peter Schmeichel (Denmark) 37 Andrei Shevchenko (Ukraine) 38 Sepp Maier (Germany) 39 Didier Deschamps (France) 40 Lillian Thuram (France) 41 Enzo Francescoli (Uraguay) 42 Hakan Sukur (Turkey) 43 Paolo Rossi (Italy) 44 David Beckham (England) 45 Jean-Pierre Papin (France) 46 Kevin Keegan (England) 47 Marcel Desailly (France) 48 Oliver Kahn (Germany) 49 Alessandro Costacurta (Italy) 50 Clarence Seedorf (Holland) 51 Dino Zoff (Italy) 52 Patrick Kluivert (Holland) 53 Jari Litmanen (Liverpool) 54 Daniel Passarella (Argentina) 55 Bixente Lizarazu (France) 56 Gary Lineker (England) 57 Ronaldinho (Brazil) 58 Sylvain Wiltord (France) 59 Bebeto (Brazil) 60 Alessandro Del Pierro (Italy) 61 Davor Suker (Croatia) 62 Ryan Giggs (Wales) 63 David Trezeguet (France) 64 Demetrio Albertini (Italy) 65 Patrick Vieira (Italy) 66 Jurgen Kohler (Germany) 67 Laurent Blanc (France) 68 Michael Owen (England) 69 Youri Djorkaeff (France) 70 Frank de Boer (Holland) 71 Emilio Butragueno (Spain) 72 Hugo Sanchez (Maxico) 73 Rudi Voller (Germany) 74 Djalma Santos (Brazil) 75 Giacinto Facchetti (Italy) 76 Kanu (Nigeria) 77 Franco Baresi (Italy) 78 Gianni Rivera (Italy) 79 Roberto Baggio (Italy) 80 Oscar Ruggeri (Argentina) 81 Gheorghe Popescu (Romania) 82 Jon Dahl Tomasson (Denmark) 83 Raymond Kopa (France) 84 Carlos Valderrama (Colombia) 85 Rui Costa (Portugal) 86 Gary Neville (England) 87 Edgar Davids (Holland) 88 Claudio Taffarel (Brazil) 89 Paul Scholes (England) 90 Diego Simeone (Argentina) 91 Bryan Robson (England) 92 Roy Keane (Ireland) 93 Brian Laudrup (Denmark) 94 Henrik Larsson (Sweden) 95 Fabien Barthez (France) 96 Michael Ballack (Germany) 97 Jan Koller (Czech Republic) 98 Edwin ven der Sar (Holland) 99 Robert Pires (France) 100 Johan Neeskens (Holland) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 herkesin ülkesi yazılmış listede 53 Jari Litmanen (Liverpool) garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 finliydi sanırım litmanen. ajax'a gitmeden önce, ajax hakan şükür'ü çok istemişti alamayınca litmanen'i almıştı. gayet de kral topcuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Eheuhe harbi komik litmanen in ülkesi yazmıyor...Evet Finlandiya'lıydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 İsmi geçmişken Litmanen de sağlam under-rated.1995'de Ajax CL'yi aldığında oyuncularının alayı bir fiil gasp edilirken Litmanen'e büyük bir takımdan teklif gelmemiştir.Bİkaç sezonluk Barça ve Liverpool maceraları vardı ama asıl en sağlam dönemlerinde Ajax'da çürüdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 litmanen ne super bi herifti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 bence deco bu listeye girer. girmese bile ben kıl oluyorum o küçük emrah kılıklı herife. 2 li mücadelelerde hemen sırtını dönüp kendini yere atan bodur futbolculara kılım (yıldıray da bunlardan biridir) allahtan arda bunlar gibin kendini hemen bırakmıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 iyide konu over-rated gıcık olduğunuz futbolcular konusu değil ki^^ Konuyu farklı yönlere çekmeyin bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 mokoko said: milan baros bence. adam bi turnuvada 8 tane attı direk aldı liverpool ztn ordan beri iş yapmıo. bide yunanistanda charisteas mıydı neydi ole bi adam wardı. o adamda cok over rated mesela bence. euro 2004 ten once de liverpooldaydı zaten baros,atıp tutmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 DeathLord said: iyide konu over-rated gıcık olduğunuz futbolcular konusu değil ki^^ Konuyu farklı yönlere çekmeyin bence... Zaten over-rated topçulara gıcık olunur.Denklem var aralarında biraz,Torres'e kıl olanlarla Robinho'ya olanları oranlayalım =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 gökhan gönül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Khelben said: gökhan gönül +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 BulletRide said: DeathLord said: iyide konu over-rated gıcık olduğunuz futbolcular konusu değil ki^^ Konuyu farklı yönlere çekmeyin bence... Zaten over-rated topçulara gıcık olunur.Denklem var aralarında biraz,Torres'e kıl olanlarla Robinho'ya olanları oranlayalım =] Alakası yok bence mesela ben şahsen Torres'i pek sevmem Robinho'ya karşı ise hiçbir antipati beslemiyorum. Bazı futbolcular antipatik olurlar ve sadece kendi takımlarının taraftarları tarafından sevilirler mesela Bülent Korkmaz'ı ben bi galatasaray'lı olarak severim ama başka birinin sevdiğini sanmıyorum :D Oyuncunun karakterinden dolayı sevilmemesi onu over-rated yapmaz misal totti tükürdü vs diye sevmeyen çok ama yeteneği ve yaptıklarıyla bi futbol idolüdür ona over-rated tarzı hakaret edenlerle de tartışmam bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 maxim tsigalko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 robinho real madrid'in forveti değil. anelka da chelsea'nin forveti değil bence. nasri over rated bariz. ben arfa nasri'yle top diye oynar.(hıncal uluç'a teşekkürlerimi iletiyorum) o listede cristiano ronaldo yok. ilk 10 a girer rahat kafadan. bir iki seneye de dünyanın en iyisi gelmiş geçmiş olup çıkar. aha demedi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 sadece futbol yetenegi ile gelmis gecmis olunmuyor ama. biraz kisilik biraz da sans lazım. milli takımı ile biseyler basarması lazım vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 aslında overratedlik de tür tür bence bi dönem parlayıp da o namın üstüne yatan tip: walter samuel, juan roman riquelme, deco, fabien barthez, david trezeguet, vincenzo iaquinta, alberto gilardino -ki bu ikisi zafer biryol-serkan aykut-okan yılmaz tarzının italyan temsilcileri olur bence- türkiye'den tek aday yeter bence: mehmet topuz. baya isim düşünülebilir bu kapsamda onun dışında bi de yeni maradona, yeni şekerbegoviç, yeni kemalettin tadında çıkıp da ya baştan fos çıkan ya da bi türlü gelişmeyen/sıçrama yapamayan gençler var, misal: cafercan&özgürcan , carrusca, selçuk şahin-kemal arslanlı ümit milli jenerasyonun (81'liler) çoğu (ibrahim toraman'ı tenzih ederim), mehmet sedef vs vs.. diğer liglerden de yoann gourcuff, wayne rooney (bu öteki tarafa daha bi uyuyo aslında), michael carrick, john obi mikel, fernando gago ilk aklıma gelenler. çok böyle maddeler dizecek gibi bi giriş yaptım da 2 tip aklıma geldi şimdilik ehe. başka kategoriler ve tabi bissürü de topçu da eklenebilir listeye. o değil de bi underrated başlığı lazım. solskjaeri konuşalım biraz. ne güzel adamdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 loserz said: Semih e over rated demenin futbol cahilligi oldunu söyleyen arkadaşlar olmuş. Semih in özelliklerine bakalım: Pozisyon alma iyi. Futbol vizyonu iyi. bitirici vuruşları ortalama. Hızı çok düşük. Acceleration u da düşük. Çevikligi de düşük. Teknigi düşük. Top saklayamıyor. Şut teknigi eh. Vole desen hiç yok. sol ayak o da yok. Çevik de degil. cm oynayip semihin statlarini mi yazdin ne yaptin sen anlamadim, acceleration'u da cevirememissin zaten sdf veya cmnin turkce versiyonunda cevirmemislerdir sende direk yazmissindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar