Nessarien Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum yeni gördüm. Dawkins sitesine banner ekletmiş e haliyle cümle aleme rezil oluyoruz. Hak ve özgürlüklerin sembolü AKP kelebeklerinin son ürünü işte. İmajımızı iki paralık etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. - Another reason not to allow turkey full accession to the european union, repressive islamic regimes don't deserve any favors from the enlightened west. İnsanların kafasındaki imaj bu oluyor işte ne hoş değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 haklı sonuna kadar. ABye girmek istemek de dangalaklığın en büyüğü zaten. içişlerimize karışmanın sütlü ve fındıklı hali sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 hede said: favors from the enlightened west saçmalık şurası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 evet sacmalik ya. turkiye ve dogu cok daha ileri bilimde. hede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 japonya? hindistan? çin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ayayekokocambo said: evet sacmalik ya. turkiye ve dogu cok daha ileri bilimde. hede. öyle birşey mi yazmışım ben türkiye daha ileride falan diye, üstüne alınıp cevaplama ihtiyacı hissettin? kendini beğenmiş bir tarafları kalkmış üslupları saçmalık, bunu anlamak zor olmasa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 said: - Another reason not to allow turkey full accession to the european union, repressive islamic regimes don't deserve any favors from the enlightened west. Cümlenin bütününe bakınca saçmalık gibi durmuyor açıkçası. Biraz empati yapmayı deneyecek olursak aynı tepki içerisinde bulabiliriz kendimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Ayrıca bu olay artık imaj falan değil, direkt gerçek. Sen - ben olmasını istemesek de çoğunluk bunun olduğundan habersiz. O yüzden oluyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Ahuah biri Dawkins'e yollasın bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Mr_Hand said: japonya? Fixed. Ayrıca japonyanın avrupa ile neredeyse hiç bir farkı yok, gerek liberalizmi ile olsun gerek hukuk sistemi ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 hükümet sağol yine rezil ettin bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 From the enlightened west dünyanın en dangalakça ifadesi olmaya aday ancak hükümetin saçmalığının böyle yansıması çok tatsız tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 milyon dolarlarla yapılmayacak bi reklam. durmak yok yola devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 "enlighted west" in nesi sacma? hayir goren de ingilizce bilmiyorsunuz falan zannedecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 yazmışız yukarıda nesini saçmalık bulduğumuzu ,görende seni okuma bilmiyor zannedicek. başka bir anlama geliyorsa onu söylersin onun hakkında yorum yaparız, ingilizcemin çok iyi olduğunu söyleyemem. enlightened said: enlightened adj. knowledgeable, well-educated, broad-minded enlightened adj. erleuchtet, aufgeklärt enlightened s. aydınlatılmış, aydın, kültürlü, okumuş, açık fikirli enlighten f. aydınlatmak, öğretmek, bilgi vermek bunlar dışında bir anlamı varsa bizde öğreniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Another reason not to allow turkey full accession to the european union, repressive islamic regimes don't deserve any favors from the enlightened west. cumlesinden; GEd said: kendini beğenmiş bir tarafları kalkmış üslupları saçmalık bu sonucu cikariyorsan; pes dogrusu, oyleyse hes dogrusu demek istiyorum. Zira; köküne kadar haklı adam ve bu cumle adamin gotu kalkik oldugundan degil, i$aret edilen devleti igneleyip kamuoyu bilincini yukseltmek amaciyle yazilmi$ olabilir. Ki zaten kendisi gotu kalkmayacak kadar da ta$akli bi herif oldugundan (bulutlarin uzerinde yuruyor olabilir, o derece) , Turkiye'yi ezmek gibi bir hedefi olmayacagi da aciktir. Ayrica Turkiye'nin git gide islamofa$izmin etkisine girdigini ve ayni zamanda avrupa birligine girmek icin de butun avrupa devletlerinin kicini yalamaya hazir oldugunu sokaktaki simitcinin bile bildigini varsayarsak, adamin ne kadar hakli oldugunu da bir daha gormu$ oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 kusura bakma bizzat avrupanın göbeğinde yaşıyorum uzun süredir ve avrupalının(genel olarak yabancıların diyelim) tutumu bize karşı bu, siz bir hiçsiniz tarzında, biz bir hiç bile olsak karşındakine sen bir hiçsin demenin bile bir adabı vardır, şu yönleriniz eksiktir denir. işaret edilen devleti iğnelemek için , kendini yüceltmeye gerek yoktur bence. benim burda mantalite ile derdim yok , üslup ile bir sorunum var. Yanlış anlıyorsam düzelt, ingilizcem o kadar iyi değildir , bu cümlede yazan ; türkiyeyi avrupa birliğine almamak için bir neden daha , baskıcı islamik rejimler aydınlanmış (ilerici-über) batıdan herhangi bir yardımı(iyiliği) hak etmiyorlar. Benim burda takıldığım nokta kendi kibirleridir, yoksa ülke bizim yozlaşmaya gidiyor bunlar hepimizin bildiği şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Dawkins'in uslup seklini biliyoruz artik zaten. Saga sola laf sokarken "eheh cok iyi" ama ucu bize deyince "olmamis bu uslup" mu oluyor? Adamin dedigi dogru, uslubu alayci. Hak ediyor muyuz? Ediyoruz. ancak bu dilden anlar bizimkiler cunku. Bu usluba diklenerek cozemezsin problemi, once o yasaga neden olan etkenleri elimine edeceksin, adam gibi ulke olacaksin, sonra kendini tanitacaksin avrupaliya. O zaman laf ederlerse sinirlenebilirsin, ama bir bok yapmayan bir ulke iken bu usluba cevap vermeye hakki yok kimsenin diye dusunmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Internet sitesi yasaklamanin savunulacak bir tarafi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 "Zaten allahsızmış" Kilit cümle bu B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 youtube un kapalı olmasıyla da ağır dalga geçiyorlar, utanıyorum son 6 senedir bu gibi olaylar yüzünden.Ne zaman araplara özenmeyi bırakıp medeni olmaya özenmeye başlayacağımızı çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 LathspeLL said: Dawkins'in uslup seklini biliyoruz artik zaten. Saga sola laf sokarken "eheh cok iyi" ama ucu bize deyince "olmamis bu uslup" mu oluyor? Adamin dedigi dogru, uslubu alayci. Hak ediyor muyuz? Ediyoruz. ancak bu dilden anlar bizimkiler cunku. Bu usluba diklenerek cozemezsin problemi, once o yasaga neden olan etkenleri elimine edeceksin, adam gibi ulke olacaksin, sonra kendini tanitacaksin avrupaliya. O zaman laf ederlerse sinirlenebilirsin, ama bir bok yapmayan bir ulke iken bu usluba cevap vermeye hakki yok kimsenin diye dusunmekteyim. dawkinsi su forumda yazılanlar dışında bilmem, istediğine laf sokar ucu bana dokununca olayı değil burdaki, anlatamıyorum herhalde, beni rahatsız eden türkiye hakkındaki yorumları değil KENDİ HAKKLARINDA YAPTIKLARI ABARTI, eğer bizim hakkımızda yaptıkları yoruma kızacak olsaydım vay hayvan niye baskıcı islami rejim yazdınız derdim. bu usluba diklenmekle olayi cözmek gibi bir hedefim yok, beni rahatsız ediyor bu uslupları, ben bu rahatsızlıgımı dile getirmeyi kendimde hak olarak görüyorum,çünkü o bahsettiği o aydınlanmış batı dünyası denilen topluluklardaki insanların bir çoğundan daha iyi konumdayım ,siz kendinizde o hakkı gormuyorsanız benim yapabileceğim birşey yok (genele hitaben) İnternet sitesi yasaklamayı savunmakla , olayların gidişatıyla alakalı değil benim bahsettiklerim, olaylara o açıdan bakmıyorum,kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Evet kibirli yazmislar, dolambacli yazacaklarina direk soylemisler. Hatta yazdiklari kadar enlightened olmadiklarinida biliyoruz. Ama haklilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Adam "Türkiye şöyle rererörö bir ülke" demişken kalkıp "AMA BUNLAR DA ÇOK KİBİRLİ YAHU, İTİN KIÇINA SOKUP ÇIKARMANIN BİLE ADABI VARDIR" demek de süper bir mantaliteymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar