Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Sadece eve oynarken ekran kartı ısındığı için reset yiyorum. Özellikle warptan bir yerleşim birimine çıkarken. Grafikler full açılmış halde cod4 warhammeronline vs oyunlar %55 fan hızı yetiyor ama bunda %90 açmama rağmen sıcaklık yüzünden kapanıyor ? var mıdır bi çare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 cpu ısısına da bir göz at bende cpu ısınıodu aşırı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 yok kapanmadan son anda bakabildim 99 a kadar cıkmıştı ısı 100 de kapatıyor kendini zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 istasyonda oyun ısınma yapabiliyo diye okumuştum bi zmnlar forumda ama nerde bilmiyorum bulursam linklerim buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 dandik 9600 kartımla oynadım ben bunu 4850 niye bu kadar ısınıyor anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 bendede 8800 gt var ancak ısınma problemim bendede wardı. Sürücü güncelledikten sonra baya azaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar