dory Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 selams, istemek yasak mi degil mi bilmiyorum, o yuzden simdiden affola. ev arkadasim keman caliyor ve bize icinde sadece parcalarin oldugu (egitim-teknikler falan degil) metotlar lazim. biraz karistirdim ama ebook adina bisey bulamadim. elinde olan veya bulabilecegimiz bi site bilen varsa cok mutlu oliciiz. tesekkur ediyoruz =) sevgiler dory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 biraz dolambaçlı bi yol ama, şöyle bişey yapılabilir. guitarpro programı yüklenir, çalınmak istenen parçanın guitarpro tab'ı bulunur ve açılır. bu programda tab'ın yanısıra notaları da birebir görmek mümkün, o yüzden belki işinize yarayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Metod değil öyleyse şarkı kitabı tarzı birşey araman lazım.Metod'lar teknik vs. olur benim bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 flüt için indirdiğim flütcü.net ten 2-3 bişi var ama keman için işinizi görür mü bilmiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 sir in dediğini yazacaktım tam mesajını görmesem sadece keman için değil gpro ile bir çok farklı enstürmana özel partisyonları bulup dinleyip çalışabiliyorsunuz tavsiye edilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 biraz paraya kıyıp kitap almayı tavsiye ederim ben şahsen. bir de ne çalıyor/çalmak istiyor? Klasik mi? TSM mi? yoksa diğer genreler mi? Klasikse zaten google da "Free Violin Sheet Music" diye arayınca bayağı çeşitli yerlerden sonuç bulabilmek mümkün. TSM konusunda kitap alması en güzeli. Diğer genreler için de "free violin sheet music" denenebilir :) hatta burada var baya bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar