Konn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Arkadaşlar Fifa2008 ile denediğimiz ama katılımcı bulupda bir türlü oynayamadıgımız lig veya kupamızı Fifa 09 a taşımayı düşündüm. Eğer çift sayıda katılımcı olursa sayıya göre kupa veya lig, eğer tek sayıda katılımcı olursa lig usulü ile bir turnuva yapalım. Lig istatistiklerini buradan yayınlarız ve interaktif bir turnuva halnie getiririz. Bunun dışında bildiginiz gibi Fifa 09 da bir Be a Pro modu ve Be a Pro modunu cok oyunculu oynayarak takım kurma takımlara katılma olayı var. Eğer yeterli Fifa oyuncumuz varsa bir Pati takımı da Fifa 09 da yerini alabilir. Eğer yukarıdaki oluşumlardan herhangi biriyle ilgileniyorsanız lütfen buraya yazın, hatta ÖM de yollayabilirsiniz. LET'S FIFA 09 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Ow shit ! Masquerade kusura bakma ben geçen oyunda da böyle bir organizasyon baslatmaya calıstıgım için az önce zaten bölüm cok aktif değil diye yeni bir konu açtım. Isterseniz buradan devam edelim, hem Pati Team içinde organize olmuş oluruz. Tekrdan kusura bakmayın. Şu ana dek katılımcı olmak isteyenler; -Minerva -Konn -Loserz -Masquerade -Gilean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ekleyin beni de ekleyin Revangelis olarak edit: ya gerçi kardeşim arkadaşlarıyla yapmıştı da aynı anda başka takım da oluyo mu bilmiyorum hiç karıştırmadım o modları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 2 Takım birden oluyor olması lazım olmasa bile yeni bir ps3 kullanıcısı yaratırsan yeni bir takıma da girebilirsin. Mevcur katılımcılar; -Minerva -Konn -Loserz -Masquerade -Gilean -Revangelis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 tamsayı olmuş işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Isterseniz şimdilik bu şekilde başlayalım. Onay veriyorsanız bana ulasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 ayrıca duyurulur beni yenebilecek adam daha anasının karnıdan dogmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 bana uyar 6 kişiliyle başlamak. Ayrıca ucunda kupa yok, bir sefer yapacaz diye bişey de yok, daha başka katılımcılar olursa baştan da başlayabiliriz. benim psn: hivpluz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 O zaman arkdaşlar lütfen oynamak istediğiniz takım'ı ve PSN'inizi buraya yazın ben bir Lig olusturayım. Lig'de şimdilik sarı kart cezası uygulamasını ve sakatlık uygulamalarını yapmayalım. Her takım rakipleriyle 1'i ev sahibi olmak üzere iki maç yapsın. Maç başına 3 oyuncu değişikliği hakkı olur. Eşit puan durumunda çoklu averaj uygulamasıyla sıralamayı belirleriz. Eklemek istediginiz birşey varsa buraya onlarıda yazalım ivedilikle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Lig Ismi: Patilig NO1 Abbrv: PA1 Password: pati evet yukarıda belirttigimiz arkadaşlar lütfen lige kayıt olsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 kayıt oldum ben (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Bu akşam kayıt olurum. takım bayern olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 akşam kayıt olurum ben de. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ayrıca takım seçimini nasıl yapıcaz? draft usülü fln olsun. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Oyunu alalı bir hafta oldu çok inceleyemedim takımları ama gene M.United yalan dolan olmuş gibi geldi. Takım seçimi için herkez takımlarını yazsın bakalım, çakışanlar olursa bi formul düşünürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 manchester city ile kayıt yaptım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Aslında benim fikrim 4 yıldız seviyesinde 6 tane yakın güçteki takımı random olarak oyunculara dagıtmaktı. Hele bi hepimiz kayırt olalım ondan sonra bakarız takım işine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 takım olayı hiç farketmez bana, hatta o şekilde çok daha zevkli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Ben de kayıt oldum 4 yıldız olayı güzel bana da uyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 iyi futbol iyi oyuncularla oynanır bırakın 4 yıldızı falan çok zevksiz olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 5 yıldızlı takımlar pek adil olmuyor çünkü bazı takımlarda gerçekten müdahale edilmesi güç oyuncular var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ben de katılmak isterim eğer geç deil ise. genelde Barcelona yada Arsenal ile oynuyorum ama her takım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 geç değil henüz daha birşeye başlamadık takım konusu da henüz net değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Herkese günaydın, Bende kayıt oldum. PSN: Kumadam1 fransa'dan St. Ettiene'i aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Beyler su anda katılımcı sayısı 8'e yükseldi. Fifa2nın kendi Online Lig modunu beğenmedim, çünkü kesin bir galip cıkması için hep tek sayı miktarlarında maç oluyor. Herkes oynamak istediği takımı buraya yazsın lütfen, bu hafta içi maçları başlatırız. Fikstür konusuna gelince de Fikstür çok etken bir durum olmadıgından belli bir gün veya saate ihtiyacımız yok. Maç oynayacak arkadaşların eğlenmesini arzuladığımızdan, bellirli bir gün ve saat belirtmeyelim çünkü insanlar sonunda ödülü olmamasına karşın kendisine belirli saatler için zorunluluk koyan bir uygulamayı ciddiye almazlar. Geldi gelmedi, hükmen yenildi muhabbetlerimiz de olmaz. Kabaca kurallar; -Ligde her takım birbiriyle 2şer kere maç yapacaklar. -Sakatlık, Sarı kart vb. uygulamalar şimdilik olmayacak. -Maçlar 90 dakika üzerinden oynanacak ve 90 dakika sonucunda elde edilen skora göre puanlama yapılacaktır -Yine yeniden eğlenmek istiyor olusumuza ve bir ödül olmamasına güvenerek maçlarda spectator olarak biri bulunmayacaktır. -Eşitlik halinde sırasıyla çoklu averaj, averaj, atılan gol, yenen gol miktarlarına bakılarak sıralama yapılacaktır. -Oyuncu değişikliği hakkı her takım için maç başına 3'tür. -Maçlar "Ranked" seçeneği ile custom olarak yapılacaktır (Bu durumda yaratılmıs olan Patilig01 bir anlam taşımamaktadır.) Lig sona erdikten sonra birde Pati Cup düzenleriz. Ek Not:Eğer eklemek istediginiz bişey varsa en geç P.tesi ye kadar bu topic'e yazın. Maçlar başladıktan sonra kurallar konusunda bir değişiklik yapılmayacak. Herkes istediği takımı seçmekte özgür. Ayrıca aynı 2 takım da birbiriyle karşılaşabilir çünkü biz burada oyuncuları yarıştırıyoruz takımları değil. Önemli olan tek nokta Ilk maçınıza hangi takımla çıktıysanız süre gelen maçlarda -lig bitene kadar- o takımla oynamanız icap etmektedir. Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar