Miraul Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 nebula forumlari kapali oldugu icin burayi yazmayi uygun gordum gecen gun makineye format attim ve uo yu yukledim pacthlerin hepsini yaptim sonra nebulanin sitesindeki dosyayi cektim ve kurxdum sonra oyuna girim dedim girdim evler ve gemiler gozuk muyor ha bunlar onemli deil dedim runebooka a tiklayip bi ere gidim dedim bi tikladim kaldi hic bise acilmiyo helpe basiyom acilmiyo yani anlayacaginiz menu acilmasini saglayacak bi hareket yaptigim zaman kitleniyorum.. bunun nedenini bilen varmi acaba tam analtamadiysam sorun anlatiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Nebula Sorunları *-* Injections dan dolayı evlerde bir scp (problem) hatası cıkmıs sanıyorum evler gozukmuyor sadece kapıları vs .gozukmekde gemiler'de o sekilde'dir runebook olayına gelınce bu problem uopatchden kaynaklı yada nebula sunucundan olabılır...sizle bir alakası yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 hoca iyi ki bi evimiz vendorumuz var kral yerde her türlü cenabetlik oluo valla neyse uo yüklü diil iyiki, yoksa sinir hastası olurdum[hline]There's a shadow just behind me, shrouding every breath I take, making every promise empty, pointing every finger at me. Waiting like a stalking butler who upon the finger rests. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 yeni yapilan client'in mul dosyalar eski diye tahmin ediyorum bi full patch dene ama cozum olacagini sanmiyorum[hline]Roderick "Preanx" White Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 full patch yaptim sitedeki dosyarli cekip attim uo klasorune gene degismedi hatta gaza gelio second agei silip aos u yukledim gene olmadi helpme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 o sorunun yaşanmadığı hazır kurulu bir uo klasörünü kendininkinin üzerine kopyala. işi yarayan başka bir yol bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 ben daha dün hiç uo yüklü değilken aos yükledim aynı sorun oldu herkeste var galiba[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Ya o yeni çıkan 1,1 paketinden bende format attım yükledim hatta yükleyemedim bile setup.exe ye tıklıyınca hata veriyordu. sonra arkadaştan 1,0 setup.exe yi istedim yükledim bişi kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar