Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Susurluk ayrandır! Susurluk Balıkesir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 olm o değilde cesur yürek var tntde herkes 50 kere izledi evet ama yine izlyen lan dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Abi tv olsa hiç acımam gider izlerim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 çok güzel olm iskoç müziği flm var millet eğleniyor filmin başlari tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 doğru öyleydi. o taraflardan bi yerlerdendi ama doğru hatırlamışım. gece yarısı geçerken içmiştik. bi yerde de inegöl köftesi yemiştik. nerdedir dicem ama inegöl'de çıkarsa komik olur şimdi. bu arada braveheart bi kere bile izlemedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 soulberry said: bu arada braveheart bi kere bile izlemedim ben. soulberry cok şey kaçirmişsin git izle bence bebeğim hadi tntde bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 ooOOOooOOOoooOOooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 hayırdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 An corp! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 çok merak ettim acaba bi kutup ayısı olsam nasıl olurdum diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 bide ondan önce cast spell lightning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 oha, olm yawaşın lan takip edemiyorum olayları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 william geliyor su an atiyla ingilizlere doru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 abi ayı olsam ve 6 ay uyusam süper olur aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 son 12 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 bitti seans. iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 facebookuma yanlış kişiyi ekledim süper oldu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 tansaştan bir daha ayva almıcam günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
archraz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 aksam 9'a kadar dersteydim..ben bole işin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 iyileşti biraz diş etlerim günlük. olm diş etimde dikiş var lan, çok nefismiş, dilimle oynayıp duruyorum. dikişleri patlatırsam der vil bi blod. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 24 ekim 2008 cuma Eşyaları kaldırdım üstümü giyinidim. Her zamanki gibi uyanamam biraz daha geç alıyım diyip karga bokunu yemeden kalktığım için boş boş beklemekten oluşan sıkıntımı yurt odamın takılı olduğu anahtarlığın plastiğini kemirerek gidermeye çalışıyorum. Oda arkadaşım 6 farklı deodorant sıkıp "hadi görşürüz abi" diyip samimiyetsiz bi şekilde çıkınca bi rahatlama oldu niye bilmiyorum. Neyse 1 gibi otobüsüm var, sonunda bursa ya dönüyorum. Bunalıyorum resmen yurt odasında, içip sızmak hatta içmekle sızmak arasında salak salak bakınmak daha çekici geliyor şu an 3mbps ile dosya indirmekten. Karnım aç ama yiyemiyorum para biriktirdiğim için. Nilüferin ikram ettiği enfes çikolatalı keklerle çekebileceğim ufak ziyafeti düşünüp rahatlatıyorum 1 gündür bişey girmemiş midemi. Sonuç olarak özetlersek durum iyi gibi, 2 3 saat de olsa aklımdan çıkar işte onun için sayıyorum günleri Hadi ben anahtarlık kemirmeye geri dönüyorum kendine iyi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 6 mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 günlük, hastane kokusundan ne kadar nefret ettiğimi bi kez daha anladım. aslında koku değil de, hasta odasından gelen inlemeler çok ilginçti. ölüyodu belki de adam. ucuz hayat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 günaydın günlük, günde 10-12 saat uyuyorum okul yalan oldu bu hafta.. hep soğuklar yüzünden.. kalorifer kazanını hala yapamadılar, ew soğuk, sabahları buz gibi olduğundan yataktan çıkamıyorum. aynı zamanda evi havalandıramıyorum ve o yüzden fazla uyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ekmek çıksın yardım eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar