aente Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Şimdi olay şu, paladin var lvl 38, moba dalıyorum vuruyorum 250 vuruyorum misal, zart geri healleniyor mob. vurmiyim diyorum judgement atıyorum 150 vuruyor diyelim zart healleniyor mob. her seferinde sadece ilk vuruşumu healliyor moblar. humanoid, beast vs fark etmiyor hangi mob olursa olsun healliyor kendini.. lock arkadaşa denetiyorum aynı mobu öyle bir şey yok gayet normal -_-' bu ne şimdi? bir de yine pala charda inspect'tir, invitetır efendime söyliyim add frienddir falan çalışmıyor. nedir çözümü var mı bilen? diğer serverdaki charlarda bir sorun yok bu şekilde. whatthehack? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Buraya yazana kadar neden Gamemasterlara bildirmedin ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 gm'e ticket atıp cevap vermelerini bekleyecek kadar vaktim yoktu dün akşam, şu anda da iş yerindeyim. sadece sordum ayrıca neyi eleştiriyorsun ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 dün buna benzer bi konu açılmıştı bakayım bi. bulamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 vindication Vurduğunda procluyorsa hp miktarı düştüğünde bardan full gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 hm bug olmayan ama gibi bişey yani lol. şu invite, whisper gibi özellikleri kullanamama ile ilgili şeyi bilen var mı, charların olduğu klasörün içinden bir dosya silmek vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Addon kullanıyorsan hepsini sil wtf'yi de sil sonra güncellenmiş hallerini yükle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 aente said: gm'e ticket atıp cevap vermelerini bekleyecek kadar vaktim yoktu dün akşam, şu anda da iş yerindeyim. sadece sordum ayrıca neyi eleştiriyorsun ki. Eleştirmedim ki iyi niyetle sordum sadece. Beni tipik yardım amaçlı konu açan kişileri eleştiren/kafa bulan paticik üyeleriyle karıştırma lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Nessarien said: Eleştirmedim ki iyi niyetle sordum sadece. Beni tipik yardım amaçlı konu açan kişileri eleştiren/kafa bulan paticik üyeleriyle karıştırma lütfen :) okey <3 @demirmaske ok gidince denerim saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 http://photos-d.ak.facebook.com/photos-ak-snc1/v352/230/67/1146151211/n1146151211_30883451_9161.jpg edit: aga rep pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 AHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 AHAAHAhaHAHAHUHAUHAUAUAAAA NE KADAR Smile Emote Varsa /respect /fakme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 deadwoll said: vindication Vurduğunda procluyorsa hp miktarı düştüğünde bardan full gibi görünüyor. budur büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ozii_x said: AHAAHAhaHAHAHUHAUHAUAUAAAA NE KADAR Smile Emote Varsa /respect /fakme nerde lan bana rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 sana niye veriyoz lan rep çocuk musun balon mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Ekmek said: sana niye veriyoz lan rep çocuk musun balon mu? şapkayi ben taktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 +rep o zaman özür dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar