Aramachus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Merhaba, Tarihçesi: Avatar Gamers, 2005 senesinden beri denen üstünde gelişmeler yapılan her betasında çok daha kitleye hitap eden bir Çok kişili web bazlı RPG oyunudur. 2008 senesinden itibaren Heroes Battle adından çıkıp Avatar Gamers adına geçmiştir. Bu oyunun asıl versiyonudur. Geçen sürüm SON betaydı. Konusu: AVATAR GAMERS adını Avatar The Last Air Bender animesinden almıştır. Oyunun temel konusu bu anime üstündedir. Site üzerinden anime hakkında bilgiler ve filmleri verilecektir. Harita Adları: Mistas Lakeshire Reg Volon Honor Valor Montor Nox Tereg Ilk açılacak haritanın adı Mistas dır. Açılış & Muhafaza ve Garanti: - Oyun açılışı hakkında kimseye kesin bir bilgi verilmemesine rağmen EN GEÇ 23-24 Ekim açılacağı söylenmektedir. - Oyun bilgileri diğer betaların aksine hergün yedeklenerek korunmaktadır. Oyun Adresi: http://avatargamers.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 hoba düşündüğüm gibi yaparlarsa oyun süper olur şerefsizim benim aklıma gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 ben hava bükmek istiyorum lan çok kul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 sözlerimi geri aldım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramachus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 neden? daha oyun açılmadı bile nasıl geri aldın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 mmorpg ye daha bir yakışır bu başlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 yok begenmemistik biz bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 avatar anime değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar