Draven Mesaj tarihi: Nisan 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2002 Evet arkadaslar, Mujde! Artik irc'de FRP oynarken yapilan sacmaliklara son. FRP oynamayi cok kolaylastiran bir client buldum, www.openrpg.com Cok guzel, minyatur dizimi, dm lik falan cok guzel seyler var. Cogu seyi kesfedemedim nasil oluyor, en azindan sizde ilgilenirseniz destek olur :) Saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfshade Mesaj tarihi: Nisan 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2002 Ben simdi download ediyorum.Biraz kurcalamakta yarar var.Hos biseye benziyo... :) Sagol hocam bilgi verdigin icin...[hline]Blood tears I cry Endless grief remained inside... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2002 Bu her türlü RPG için uygun mu ? yani dragonlance, forgotten realms dışında fallout ile falan kullanılabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Nisan 13, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2002 Tabiki tabiki, d20 sistemine uyarlarsan hepsi uygun, herseyi yapabilirsin. dunyalar farketmez, kurallari istedigin gibi koyabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2002 Güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfshade Mesaj tarihi: Nisan 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2002 Ben kurdum programi.Baya kullanisli görünüyo.Ama tam hakim olamadim.Eger dedigim oyunu oynarsak ve ben o zamana dek cözmüs olursam bu program üzerinden de yapabiliriz...[hline]Blood tears I cry Endless grief remained inside... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Nisan 15, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2002 Mukkemmel bisey bu super, biraz ogrendim mantigini olayin. Olay soyle, mesela oyuncu olarak karakter yaratiyor herkes(d20 sistem) sonra onlari ordan direkman dm'ye yolluyor. Dm'de butun herseyi check ediyor ve oyun basliyor. Zati Dm'nin oyun anlatisi herzamanki gibi yaziyla. Ama ayri etten, haritanin ve minyaturlerin kullanilmasi super bir ayricalik. Eger resimleri begenmezseniz openrpg'nin sitesinde, sizde herhangi sekilde herhangi bir resmi web'e upload edip oyunda gosterebilirsiniz. Kesinlikle edinilip kullanilmasi gereken bir oyun, dun gevurlarla bi oyun gevirdir, sahsen cok guzel vakit gecirdim :) Saygilar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 arkadaşlar bana bu open rpg programını kurulumunu açıklarmısınız web sitesine girdimhiç bişi anlayamadım bişeyler kurcan diyo falab filan yardımplease Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 phytonları kur sonra orıgfu kur başla orda bak step1 step 2 yazmış stpe 1 de kendi işletim sistemine gore olanı 2 de kendine gore lolanı 3 de en kolayı windows installer ı çek o0ynamya bşala.. daha çekmedim bilemiycme nası kullanılıyor[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 peki kurup oynamayı düşünen var mı ben şimdi çekiorum[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 hadi Pepelek Tayfası o kadar FRP oynailım falna diodunuz. Çekin bu programı da oynayalım. Güzel bi olaya benzio :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Yeni bakıyorum eger mirc scpsi falan ilham kaynagı olabilir destekçi falan çıkarsa bunu geliştirip türk versiyonu yapabiliriz? :-?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 çok güzel bir şeye benziyor hemen indirecem . Güzel bir oyun kurmaya çalışıcam artık nasıl kuruluyosa. Beyler bi zaman belirleyin de oynayalım[hline]ArmedenDewild UO Shard High Council Weroqsheth armedendewild.frp-tr.net Orjinal UO Dünyasında , Orjinal Britannia tarihi üzerine Virtuelerle oynamak nasıl olurdu? http://www.pepelek.com/forum/view.php?id=20786 İletişim için ::> [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 diyorum oynayalım fakat takan yok :( o kadar irc falna diodunuz irc de naapıcaksınız burda cillop gibi oynayalım işte şöle 5-6 kişi gelse ben DM olurum diese dierleri ben oynarım falan dese ne güzel oynarız işte[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 zamanında indirdim çalıştıramadım (biraz da üşengeçlikten oldu bu) ama şimdi uuraşiim bununla.. canım çekti.. ben de oynarım bi oyun olursa[hline] O biiir Icq kullanıcısı! O biirSazan avcısı O biiiiirkolordu komutanı! veeee o biir Pepelek Saplar Birliği® üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 şimdi bakamadım ama güzel gibi. Bakalım...[hline]Neden bekliyorsun ki? Haydi Tıkla! Hey sen kime diyorum!! Bak hala tıklamıyo Olum Tıklasana bak eğlencez Ya yalvarıyorum tıkla niye düşünüyosun? Tıkladın mı? Hadi ya uğraşamam deme 2 saniyeni almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 said: Mortis, 11 Şubat 2003 13:19 tarihinde demiş ki: diyorum oynayalım fakat takan yok :( o kadar irc falna diodunuz irc de naapıcaksınız burda cillop gibi oynayalım işte şöle 5-6 kişi gelse ben DM olurum diese dierleri ben oynarım falan dese ne güzel oynarız işte[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Ben hele bi yükliim.Yükledikten sonra bir de beceriim kralını oynarız frp nin!!![hline]Neden bekliyorsun ki? Haydi Tıkla! Hey sen kime diyorum!! Bak hala tıklamıyo Olum Tıklasana bak eğlencez Ya yalvarıyorum tıkla niye düşünüyosun? Tıkladın mı? Hadi ya uğraşamam deme 2 saniyeni almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 yükledim yaptm açıldı ama zar atışları dışında bişey anlamadım? Anlatırsanız sevinirim galiba he bi de minyatürleri fln anlatın oynayalım[hline]Neden bekliyorsun ki? Haydi Tıkla! Hey sen kime diyorum!! Bak hala tıklamıyo Olum Tıklasana bak eğlencez Ya yalvarıyorum tıkla niye düşünüyosun? Tıkladın mı? Hadi ya uğraşamam deme 2 saniyeni almaz. [Bu mesaj shapshal tarafından 12 Şubat 2003 15:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 ya indirdim biseyler ama acamadım hepsinin indircez bi solermisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 olayı hallettimde harbi cok karısık ya yapan varsa acıklasın bi zahmet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Güzel gözüküyor şimdi başladım downloada..[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Güzel bir program ama biraz karışık.Manualı okumak lazım detaylıca.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Bu gün bi OpenRPG çevirelim?[signature][hline] Ready for your eyes, Running for your heart Elcia, 07 February 2004 01:00 tarihinde demişki: ama yazmadım geri bişi..ööle saçma mesaja ne yazıım!!!hee evet çoştum hade birlikte çoşalım diicem sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Ben de, ben de, ben de[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Daha yükleyemedim umarım akşama çözerim nedir ne değildir=)[signature][hline] Ready for your eyes, Running for your heart Elcia, 07 February 2004 01:00 tarihinde demişki: ama yazmadım geri bişi..ööle saçma mesaja ne yazıım!!!hee evet çoştum hade birlikte çoşalım diicem sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar