Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Free Acc Alımlı bir server bilen yok mu =?

LadySementa

Öne çıkan mesajlar

said:
Bloodless, 23 Nisan 2004 02:53 tarihinde demiş ki:
cecil pvp.kicks-ass.net,2593

Cecil adli serverda bende denemek amacli girmiştim,herşey hoş fkt lag cok + bir süreden sonra cok sıkıyor ben bunlari 2 saat içinde yaşadim.

İnsanlar emek vermeden birşey elde ederlerse ne kadar kiymetini bilebilirleki ? cecil adli serverda kendine rename bile edebiliyorsun speed injc her türlü bug v.s her şey kullanila bilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir rus serveri.Aslinda emekli bu.Tum skillerin gm , statların 100 fakat level,exp ve credit kasıyorsun.Explerinle geliştikçe stonelardan set,vs nin en kralını alabiliyorsun , creditlerde explerle birlikte geliyor creditler ama creditler gidiyor bişi satin alinca mesela 3000 credite vampir olabiliyorsun delaysiz blood potion içebiliyorsun çok kasış oluyor seni öldürmek çok değişik şeyler var lag ise ortalarda...Fazla uzatmayam ama kayıt gerekiyor.

www.pvp-alfa.ru[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari
Noir UO & Kolayoyun OGC
Sosyal ağlarda paylaş

poff buraya üye olmakta kasış şimdi rusçası olan varmı ya :) neyse deneme yanılma yöntemiyle bulcas artık :)[signature][hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki:
Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya.
Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki:
Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil
omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki:
Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil.
gremlin483 şu anda dio ki:
İsteyen istediği yorumu yapsın artık...

MY ICQ[/b]=Listeye Ekle

Sosyal ağlarda paylaş

ya hiç uğraşma auto acc olan serverlerin biiiiiiiir süüüüüüüüüürüüüüü eziqlikler oluyo dün site site 1 günde level 100 kastım adam kesti shivan cloack diye bi b*k lootladom direk banladılar anlıyacağın yalnız yabancı serverlerde edi rulaz war[signature][hline]Msn = [email protected]
Icq (Çalıştıra Bilirsem :)) = 349844412
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...