Nessarien Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Aman tanrım ne büyük detay @sir eklememişim. Son yazı ona ait sandım edit öncesi heyecanla bana cevap yazmandan sonrada gerek görmedim. İlkkez önemsendiğini düşünmenin heyecanını yaşıyorsun sanırım çok tuhaf bir duygu yoğunluğu seziliyor mesajlarında.. Gelelim kişisel hakaret ve konuşma adabına. Ben kişisel hakaret ile başlangıç yaptığımı hatırlamıyorum. İlk cevabını kontrol edecek olursak orada görebiliyoruz kimin ne yaptığını. Garip olan benim 3 beyin hücesi dışında birşey barındırmayan yazım siliniyor ve seninkiler kalıyor. Moderatörlerde yeşillik aşkı falan mı var ? Varsa bilelim daha düzgün yerlerde mesaj yazarız bizde. Ha birde fail istemiştin değil mi. İslam aydınlığa, huzura, çağdaş medeniyetler seviyesine erişmenin anahtarıdır. Ops.... Fail... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 sir said: bi meselede hem akp hem dtp hem mhp ortak paydada buluşmuş ama, hepsi gereksizmiş meğer. sadece chp yönetsin o zaman dfsf dayatma dayatmadır, yeşili pembesinden daha makbul diye bişi yok =) Case closed. Bugunleri guzel yasa, ileride hak ve hukuk yerini buldugunda, gereken isanlar hakettiklerini alip burasi demokratik ve modern bir devlet oldugunda senin gibiler cirit atamayacak artik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Selam, Meclisi destek gösteremeyiz. Çünkü gerçekten de çoğunluğu yansıtmıyor. Tamamen seçim mantığından kaynaklanan bir oranlama var meclisde. Kişilerin siyasi görüşleriyle bir olay karşısındaki tutumları aynı olacak diye birşey yok. Meclisde çoğunluktan bahsedilemez o sebeple. Eğitilmemiş toplumlara demokrasi uygun değil zaten. Önce eğitilmeli(tarafsızca) ve sonra özgürlük sunulmalı. Ama eğitim ile öğretim arasındaki fark bile bilinmiyor : Karşımda adam gibi konuşan olunca adam gibi yazabiliyormuşum, oleyyy... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 @sir Çoğulcu demokrasi nedir , toplumsal uzlaşıya nasıl ulaşılır gayet açık ve net belirttim mesajımda. Senin alabildiğin burdan "O zaman CHP yönetsin" ise o senin anlayış kıtlığın ona da saygım sonsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Selam, Nessarien said: Aman tanrım ne büyük detay @sir eklememişim. Son yazı ona ait sandım edit öncesi heyecanla bana cevap yazmandan sonrada gerek görmedim. İlkkez önemsendiğini düşünmenin heyecanını yaşıyorsun sanırım çok tuhaf bir duygu yoğunluğu seziliyor mesajlarında.. Gelelim kişisel hakaret ve konuşma adabına. Ben kişisel hakaret ile başlangıç yaptığımı hatırlamıyorum. İlk cevabını kontrol edecek olursak orada görebiliyoruz kimin ne yaptığını. Garip olan benim 3 beyin hücesi dışında birşey barındırmayan yazım siliniyor ve seninkiler kalıyor. Moderatörlerde yeşillik aşkı falan mı var ? Varsa bilelim daha düzgün yerlerde mesaj yazarız bizde. Ha birde fail istemiştin değil mi. İslam aydınlığa, huzura, çağdaş medeniyetler seviyesine erişmenin anahtarıdır. Ops.... Fail... Duygu seli doğru. Çünkü hergün onlarca mesajda islam için olumsuz şeyler okuyorum ama bunların çoğu desteksizce atılan şeyler. Kimse dataylı bir bakış sergilemiyor. Olanlara bir suçlu arayan taraflar düşüncelerine göre laikliği veya islamı suçluyor. Halbuki ikisi de düzgün, onu bozanlar uygulamada hata yapan insanlar. Fakat suç sistemlere atılıyor. Ben de insanım ve bir yerde film kopuyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Nessarien said: Moderatörlerde yeşillik aşkı falan mı var ? Varsa bilelim daha düzgün yerlerde mesaj yazarız bizde. en son modlar fetocu diyen bir zlaneth vardı, biri gidiyor biri geliyor herhalde lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Cümleler arasından parçalar seçip yorumlar yapmaktan ziyade bütüne bakıp sorguladıktan sonra yorum yapman daha hoş olurdu. Ufak bir mesaj 3 dk içinde siliniyor. Yazan kişinin yetersizliğinin üstünü düşük düzeyini haykırırcasına ifade etmesiyle örtmeye çalıştığı diğer mesaj ise 20 dkdır burada yer alıyorsa insanlar böyle düşünceler içine girebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Bu arada, cidden chp yonetsin gibi ucuz ve tvden duydugun laflari aktararak kendini savunuyorsun ama bu ulkede siyasi duzen zaten bozuk. AKP neyi temsil ediyor? Islamcilari mi, Liberalleri mi Islamci Liberalleri mi? En sonuncusuysa O nasil oluyor lutfen acikla. Iki gun once bariz bir sekilde pkkyi destekleyen ve bunu da apacik gordugumuz dtpli milletvekilleriyle yemek yiyen firattan mi bahsetsem, yoksa su anda "Turk ekonomisinde sorun yok!" diye haykiran devlet gorevlilere ragmen coken ekonomiden mi bahsetsem yoksa yakinda ickiye, benzine vs. gelecek olan zamdan mi bahsetsem? Su ulkede dogru duzgun bir siyasi anlayis yok, secimde mecburen CHP ye oy verdik cunku bu sahtekar din somuruculerin (dinci demiyorum bak, bu ulkede nice musluman insan var ki hepsi efendi namuslu insanlar) karsisinda dogru duzgun bir onlar vardi, maalesef bu ulkede kendi siyasi gorusumu temsil eden partiye oy verme gibi bir sansim yok, 2002 de onlara oy verince bu adamlar geldi basa bidaha da veremedik oyumuzu istedigimiz gibi. Napalim ama, bu ulkede populer olmak icin kral hirsiz olmak lazim. Bu adamlar cokup yok olacak, sonradan da gelecek adam din somurmese de yine hirsizin krali olacaktir (bkz Cem Uzan) ama napalim artik, ulkede ne zaman gizli zamlar uygulanacaksa veya kriz patlayacaksa hemen gundem degistirmece alistik artik. Deniz feneri patlar, hemen ergenekonda 32093. dalga... Terroist saldiri olur hemen arkasindan turban tartismasi hehe nereye kadar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 zaten önce kozmopolitliği anlamanız lazım akpyi anlamanız için. akpye oy veren 16 milyon insan. 16 milyon insanı "bilmemneci" diye etiketleyemezsiniz, bu ülkenin herhangi bi sorununu da o 16 milyon insanı dışlayarak çözemezsiniz. ekle buna 5 milyon mhpliyi, üzerine de dtpnin ve bağımsızların milyonlarca oyunu ekle..bu insanlar biçok şey olabilir, içinde farklı gruplaşmalar, farklı siyasi görüşler, farklı bakış açıları bulunabilir. ama "gereksiz" sayılmaları ancak faşist bi düzende mümkündür. ben çok mu seviyorum mhpyi, akpyi, chpyi? hayır, zaten hiçbirine oy da vermiyorum. ama bu ülke kalkınacaksa ülkücüsü de dincisi de alevisi de kürtü de ermenisi de ortaklaşa çalışınca ve bi paydada buluşunca kalkınacak. gökten zembille yeni bi halk indirip, onları temsilen yepisyeni bi parti gelmeyecek hiçbi zaman, o yüzden elinizdekini doğru yönlendirmeye bakıcaksınız. bu yönlendirmede sen devlet eliyle baskı yöntemini benimsiyosan, daha çoook uğraşırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Azmodai said: Bu arada, cidden chp yonetsin gibi ucuz ve tvden duydugun laflari aktararak kendini savunuyorsun ama bu ulkede siyasi duzen zaten bozuk. AKP neyi temsil ediyor? Islamcilari mi, Liberalleri mi Islamci Liberalleri mi? En sonuncusuysa O nasil oluyor lutfen acikla. Iki gun once bariz bir sekilde pkkyi destekleyen ve bunu da apacik gordugumuz dtpli milletvekilleriyle yemek yiyen firattan mi bahsetsem, yoksa su anda "Turk ekonomisinde sorun yok!" diye haykiran devlet gorevlilere ragmen coken ekonomiden mi bahsetsem yoksa yakinda ickiye, benzine vs. gelecek olan zamdan mi bahsetsem? Su ulkede dogru duzgun bir siyasi anlayis yok, secimde mecburen CHP ye oy verdik cunku bu sahtekar din somuruculerin (dinci demiyorum bak, bu ulkede nice musluman insan var ki hepsi efendi namuslu insanlar) karsisinda dogru duzgun bir onlar vardi, maalesef bu ulkede kendi siyasi gorusumu temsil eden partiye oy verme gibi bir sansim yok, 2002 de onlara oy verince bu adamlar geldi basa bidaha da veremedik oyumuzu istedigimiz gibi. Napalim ama, bu ulkede populer olmak icin kral hirsiz olmak lazim. Bu adamlar cokup yok olacak, sonradan da gelecek adam din somurmese de yine hirsizin krali olacaktir (bkz Cem Uzan) ama napalim artik, ulkede ne zaman gizli zamlar uygulanacaksa veya kriz patlayacaksa hemen gundem degistirmece alistik artik. Deniz feneri patlar, hemen ergenekonda 32093. dalga... Terroist saldiri olur hemen arkasindan turban tartismasi hehe nereye kadar bunlar. ^^ Oğlu askerlik yapmaz bursla okur sonrada gemicik sahibi olur. Diğeri Türkiye'nin en üst noktasındayken şirketlere telefon açıp çocuklarına iş imkanı yaratılması için mevkisini kullanır. Sorsan müslüman ve yüce insandır hepsi. Harika karakterlere sahiptirler.. Görüyoruz :) Pabucumun müslümanları sizi (iktidar şimdi ağlamasın sağdan soldan tipler birde onların zırıltısına cevap vermeyelim..) Din iyi para ediyor işte adamlar bulmuş yolunu ye kürküm ye diyorlar. Ondan sonrada vay efendim bunlar bu ülkeyi böyle yaptı biz iyiyiz düzeltmeye çalışıyoruz derler. Yahu 60 yıldır sizin ve sizin benzeriniz olan zihniyetin peşinde koyun sürüsü gibi giden bir halk var. İktidara gelen sizsiniz nasıl bir muhalefet sistemi var ki tüm iyilikler iktidarın tüm olumsuzluklar muhalefetin eseri. Cahil toplumun eline demokrasiyi vermenin pimi çekili bombayı bir çocuğun eline vermekten farkı yok. En basit örnek Türkiye işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 yapma sir , özellikle sana hitaben birşey yazmak istemiyorum çok sabit fikirli olduğun için ama bunu okuyuncada dayanamıyorum, sağcısıyla solcusuyla uzlaşıcak diyorsun herkez öyle kalkınacak ülke. hadi elit,laik kesim dediğiniz kesim uzlaşmıyor (sizce), ama AKP dediğimiz kesim mi uzlaşmacı , gördük atamaları yaptıklarını bugune kadar, AKP zihniyeti kısaca şudur ; bugune kadar bize dayattılar , şimdi biz dayatıcaz. Kötüyü diğer kötüyle savunmak senin burda yaptığın her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Selam, Nessarien said: Cahil toplumun eline demokrasiyi vermenin pimi çekili bombayı bir çocuğun eline vermekten farkı yok. En basit örnek Türkiye işte. Senden alıntı yapacağım şu konuyu okuyan kimin aklına gelirdi :) Ayrıca inanç üzerinden siyaset yapmak kadar salakça birşey olamaz ama ülke inanımızın eğitim seviyesine göre malesef bu popüler şuan için. Aklını çelmek ve kandırmak kolay. Ya uçkurundan ya da dininden yakalayabilirsin eğitimsiz insanları. Erbakan gibi bunlar da aynısını yapıyor. Ama diğer partiler de bu grubu ürkütüyor ve onların kucağına yolluyor : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ben de bu noktaya takılıyorum en çok. ne demek cahil halka demokrasi çok. demokrasi araç değil, amaçtır. eğer bu ülke en kısa sürede en bir süper olsun diyorsanız beni kral yapmanız lazım. demokrasi olmadığı zaman hiç kimsenin halkı eğitmeyeceğini göremiyorsanız birşey diyemem. aslında derim, safsınız. şu anki problemlerinin %90'nın hesabını 100 sene önceki imparatorluğa kesenlerin çoğunun bu fikir de olması hele... @para: abi sen ne yaptın ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Uzaydan greyleri getirelim temiz toplum temiz devlet ancak öyle gelişiriz. Memleketteki gereksiz oy kullanan çoğunluğu da öldürelim sonra rahatız. Ne güzel çözümler bunlar. Sen oy kullanan çoğunluğa gereksiz dediğinde işi halletmişmi oluyorsun ? Onlara göre de sen gereksizsin ne yapıcaz şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Selam, Öyle bir söyledin ki şüphe denizine ittin beni : Demokrasi çoğunluğun seçiminin temel alındığı bir yönetim şekli. Peki ya o çoğunluğu oluşturanlar eğitimsiz ve cahil ise nasıl doğru seçim yapabilirler? Ve hatta o seçtikleri kişilerin eğitimli olmasını kim garanti edebilir? Misâl şimdiki başbakanımız. Eğitimi nedir? Dış siyaset namına ne bilir. İngilizce konuşamayan başbakan ne kadar acı birşey. Kamu yönetimi falan bilmeyen, şans eseri seçildiği belediye başkanlığından başbakan olan kişiden ne beklenir? Bizim için doğru olanı nasıl seçecek? Herkesin bilinçli ve eğitimli olduğu bir toplumda demokrasiyi düşün bir de. O zaman sistem nasıl güzel çalışır. Peki bizde neden olmuyor. Çünkü demokrasi bilincimiz yok ama bu zamanla düzeliyor. Yaklaşık 80 senede oldukça yol katettik. Ama bunun hızlı ve gelecekten ödün vermeyecek şekilde olması gerekli. Abi maliye bakanı hırsız. Su götürmez bir gerçek. Bu adamı kim seçti, kimse ben seçtim demez. Peki o adamın orada işi ne? Doğuda aşiret ağaları milletvekili olmuyor mu? Nerede demokrasi? Bence acı ama doğru bir söz. Demokrasi harici krallık olsun denilmiyor. Ama Atatürk gibi birinin elinde şekillendikten sonra demokrasiye geçilmeliydi. Tabi onun da hataları olacaktı ama kendine doğru ve dürüst bir denetleme mekanizması kurabilecek biriydi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 yan topikte 700.000 Kurt'u yakiyorlar. diger topikte kapitalist duzen coktu. burda neye karar verdiniz? baykal padisah turkiye sampiyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Selam, Padişahlık her an geri gelebilir :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 GEd said: yapma sir , özellikle sana hitaben birşey yazmak istemiyorum çok sabit fikirli olduğun için ama bunu okuyuncada dayanamıyorum, sağcısıyla solcusuyla uzlaşıcak diyorsun herkez öyle kalkınacak ülke. hadi elit,laik kesim dediğiniz kesim uzlaşmıyor (sizce), ama AKP dediğimiz kesim mi uzlaşmacı , gördük atamaları yaptıklarını bugune kadar, AKP zihniyeti kısaca şudur ; bugune kadar bize dayattılar , şimdi biz dayatıcaz. Kötüyü diğer kötüyle savunmak senin burda yaptığın her zaman. her partide veya oluşumda olduğu gibi akpde de makul insanlar mevcut. her kesimin makul insanları, radikallerini ikna edecek, karşı tarafla işbirliği yapıcak ve karşı tarafın hakkını kendi hakkıymış gibi gözeticek. ve bunun sisteme yansıması da demokrasi şeklinde olucak. ben bu ülke için başka bi çözüm göremiyorum, daha iyi bi fikriniz varsa buyrun lütfen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Selam, türkiye über süper bir ülke, eğitim şahane, sağlık mükemmel, adalet şak diye, suç oranı neredeyse sıfır, ekonomi tavan, işsizlik taban. Ah bi de türbanı ve kürt sorununu halledebilsek çok cillop olacak. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Horizon said: Uzaydan greyleri getirelim temiz toplum temiz devlet ancak öyle gelişiriz. Memleketteki gereksiz oy kullanan çoğunluğu da öldürelim sonra rahatız. Ne güzel çözümler bunlar. Sen oy kullanan çoğunluğa gereksiz dediğinde işi halletmişmi oluyorsun ? Onlara göre de sen gereksizsin ne yapıcaz şimdi ? anam anam ya, adam girip kafadan çarpıtıp çıkıyor, yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 sir said: GEd said: yapma sir , özellikle sana hitaben birşey yazmak istemiyorum çok sabit fikirli olduğun için ama bunu okuyuncada dayanamıyorum, sağcısıyla solcusuyla uzlaşıcak diyorsun herkez öyle kalkınacak ülke. hadi elit,laik kesim dediğiniz kesim uzlaşmıyor (sizce), ama AKP dediğimiz kesim mi uzlaşmacı , gördük atamaları yaptıklarını bugune kadar, AKP zihniyeti kısaca şudur ; bugune kadar bize dayattılar , şimdi biz dayatıcaz. Kötüyü diğer kötüyle savunmak senin burda yaptığın her zaman. her partide veya oluşumda olduğu gibi akpde de makul insanlar mevcut. her kesimin makul insanları, radikallerini ikna edecek, karşı tarafla işbirliği yapıcak ve karşı tarafın hakkını kendi hakkıymış gibi gözeticek. ve bunun sisteme yansıması da demokrasi şeklinde olucak. ben bu ülke için başka bi çözüm göremiyorum, daha iyi bi fikriniz varsa buyrun lütfen =) Vatain hainliğinin "makulluğu" olmaz.. Makul insanları zaten yolladı ve yolluyor AKP.. Mesela Turhan Çömez hiçbir partide bulunmayan kalitede bir adamdı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 sir said: her partide veya oluşumda olduğu gibi akpde de makul insanlar mevcut. her kesimin makul insanları, radikallerini ikna edecek, karşı tarafla işbirliği yapıcak ve karşı tarafın hakkını kendi hakkıymış gibi gözeticek. ve bunun sisteme yansıması da demokrasi şeklinde olucak. ben bu ülke için başka bi çözüm göremiyorum, daha iyi bi fikriniz varsa buyrun lütfen =) ahuahashdfshdsahasf sen bir meleksin sir, öyle saf, öyle temiz, pembe dünya, güzel hayaller, kanatlanıp uçacan yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 herkes birbirini öldürsün o zaman belki öyle çözersin =) yoksa satır aralarında müthiş bi fikir var da ben mi göremiyorum? bu ülkenin ihtiyacı olan bu, zaten bunu yapmazsa yok olup, parçalanıp gidicek. gerektiğinde daha önce bu iradeyi de bu hoşgörüyü de göstermiş bu topraklarda yaşayan insanlar. (tabi o zamanlar milliyetçilik diye bi hastalık yoktu) demokrasi, yani devletin bütün vatandaşlara sahip çıkması, vatandaşın da (ideolojisi ne olursa olsun) aynı şekilde devlete sahip çıkmasını beraberinde getirir. bütün sorunların çözümünün yolunu açacak tek şeydir o yüzden. şu an olucak, hemen olucak diye bişi yok, ama çözüm olucaksa ve bu ülke ilerleyecekse ancak bu yolla ilerleyecek. diğer bütün yollar tükeneli çok oldu zaten. atlamışım bu arada, turhan çömez şu aylardır ingilterede "eğitim gören" arkadaştı di mi?madem über kaliteli bi insan gelsin memleketinin kalitesini yükseltsin..a pardon kendisi de aranıyodu doğru.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Türbanı "saf, masum, özgürlük" simgesi olarak görenler şunu açıklayabilir mi. Neden Türban takanların çoğunluğu laik cumhuriyet düşmanı Fetocan sempatizanı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Selam, Bana bu fikri yansıtan bir belge ve araştırma gösterir misin? Yoksa "geriden" uydurulan bir yorum mu bu? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar