Finkel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Drall said: iki tarafında istemesi yada istememesi bişey değiştirmiyo diye biliyorum. özellikle lise son çocuk 18+ ise -18le birlikte olması direk yasal suç demi? Kız ifadesinde suçu erkeğe kitlemesse sanmıyorum suçlanacağını erkeğin
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 %90 da kitlioladır sonuçta aile baskısı flanda var
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 çok feci kitlenmek lan.
elesso Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 balon said: ama o noktada bile insanlara deli muamelesi yapar gibi siz reşit değilsiniz ulen deyip adamdan saymamamak şahsen pek içime sinmiyor . oda kişiye özel yasa yapılamamasının sonucu malesef. tabiki 2 ocakta 18 olcak biri 1 ocakta daha farklı daha yetersiz bi insan olmuyo bi gün farkla. o çocuğun cezalandırmanın bi mantığı yok bence,tek katkısı bu haberi okuyanların 18- lere karşı ayağını denk alıcak olmalarıdır sanırım.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 İfadenin aynen böyle olduğunu varsayıyorum, seviştiklerini söyleyen ama cinsel ilişkiye girip girmediğini bilmeyen biri beni kandırarak ilişkiye girdiği için sanıktan şikayetçiyim diyince "HÖ? Nasıl yani?" diye bir tepki verilmiyor mu?
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 bu kız 10 sene sonra takribi 25 yaşında falan olcak ve bir çocuğu olmuş olcak böyle bir kızı geçmişi hakkında yalanlar uydursada yeni bir düzen her şekilde bekleyebilir. ancak çocukda 28 yaşlarında olucak ve tecavüzden sabıkası olcak hiç böyle bir eğilime sahip değil belkide... ama adamın iş bulması bile imkansız hale gelicek ve sağa sola saldırcak wallahi yazık böle kızların varya... la havle
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ya bi dakka ben başka bişey sölicem. şimdi ben, 20 yaşındayım. 17 yaşındaki biriyle sevişemiyorum ancak 13 yaşındaki biriyle evlenebiliyorum. bug var lan!
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 sesu said: bir de aylar gectikce karni buyuyen genc agrilarindan sikayetci oluyor bu da enteresan..aylar boyunca regl olmamasi normal birseymis gibi yok kız fark etmiştir de böyle sanki o da doktora gidince öğrenmiş ayaklarına yatmıştır. Ya da kız gerçekten ifadesinde söylediği gibi cinsel ilişkiye nasıl girildiğini bilmiyorsa bunu bilmiyor olması da oldukça olası.
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 sen de buna inandın lise 1 deki kız bilmicek bunları ahahahah
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 kız şikayetci olacaksa hukiki olarak olayın tum boyutunu anlatması gerekir ki işi komik kılan bu boku yemis olmaları degil mahkemeye bunu anlatmak zorunda olması,tabiki kızın da cıkıp o yaşta catır catır sevistik dicegi yok kılıfına uyduruyo,cok gidilmemesi gerek bu konuda ustune,cinsellik egitimi veremeyen egitim kurumları ve ailede suc
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Bunun cahillikle alakası olduğunu sanmıyorum. Kız sevişirken pekte cahil diilmiş...söylenilen yalana kızın ailesi inanmışsa aşırı derecede eğitimsiz ve cahil olmalılar ki kanmış olsunlar. Benim görüşüm kızın, aptala yatıp ailesinin dırdırından vs. kurtulma çabasında olduğu. Oğlana acıdık üzüldük vahladıkta asıl cehennemi yaşayan kızın anne babasıdır heralde. Yeni Levent Lisesinde bu tarz bi olay yaşandı ileri zekalılar kameraya çekmişler bu görüntülerde okula düşüyo yayılıyo idarenin eline düşüyo ikiside okuldan atılıyo işin sonunda. O lisede okuyan arkadaşlarım anlattılar kızın babası geliyo okula müdürün yanında 'kızımla evleniceksin yoksa ya sen ölürsün ya ben...' gibi tehditler savuruyo falan. Anlattılar kızın babasının koridorda hüngür hüngür ağlamasınıda içim burkuldu ya üzüldüm adama.
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 kızımla evleneceksin olayı da nasıl bir mantıktır anlamıyorum. çağdışıklıkla çağdaşlıkla ilgili falan değil dediğim, hadi tut ki kızın sorumsuz denyonun tekiyle sevişmiş (konu burda sevişmek değil seviştiği kişinin sorumsuz bir denyo olması) bir de onla evlendirip kızının hayatını mı karartacaksın iyice.
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Ardeth haklısında o adamın yerine kendini koysana. Yani adamın bi çaresi yok ki naapsın. Öyle bi evlada sahipsin evlendir o denyoyla yaşasın yani zaten toplum ahlaki olarak böle şeylere hazır değil. Evlendirmeyipte naapsın kızının hayatına olağan şekilde devam edip işinde mastır yapmasını mı izlesin hala düşündükçe o adamı üzülüyorum
funq Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 adamın o tür bir durumda evlendirmek isteme sebebi, kızın "elde kalması"ndan korkması, zaten cehalet burada başlıyor...
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Böyle bir toplumda tabi hayatları zor olacak ona yapacak birşey pek yok. Hatta avrupaya da gitsen bu kadar genç yaşta çocuk sahibi olmuş birine garip bakarlar. Burda ayıp olduğu için orda ise prezervatifle korunulmadığı/ zamanında fark edilip kürtaj yapılmadığı için vs garip gelir her şekilde insanlar garip tekiler verir. Fakat bir baba olarak senin kızının ve torununun öyle bir insanın yanında kalıyor olmasıyla nasıl için rahat eder anlamıyorum. Gözüne uyku girmemesi gerekirken sen onları evlendirerek nasıl rahat edersin ilginç birşey. Benim de kızımın başına gelse, ilerde nasıl bir hayatı olacak, dışlanacak mı, garipsenecek mi vs gibi kaygılarım olur ama öyle bir adamın yanında kalıyor olsa daha çok endişelenirim. Sina Türeli
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 wall of text yazıosanız araya boşluk falan koyun bari daha okunur olsun ya
dunno Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 cinsellik, "uterusun surasında su bolge vardır burda bu vardır"dan oteye niye gidemiyo bi de. cinsel ilişki türün devamı icin ana olay ama düzgün hic bi kaynak yok bu konuyla ilgili. cinsel birlesme duzgun bi sekilde anlatılmıyo, gösterilmiyo hicbiyerde. bence dunyanın cahil kaldıgı konulardan biri bu. karısını gobek deliginden hamile bırakmaya calısan adam varmıs bu ulkede ya.
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 maşallah teorik fizik dediysek de o bile bir yere kadar. Çocuk büyürken karnı şişiyor diye direk oraya çalışmış adam yaptığı teorik çıkarımlardan sonra
Öne çıkan mesajlar