sandino Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 oyun accountumu satmıştım... oyuna sıfırdan başlasam akran bulabilir miyim kendime. oyuna yeni başlayanların oranı ne kadar hani belirli levellerda kendi levelımda instance yapacak adam bulabilir miyim? yoksa artık kimse 0 dan char açmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 0 dan çar açanlar pek yok genelde alt kasiyorlar belli bir kitle oluştu ben senin yerinde olsam alirdim bi 70 char mavili yeşilli cok ucuz zaten biraz gold kasardim ona wotlk ye akardim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Sürekli oluyor beraber quest yapacak, cart yapacak, curt yapacak insanlar. Şimdi WotLK de çıkacak, başka bir servera geçip orada devam etmek isteyenler yeni charlar açıp 13 Kasım'a kadar 70 olmayı deniyor falan da olabilir mesela. Ama gene de emin değilim tabi, varsayımda bulundum tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Boşuna para harcama bana kalırsa. Burning Crusade'le beraber 60 olmak çok ama çok kolay oldu, sıkı bir şekilde oynarsan 4-5 gün sürüyor. Aynı şekilde lich kingle beraber 60-70 süresi kısalacak. Görevlerden gelen xp artırıldığı için zindana girmen de şart değil, paran cebinde kalır hem de karakterine alışırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Sıkı bir şekilde oynayınca 4-5 gün sürmüyor, 4-5 gün online time olarak sürüyor. Ha yemeden içmeden tuvalete gitmeden oynarsa, tüm qları bildiğini hiç hata yapmayacağını vs. varsayarsak 3 günde bitirir o da ayrı konu :P Bu arada 61-62 arasında ramparts 5-6 bar dolduruyormuş bir seferde. Yeni patchten sonra 2 günde falan 60 70 kasılır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Sir Clexcier said: 0 dan çar açanlar pek yok genelde alt kasiyorlar belli bir kitle oluştu wow un oyuncu kitlesi her gecen gün genisliyo. Alt da kassan, ilk charin da olsa kendi levelina denk akranlar edinmeye ihticayin olur. Ama Clexcier senin dedigin bana cok komik geldi. Sanki ultima xxx serverindan bahsediyo gibisin. Brit köprüde box yapan yok cünkü artik insanlar 7x oldular fln lol... Eger classina hakim olmak istiyosan onunla lvl kas. Herzaman her serverda lvl kasan birilerini bulursun. Özellikle tank ve healerlik yapabilen bir class ile oynuyorsan "ve hakkini veriyosan" cevre de edinememen icin hicbi sebep yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 outlands çoooooooooook hızlanmış. 2 gün played time ile bilen birisi 70 olur (solo questing) üstüne haritaların yarısı gold farming için kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 SiNKHoLe said: Sir Clexcier said: 0 dan çar açanlar pek yok genelde alt kasiyorlar belli bir kitle oluştu wow un oyuncu kitlesi her gecen gün genisliyo. Alt da kassan, ilk charin da olsa kendi levelina denk akranlar edinmeye ihticayin olur. Ama Clexcier senin dedigin bana cok komik geldi. Sanki ultima xxx serverindan bahsediyo gibisin. Brit köprüde box yapan yok cünkü artik insanlar 7x oldular fln lol... Eger classina hakim olmak istiyosan onunla lvl kas. Herzaman her serverda lvl kasan birilerini bulursun. Özellikle tank ve healerlik yapabilen bir class ile oynuyorsan "ve hakkini veriyosan" cevre de edinememen icin hicbi sebep yok. ben orda kendimi tam anlatamadim aslinda ama yani oyunda hiç karakteri olmadan yeni char açan gerçekten azaldi.(eskiye göre)tabi bu senin arkadaslar bulup kasamiyacağin anlamina gelmiyor iyi bi oyuncuysan zaten ortam bulursun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar